Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

sauliuss13

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

sauliuss13 Pranešimai

  1. As po tiuningo namatavau zinok. Tiesa pasakius net nezinau kokia ten spiruokle, nusipirkau ta tiuninga vien del to kad stumuoklis aliumininis ir guoliukai spiruoklei buvo. As labai abejojiu, kad cia bus spiruokle 170, nes manau gaidukas butu neatlaikes is karto...As noriu pasikeisti pradziai gaiduko sistema, tada vamzdeli, o paskui hopupa (gal).

     

     

    Labas

    Norejau paklausti kur pirkai tiuningo komplekta? LT,o gal pas PL. maciau PL taivangun,krakmanas panasiais prekiauja,is isvaizdos panasus, tik atsiuntimas 70Lt, tai gaunasi dvigubai...,nors jeigu efektas yra, tai kaina nebaisi. Pamatavau savo MB 01 m/s= 105, kazka reikia daryti, nes sunaus P90 -125m/s, tiesiog geda...

    Dar norejau paklausti ar padare metalini gaiduko mex. ir kiek tai kainavo? gal gali kokia foto imesti

    aciu

  2. ACIU UZ PATARIMUS

    Kadangi ziemos metas pabandziau aprengti savo P90. Jis tokios formos, kad to ir prasesi, be to ir veidui malioniau prisiglausti prie porolono negu prie saltos pastmases. Keista taciau efektas buvo ,aprengtas akumas tempe 2 kartus daugiau negu pries tai.

    Medziaga -smotelis turistinio paklotelio+ keli m moment juostos. Pabandysiu prisegti kelias foto.

    P1050750.JPG

    P1050751.JPG

    P1050752.JPG

    P1050753.JPG

    P1050754.JPG

    P1050755.JPG

  3. kokia spiruokle P90?

     

    Kokia spyruokle nezinau, gearboxsas neardytas su Krakmano PL plomba, bet vakar matavom FPS ,tai parode 121m/sek

    Nusipirkom nauja akumuliatoriu 9.6v 1100 mah, paziuresim ,kaip bus su juo, sake 1500 BB turi saut, o tai 3k daugiau negu su senu. Jeigu nebus bedos ,investuosim i talpesni.Girdejau nuomone ,kad kai silpnas akumas nepasuka variklio, tuo metu kontaktai kibirksciuoja ir pasvyla. Ko noreti, senukui virs metu laiko.

    Saugiklis yra, su juo viskas ok.

  4. Tai cia akumuliatoriaus prijungimui prie ginklo,o kaip su gaiduko kontaktais? kazkas siule toki varianta su BT 555 mikroschema :

     

    http://savepic.org/397664.htm

     

    ka manot? gal butu naudos, tuo labiau ir kaina nieko tokio

     

    http://www.evita.lt/det-1398130-mikroschema-bts555-132a-63v-to220ab-5.html

    tik kaip tai darosi - jokio supratimo

     

    Dar noreciau patarimo kas geriau :

    viena 9.6v, 1600MAh ,ar 2 9.6v po 1100MAh. Kaina ta pati. Sumoje lyg ir 2 variantas geresnis, bet gal cia aritnetika neveikia?

  5. Sveiki

    noriu paklausti:

    Po saudymo stipriai ikaista akumuliatorius ir apdega kontaktai, tai problema kontaktuose ar ,kad akumas mirsta ir kazkur trumpina. akumas 9.6v 1200mah virs metu senumo. ginklas P90 ACM.

    Kituose ginkluose MP5 SD6 to nepastebejau, kai keiciu akuma, tai buna normalios temp.

    Aciu

  6. Tiesa pasakius nežinau ar tas idetas tiuningas kazka padare. Esme is jo ta kad pats stumuokliukas dabar aliumininis ir spiruokle siek tiek greitesne, be to labai gerai tie guoliukai ker dedasi pries spiruokle, kad ji lengviau uzsitrauktu. Gaidukas mano, dabar iseina kad islaiko 530FPS. Del gaiduko mechanizmo tai pasisnekesiu su kolegom, gal ir tau padarys, bet cia tik po 2011.02.20.

     

    Dar karta labas

    530 FPS-tai matuotas, po stumoklio ir spyruokles pakeitimo?Lenkai raso ,kad su siuo upgradu apie 500fps.

    Pagal kaina tai labai nesikandzioja ,(ir kadangi nesu L96 pirmas seimininkas, tai ir nezinau kiek mechanizmas atidirbes) be to patinka ,kad viduje jau bus nebe plastmase.

    O kokia siame tavo upgrade spyruokles galia, nes standartine ,kaip paskaiciau tavo atsiustame forume ,lyg ir 140, nes jeigu apie 170 kaip raso kolegos forume,tai gal nera reikalo keisti gaiduko (bent kol veikia). kaip supratau tai vamzdis ir hop-up dar nekeisti?

  7. matant kaina tiuno tai nelabai kazkaip uztikrintai atrodo. visu pirma reiktu galvoti apie vamzdi o ne apie galia. gali buti ir 200m/s bet jeigu vamzdis baze tai koks tolkas jeigu saudis belekur. hopupas antras palei svarba pats sudetingiausias dalykas kuri reikia sureguliuot. o poto tik apie galia mastyt. seip jeigu nebutum to pirkes buciau pasiules kreiptis i EDGI. pas juos ten gan nebrangiu pilnu komplektuku yra su vamzdziu ir viskuo kuo reikia.

     

    sekmes eskpermentuojant :)

     

     

    Labas

    Kas tas EDGIS? Domiuosi panasia problema ir reikia daugiau protingos info...

    Aciu

  8. Mano tokia natura, as visus "s" isbandau, po to lengva buna suprasti kur geras daiktas :D

     

     

    Labas xejay

    Ar pasijaute idetas tiuningas, ar teko matuoti m/sek?, kokia galia, turiu MB-01 WELL, ir blaskausi, kod sudejus dali upgreido ,netektu visko keisti. Idomu koki max spyruokles tiuninga islaikytu originalus gaiduko mex.

    O kas daro metalini gaiduko mex., ir kiek tai kainuoja, gal kokius kontaktus... ju ir savo, noreciau daugiau visko pasiklausti

    ACIU

    869939109

    Vilnius

×
×
  • Sukurti naują...