Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

CC7

Members
  • Pranešimai

    57
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

CC7 Pranešimai

  1. O tai kas tada yra CQB, jei ne vien tik pastatuose? Maklaudizmas tame, kad tu budamas su salmu nepajauti pataikymo. 

    Anot Wikipedios : Close Quarters Combat (CQC) or Close Quarters Battle (CQB) is a type of warfare in which (usually) small units or teams engage the enemy with personal weapons at very short range, up to 30 meters...

    Niekur nėra parašyta kad tai vyksta tik pastatuose. Airsofte dažniausiai CQB laikoma vieta kur yra daug pastatų ir nedideli plotai... Botaniko žaidimas pataisos namuose irgi gali būti laikomas CQB, nors daugelis ir per lauką vaikščiojo... O lauke kaip žinia taisyklės nedraudžia pliekti automatine ugnimi (išlaikant saugos atstumus...).

    2..........Bet koks.......................101 – 125 m/s.................5 m.......................pavieniai..........be apribojimų

     

    Taigi pamačius priešininką beganti lauku už 10 metrų, iš pastato aš galiu paleisti serija...

     

    Beto žmogus užklausė apskritai apie "serija", apie CQB jau oponentas pradėjo šnekėti...

     

    Tai va grįžtant prie pradinio klausimo: Ping'as užklausė: kaip dėl serijos? Kas turi nuspręsti ar į tave pataikė 1 BB's ar keli iš serijos?

  2. :DDDDDDDD

     

     

    + Batareika ar turesite???

    :)

     

     

    :))) oj bus cia veiksmo.. jei ka peili turiu... :))

     

     

    O viso šito į vieną posta sudėti negalima buvo? Dešiniajam kampe yra mygtukas redaguoti....

  3. Sveiki, pas mane baterija i cyma 028a eina 1200mah 8.4v jei pasijungciau 9.6 1500 mah ar ginklas funkcionuotu normalei ar tj nebutu jam sveika ?

     

    Gali dėti, nieko baisaus neatsitiks. Teko lošti ir su NImh 8,4 V ir su Nimh 9,6V, ir su LiPO 7,4V, tiek ir su 11,1V.

    Tarp 8,4 ir 9,6 didelio skirtumo nėra. 9,6 šaudo greičiau.

    LiPO 7,4 su mano ginklu šaudo greičiau.

    Su LiPo 11,1 yra tikimybė susisvilinti kontaktinę grupę

  4. Sveiki visi.

    Įkišiu ir aš savo...

    Aišku dėkui visiems susirinkusiems. Pasišaudėm neblogai. Ir oras nebuvo jau toks blogas.

    Bet... kaip visada pastebėjau labai daug maklaudų šį kartą. Ne tik tarp priešininkų bet ir tarp saviškių (vaikų neskaičiuoju). Anot merginos, kuri kovojo kartu su manim, prieš jos akis "kailiui" sušėrė kruvą bbs, o jis kaip niekur nieko toliau lošė, jam pasakius kad jį pašovė, tas atsakė, kad nepataikė, nusisuko ir toliau pleškino. Berniokas buvo apsirengęs juodais rūbais, trumpom rankovėm marškinėliais. Kitą kartą stengsimės, kad "pataikytumėm na verniaka". Per tokius imbecilus, net lošti dingsta noras. Nėra tikslo būti paprasčiausia mėsa ar fragais, tokiems žmonėms.

     

    Padėkavojimai: aišku organizatoriams. Savos komandos nariams, ypač mergiotei, varė kaip užsukta. Priešams, kurie mirdavo garbingai.

     

    Atsiprašymai: Atsiprašau žmogelio, kuri prie garažo miškelio nuėmiau į "minkštąja". Taip pat atsiprašau, žmogaus "daugiaukštyje", kad sušėriau kruvą šaratų iš arti... Nesitikėjau jo ten pamatyti.

×
×
  • Sukurti naują...