Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Erlandovic

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Erlandovic Pranešimai

  1. Jeigu nori pries pirkdamas palaikyt rankose, gaut garantija su patogiom salygom ir neskauda sirdies kazkiek permoket, tada imi is airsoftas.lt arba aic.lt

     

    Jeigu ieskai pigiau, tada siuntiesi is uzsienio arba paprasai kad kazkas is forume esanciu kas perka,kad parsiustu. Tokiu atveju garantija turi irgi,bet kai didelis atstumas daznas nesiuncia remontuot,o tvarko savo lesom.

     

    Beje virsuje teisingai pasakyta, jei imsi kas pigiausia, (kaip,kad siuloma pirmai aptartose parduotuvese), greit "pataupymo" dziaugsma pakeis nervai kad pabuvai skrudzas ir nusipirkai suda.

    Aš kaip ir iššsirinkau šitas shopas geras? nebus lėvi? :) http://www.airstrike.lt/airsoft/ginklai/999-sd-idz-aeg-replica?mfp=20-galia-j[1.88],37-ginklo-tipas[Automatinis%20Karabinas,Granatsvaidis]

  2. As viska susipirkau   http://www.tacticalforce.lt , pas juos kokybe ir patars pagal kysene.  Tik duosiu iskart patarima, jai planuoji uzsiimti airsoftu, tai siulau iskarto investuoti i rimtus daiktus, nes paskui gailesies, kaip as gailiuosi dabar kad lieva liemene pajemiau. (pagailejau + kelesdesimt eur.), nes kai pradesi zaisti ir pamatysi ka reiskia geri brangus dalykai ir ka reiskia kiniskas sudas. 

    Reik žinot pagal ką skirt tuos rimtus daiktus,nes esu pasimetes kaip ir gyvenime,kokybę palei kainą žiūriu :D o esu ir apsigavęs,kad pigesnis dar geresnis buvo :D tai kaip čia dabar tarkim šitas https://tacticalforce.lt/specna-arms-sa-b18.html  arba va šita https://tacticalforce.lt/jg-airsoft-ginklas-g36k.html . ? ir čia nusipirksu iškart jau normalei bus 115 m/s ar dar tiuninguot reiks ?

×
×
  • Sukurti naują...