Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

lukiuxx1

Members
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

lukiuxx1 Pranešimai

  1. Nu pilieti tu kritai kaip orgas .... tai labai zemai viskas ko pasieksi dabar kad neikas nebevaziuos i tavuosius zaidimus ....  manau  nebeverta  is tuscio i kiaura pilstyti.... poelgis vaikiskas ( manau pats suprasi)  , kad  problema  yra as sutinku bet  budas pasirinktas  ja sprest LABAI netinkamas .... 

    Sekmes kuriant  kita  forumas ( nors ir gaila kad  taip skaldisit airsoft bendruomene) bet  pazadu prisiregistruot  ir gal net sudalivaut zaidime  vien del idomumo ar labai jau ten skirsis  kas :) 

     

     

    Labanakt .

  2. JG mp5k veikia tvarkingai viskas viki piki komplekte didesne detuve nei orginali paukstinimas ir kolimatorius ( jis yra mano asmeninis nusipirkau cqb bet kadangi turiu dar 5 sautuvus reik apsimazint ) 110 m/s viskas veikia gerai! dalivavo max 5 zaidimuose uz visa sita komplekta noriu 135 e dar uz 5 dadesiu lipo baterija .

     

    Kaunas 864600200

     

    http://www120.zippyshare.com/v/dNItD5hh/file.html

     

    Komplekte : 

     

    Didesnes  detuve,

    Kolimatorius,

    Paukstinimas(kolimatoriui),

    Ne stock buoze.

  3.  Sveiki parduodu SVD  spring  su railu ir siokia  tokia  umarex  optikele  ,  sauna  170 ms  galesim pahruonuot  ,   dalis viso metalines vidui , nesunkiai galima  200 padaryt  ,  viskas  is metalo tik  buoze  ir  apsodas  plasmasinis  ( kaip  daugelyje  ginklu ) 

     

    Gamintojas Koer 

     

    Miestas  : Kaunas 

    Tel :  864600200

     

    Kaina  180e ( gal kaska dar ir nuleisiu)

     

     

    http://www20.zippyshare.com/v/SrffFqPV/file.html

  4. Automatinis  chargeri :  krauna  akuma (0.8a) srove  visasa  jis ale  balancina  celes  bet reliai ne neturi apsaugos  pvz  batareiku celes  turi skirtingu V jis  jas  kraus balancuodamas   bet neisligins  kad abi butu vienodos  ko pasakoje  gresia  baterijos isiputimas  namu sudeginimas darbo pradimas ir t.t. 

     

    Ismanus chargeris  visa ka isvardinau turi   plius   jis skirtas  krauti visom batareikom netik lipo ( tai irgi didelis pliusas )  

     

    Ko dar nepaminejau  kad  ismanusis  pajutes kad  batareikai kaska netaip nustos krauti ir prades  rekti   automatinis  kraus  toliau  nu ir zinot kaip ten buna  jau rasiau namai darbas t.t :)

  5. Kas pikciausia kad po to incidento .....  as ejau i kita vieta mane nusove iskeliau ranka  sukteliaujau nusautas  ir toliau saude  ir saude  kol nepradejau  labai garsei rekti kad nusautas .... pilietis atsake regdamas  atgal  : KITA KARTA GARSIAU REK ..... tai kaskaip nei 5 nei 10 ... Zodziu risam ta tema pasakiau ka norejau ... Tokie nesusipratimai tik su Vilnieciais... Nieko nesiekiu  izeisti  o tik kad kita karta   noretusi isvengti tokiu situaciju 

  6. Zinute yra skirta  zaidusiam pilieciui su RPK kulkosvaidziu  ivyko ginca kad jis neprivalo pasakyti kad yra nusautas ....kitaip tarent susukti HIT ar kaska panasaus .... 

    Situacija tokia snaiperis i ji pataike o jis atsitupe ... pradejus aiti link jo   usidejus lemene   pilietis atsistojo  ir pasake kad jis padejo sautuva  ir   ruosesi  iseiti tai uztruko   2-3 min .....  snaiperiui teko palikti savo pozicija  ir aiti aiskintis nes  jis taip ir nesuprato ar nusautas ......  Pilietis pradejo  agresyviai aiskinti kad jis neprivalo  pasakyti  nieko ....  ( rankos taipat niekas nemate)     ir  pamokitas kad kita karta pasakytu uzsipuole  kad  jis ale  nuo 96 ar tai 06 zaidzia ir cia jo niekas nemokis..   

     

    BENDROS EUROPOS SAJUNGOS  ir Didziausio zaidimo INVASION EUROPOI TAISYKLES  : Once a Player Is Hit 

    i. Immediately yell "hit" as loud as all the players can hear while raising both hands/gun in the air and RUN off the playing field. It is highly recommended to have a red rag that a killed player can place on his or her head as he/she leaves the field to indicate a kill.  

     

    Taip kad  Pilieti tikiuosi skaitai. ir kasko ismoksi

×
×
  • Sukurti naują...