Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Ramzan

Members
  • Pranešimai

    141
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Ramzan Pranešimai

  1. Noretusi isigyti pati parpasciausia GPS laikrodi ir atlikus paieska internete susiduriau su situacija jog rizikuot su aliexpress daiktais nesinori bet ir moketi uz suunto 200 euru irgi gaila. Visgi funkcija laikrodzio tik tam kad rodytu laipsnius kur jis nukreiptas na ir jei numeti pina kad nuvestu atgal iki jo. Gal kas esat ka panasaus nebrangaus rades ir galit parekomenduot.

     

    Realiai ko reiktu ir net per daug turi sitas kickstarter projektas bet deja jis dar nepasileides: https://www.kickstarter.com/projects/64521404/uwear-powerful-and-affordable-smart-watch-for-hike

     

    is anksto dekui uz naudinga informacija  :ph34r:

    Riebus, skelbiu radau savo GARMIN fenix2, mokejau 150 Eur. Tikrai labai patenkintas. Daba GARMINAS stampuoja daug nauju modeliu. Tad galvoju galetum per skelbimus rasti dar pigiau. bet bus tau jau daiktas kuris nesubires po pirmogeimo. 

  2. Srato skridis priklauso nuo kompresejos ir paleidimo stabilumo, t.y. kiek sratas baladuojasi vamzdeli iki tol kol iskrenda. stokiniai vamzdeliai pagrinde buna 6,06 mm, savo ruoztu sratukas 5,95 - 6,01 mm (gero gamintojo). vamzdeliai pakeiciami i 6,01 (nauduoja snaiperiai (bolt action pagrinde)

    6,02 (naudoja snaiperiai ir marksmanai, Green gas 2 klases,)

    6,03 AEG, Green gas 2 klases. 

     

    gumytes buna skirtingo minkstumo. itakoja hop up reguliavimu srato uzsukimui. Gumites renkamos pagal srato svori, spiruokles stangruma. Spiruokle derinama prie stumoklio ir dantraciu.

    del gero srato skridzio reikia didinti kompresija! Spiruokle pagrinde itakuoja saudimo greiti. Apie 3/4/5/6 klases nepasokosiu nes ten yra smulkmenu.

     

    Stoke pagrinde montuojamos tvirtos gumos, kurios tarnauja ilgiau, neskaudziai jaucia oro pakeitimus. Bet ir 0,20/0,23/0,25 sratus uzsuka sunkiau. 

  3. Nera prasmes gincytis, vienam kainuoja 300euru per metus, kitam maziau, kitam daugiau. Viskas priklauso nuo to, kiek zmogus nori isitraukti, kiek ir kokios kokybes daiktu tureti, kiek gali leisti tam islaidu. Visa kita bevertis gincas. Nera sumos kuria "butina" minimaliai isleisti per metus tam, kad zaisti. Yra tik klausimas kokiame lygyje ir kiek zaisti ketini, pagal ta pinigai ir skaiciuosis.

    Tai cia faktas, gal blogai issireiskiau, turejau omeny kad investotis galima ir reikia jeigu tu uzsideges (mano subjektivi nuomone), 400 arba 4000 cia jau kas kiek gali. o kalban apie konkrecius projektus, tai gal siek tiek kitaip klausimas turetu buti suformotas. As supratau kad klausimas: ar apskritai tas hobbis vertas demesio, todel kad noriu...

  4. Turiu itarimo, kad savoka "automobilis gero stovio" pas SWAGGER ir Ramzan, siek tiek skiriaisi :) o 4x250 eur, labai realu ir per metus isleist, jei sikna uzspirga ir uzsimanai, vat BUTENT to daikto, o paskui dar ji tiunint. O paskui dar kokios ekipuotes dalies reikes, kad viskas butu pagal feng shui. Cia kaip moterim: einu pirkt pinigines... o grizta su nauju paltuku, bateliais, suknele, ir tase. 

    Bet dabar uztat aplankai TaiwanGun, ir nieko nereikia. ne daug, ne mazai. )))) 

  5. Nepersviesus multicam musu gamtai? Toks labiau pastatams pasirode.

     

    Del lenkaicio, jei yra darbuotojai tai jo kaip ir nereikia, mania vienas ten koki kioskeli turi> :)

    Gamta neturiu staciu kampu ir idealiu liniu, kaip ir juodos ir kuno spalvos. Pvz maskuojanciai dazai turi juoda tik tam kad islyginti veido iskirtas linijas. pastai zmogaus ranku darbas, cia stateji kampai ir misrios spalvos, pagrinde pilka, balta, juoda. pastatam tinkamiausia dabar turima digital marginimo sistema. bet pamirsau. Labai idomi yra ATAC camo spalvinimo sistema, bet neieko negaliu papasokot. Expendables komanda senokai naudoja.

  6. As kazkaip ant svarko linkes, man tos maikutes su cam rankovem nepatinka, aisku skonio reikalas. And woodland nelinkes, norisi kazko kitokio. Multicam nebent zalia.

    Cia ta maikute skirta vasara po Plate'u. del lemeniu, neskubek jeigu turi. bandik su ja, kazko truks, papildysi arba is vis pakeisi. is tikruju camo rastas svarbus 50+ metru, arba ziema. Tai svarbu dideliuose zaidimuose. As tikrai patenkintas multicam apranga, mes ivedem i komanda pradziai ja, nes nieko nezinojom. bet likom patenkinti ir perkam dabar tik ja. ir siltesnius variantus taip pat. Rudens/pavasario sezonams. 

×
×
  • Sukurti naują...