Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tadusia

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Tadusia Pranešimai

  1. Pabandyk idek storesnio popieriaus gabala (tinka nuo alaus ar kokio gerimo pakuotes) tarp hop up kameros ir gearboxo. Kai idedi detuve, pirmi bbs praeina iki hop up kameros?

     

    Kelis kartus staciau, ziurejau kas gaunas... jai atsargiai statai kad detuve tik uzsifiksuotu lizde tai bbs iki kameros nepatenka, jai istates pastumi dar i virsu tada patenka. Jo cia vienu zodziu hop up kameros vamzdukas nenuspaudzia detuves lezuvelio... Tik va kaip ta beda issprest...

  2. Gali buti tappet plate susidėvėjęs arba įdėtas naujas nelabai tinkamas, ko pasekoje sumažėja nozzle eiga. Būtų gal paprasčiau jeigu parašytum ką tiksliai keitė per tiuningą.

     

    Keite spiruokle, krumpliaracius, ir nezinau kaip lietuviskai tas vadinas tai O-ring guminiai ziedukai gearboxe prie cilindriuko kur dedas, nemoku kitaip paaiskint :)

  3. Hop up kamera! bus greiciausiai kad istacius detuve kameros bb'su paemimo vamzdelis( nezinau kaip kitaip issireiksti) nepakankamai nuspaudzia detuves liezuveli prilaikanti sratus ir del to ir nepaduoda. Sprendimas keisk kamera arba tiesiog apviniok izoliacine juosta apkabas kad neklibetu, kartais padeda.

     

    detuves apklijaves esu, nepadeda. Blemba gal bus blogai surinktas, nes pries tuninga viskas tvarkoj buvo.

  4. Sveiki, ginklas G&P M4, beda tame kad istacius magazina i lizda nepaduoda bbsu, paduoda tik tuo atveju jai istates i lizda pajemes uz magazino stumi nuo saves tada padavimas geras, isbandziau ivairiu firmu ir talpos magazinus, ta pati problema. Pradejo jis man grybaut po tuningo, tai pamaniau gal blogai surinktas..? kokie butu jusu pamastymai ir pasiulimai?

×
×
  • Sukurti naują...