Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

S3KIS

Members
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

S3KIS Pranešimai

  1. Komandos naujienos. 2019-03-06 į komandos rezervą perkeliamas RUSH B, kaip akytviai žaidžiantis ne LR teritorijoje ir dalyvaudamas komandos veikloje, tačiau išlieka pilnavertis narys.

  2. Kolegos, cia yra jo seni video, filmuoti pvz ne sia savaite, jis yra pasakes, , kad jis labiau megsta googlus ar nelabiau, todel buvo pradejes ieskoti kazko naujo prie ko galetu privtirtinti mesh mask, nes fielduose reikia full face protection (PRIVALOMA!), taip pat yra video kur jis pasako, kad sitie akiniai visgi yra nieko gero :) nuo 1:18 jis pasakoja apie akinius (i'm using them for ~3weeks, and there alrigt (pagal intonacija girdisi) they dont fog TOO much)

     

     

     

    Galbut ne taip parasiau situacija, bet jo nepazystu. Pats naudoju dvi poras, uzsakineju trecia pora, kad tureti skaidrius tamsintus ir geltonus :) rekomenduoju, naudoju jau antrus metus.

  3. Didelė padėka organizatoriams nuo komandos INVADERS!

    Pirmas "PAG'as", pirmi įspūdžiai, pirmos ir klaidos.

    Gavom užduočių, stengiamės jas vykdyti (Priešam ir vadam sakyti ar mum tai pavyko :D  :lol: ), dėkojam ISAF pusej ir ANA pajėgoms.

    Taip pat sakom AČIŪ visom žaidusiom pusėm, vietiniams kurie suteikė visai kitokio prieskonio žaidimui, talibams už savo anturaza.

    Iki kito kontakto! :ph34r:  

×
×
  • Sukurti naują...