Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MRegis

Members
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

MRegis Pranešimai

  1. Taigi taigi, sulipdžiau akumą, užkroviau, idėjau i netiuninguotą emkę ir nuspaudžiau nuleistuką. šiaip ne taip sugebėjo vieną kartą pilnai užtraukti spyruoklę, antrą kartą to padaryti nesugebėjo. Tad mano patarimas, šias baterijas naudokite tik prožektoriukuose :D išleidau 20lt, o gavau naudos -14..

  2. Turiu:

    3x 3,7v 5000mAh baterijas;

    4 pin'ų balancerio jungtį skirtą 3 celėms.

    Bet man reikia 7,4v

    Klausimas nr 1 žinantiems: ar galiu pajungti dvi celes į šią 4 pinų jungtį? Na man pajungti tai neproblema, tik "smart charger" supras, kad įkišau dvi celes kraut į 3 celių portą? jei taip, tai kokia eilės tvarka reiktų sujungti laidus? galvoju taip kaip nupiešiau kairėje pusėje.

     

    Pamastymas: paveikslėlio dešinėje. jei jau turiu 3 celes, tai noriu jas visas ir panaudoti, va taip sujungti, kad voltažas nepadidėtų iki 11,1v, o liktų tie reikalingi 7,4v plius didesne talpa.

    Klausimas nr 2: ar pakroviklis susitvarkys su užduotimi? juk viena celė bus 5000mAh, o toji dviguba turės 10Ah. Mano supratimu, taip sujungus baterijas, turi sumuotis Ah.

     

    Apibendrinant.. Ar man jungti tik dvi celes, o trečia į stalčių? ar iš balancerio jungties išoperuoti vieną kontaktą, kad tilptų į dviems celėms skirtą portą?

    Nuotrauka

  3. Imk GnG, jeigu ten metalinis. Jeigu plastikas, imk Dboys. Galiausiai vistiek norėsi metalo. IMHO.

     

     

    Cia tipo mum uz tave paskaityt reviews ir pateikt tau issamia info? Apie DBoys SCAR tai pilnas netas apzvalgu ir palyginimu. Manau, kad ir apie G&G bus irgi nemazai. Renkies saunika sau, netingek idet pastangu.

     

    Dekui.

×
×
  • Sukurti naują...