Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Fulfen

Members
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Fulfen Pranešimai

  1. pirmai meciausi, nes labai patrauklios kainos buvo orinukas.lt svetaineje AK klases ginklu, kadangi daug skaiciau apie ginklus, ir apie firmas, man svarbu pigus ir kokybiskas ginklas, aisku tas visiems svarbu, bet pas mane biudzetas tikrai nera didelis. Tai vat kad neaisku del tu pardaveju, sazines reikalas, kas antras sako kad draugas i uzsieni isvaziavo ir lieku pardavineti :) tokiu gal jau 3 buvo. Norisi ginklo patogaus CQB ir vidutiniame nuotolyje. todel kainos ir poreikiu atzvilgiu esu issirinkes mp5. 

  2. Visi klausimai, derybos ir kiti susirašinėjimai vykdomi PM (asmeninėmis žinutėmis) arba skelbimo autoriaus pateiktais “kontaktais”.
     

  3. Springas nera blogai. Bet nei vienas sniperinis springas nebus gerai veikiantis isimtas is dezes. Ar pasiruoses Investuoti dar 2 kart tiek, jei ne daugiau? Uzsienyje labai daug nuomoniu galima rasti iz mazameciu vaiku, kuriem saudymas is snaiperinio sautuvo jau yra didele atrakcija. Be to reik atsizvelgti kokie pas juos limitai. Jei kaip pas anglus apie 130-150 snaiperiui, tada gal ir ok, bet Lietuvoj, kur snaiperiui bolt action (ranka pertaisomas po kiekvieno suvio) leistina 200 ms, Tai SVD springas, yra turbut pats nepatogiausias sautuvas. O jei norima butent SVD tada verciau pataupyt ir isigyt aeg, bei tiunint iki leistinu 170 m/s (nes semi auto) ir turet viena kita atsargini gear boxa.

    Na bet jei pasikeitus springa i koki m160. As labai noriu SVD, pinigu kiekis ribotas, seima isvis tam priestarauja. suprantu AEG, jau rimtas dalykas ant SVD, tuo labiau jeigu jis realybeje yra SEMI. 

  4. Hmm... žiūrint į tavo linką skaitau kad ten springas. Kaina iš USD ~430 LTL. Shippingą garantuotai uždės, plius 21% PVM = 90 LT, ginklas jau gaunasi ~520 LT + Shippingas. Ant lietuvos yra va toks va ginklas, nors kaip buvo pasakyta kitame topic'e, SVD springas - negerai. (springas - po kiekvieno šūvio užtaisomas rankiniu būdu).

     

    Sakai esi nepatyręs ir norintis įsitraukti į airsoftą, tas yra puiku ir sveikintina, bet jei nei karto nesi žaidęs, labai patariu prima pažaisti su nuomotu/pasiskolintu ginklu. Galiu iš ne savos patirties pasakyti, kad daugelis tų, kurie pradžioj nori būti snaiperiais, atsikrato idėjos po kelių žaidimų :)

     

    Na o šiaip laukiam prisijungiant :)

    Na cia tik tais plikas ginklas supratau be scopo. taip daug informacijos apie ji skaiciau kad reikia tvirtos rankos norint uztaisineti :) uzsieni kiek skaiciau nelabai peikia springa...

  5. Sveiki visi, esu nepatyres ir norintis isitraukti i airsofta, neseniai uzmaciau labai seksualu pasiulyma SVD dragunov http://www.hitguns.com/A-K-SVD-Dragunov-Scope-Package-Spring-Airsoft-Snip-p/ak-dragunov-scope-3-9x40.htm     Kaina gundanti, ir freeshiping. Tik viena problema gamintojas nenori siusti del muitines nes gali nepraleisti? kaip su muitines praleidimu? ir jei freeshiping? koki dar mokesciai laukia mazdaug. svoris 3 kg

  6. Sveiki, as ir noreciau pasiimti A&K SVD DRAGUNOV http://www.hitguns.com/A-K-SVD-Dragunov-Scope-Package-Spring-Airsoft-Snip-p/ak-dragunov-scope-3-9x40.htm ....kontaktavau su parduotuve ir sako kad nelabai nori siust i uzsieni nes sako kad muitines kartais atmeta siuntinius. kaip musu salyje ar irgi atmeta tokius siuntinius? ir kaip manote jei ne sioje parduotuveje, gal kitoje butu galima isgyti gana kokybiska dragunova su scopu ir pan. iki 160 $

×
×
  • Sukurti naują...