Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Shaulyz

Members
  • Pranešimai

    99
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Shaulyz Pranešimai

  1. Idomus aparatas antram plane. Galima foto ir aprasyma? :)

     

    klausovui siulymas pailset nuo airsofto kol uzgysi ;) Airsoft aktyvus sportas ir be judesio niekur, nebent fotografu gali ateit i musi ar padet orgam, kas irgi bus neblogai pradziai.

     

    del taikiklio, dek atviro tipo red dot ir bus per akis takticool, panaudot tu jo smarkiai nepanaudosi na gal ipraitmo reikalas. 45 kampu dedamas kartu su normalia optika, nes jei nera optikos det ant sono kazkaip nzn nepraktiskai skamba, nes sau ginklu puse vaizdo uzstosi. 

     

    pas mane taip pat optika su red dot ant virsaus, bet as jo nenaudoju ibeges i pastata, kazkaip nera didelio poreikio, cia daug geriau lazeris gelbeja ir patogiau

     

     

  2. Glicerinas minkstina guma

     

    Man paskutiniu metu ESS Ice akinių noselės nelaiko visiškai. Pirmo akinių komplekto atlaikė ne vienerius metus, o dabar net stovėdamos dėkle suskilinėja. Jau artėju prie kokių 10. Bandžiau ir naują visą akinių komplektą pirkti, ir iš e-bay siųstis, ir Lietuvoje pirkti - visos tiesiog subyra. Ar dar kas nors turite tokią problemą?

  3. O kas mano parasyta: galima persidaryt arba spyruokle pasikeist. Aisku, jei yra zinanciu kaip atrodo spyruokle ir kur ji randasi :D O pypaujanciu vaiku su demesio trukumu ir neivertinta ismintim visada buvo ir bus. Del ju tik daugiau i posta demesi atkreips :) 

  4. Pas mane Well MB05. Visi viduriai tokie pat kaip ir MB01/08 tik skiriasi buoze. Sudeti trigger set'as ir visi viduriai Airsoft pro. Hop-up guma Systema. Vamzdelis Guarder 500x6.02mm. Visas set'as su ale 150 spyruokle, bet greiciausiai tai tik 130. Nes greitis 144-147 m/s. Arba kazkas nepatinka hopo kamerai, nes ta gen 2 kelia itarimu. Bet tai netrukdo su geoffs sratais is 70m rinkt fragus. 

  5. Nu bet kampas paleidimo liktais geras buvo viena danti nuemiau, nu nebent spiruokle per stipri stumokliui, lauksiu dabar naujo stumoklio kuri turi laikyti 200 spiruokle. Nes spiruokle yra 160 o stumoklis turejo laikyti 170... nebezinau jau po upgreido nebeimano vien bedos... bet dekui...

     

    Tu cia rimtai ?! I AK 160 spyruokle ?! Uzuojauta ginklui... 

    O jei jau tokia ikisai, tai, tikiuosi, visus vidurius pakeitei, kad atlaikytu tokia apkrova 

  6. Is tos temos net galeciau papasakot pora istoriju kaip keli cainikai bande pirkt aeg snaiperini. Pritrenke klausimai: "kokia greitosauda?", "kiek skrenda sratas?" ir "is kokio atstumo pataikai i galva?" :D. O finalinis ackentas - paaiskejo, kad tikrai nori is 80 ir 100 m. saudyt i galvas :D Sorry, chebra, bet ne visi ir su koviniais is 50m pataiko :D :D :D Jau nekalbu apie tai, kad nemoka taikytis per optika ir nuspaust nuleistuko (ale gaiduko) nesujudindami pacio sautuvo, atvaziavo sutemus ir ginklo taikluma tikrino saudydami stovedami is ranku :D Nebuvo net panasumo kad pataikys i bambali is 20 m. O vienas pasiulymas buvo net vaziuot pasaudyt prie parduotuves kur sviesiau :D

    Tai tokie tie dabartiniai busimi "parketiniai snaiperiai" :D

     

    mate mes tokiu snaiperiu :D

×
×
  • Sukurti naują...