Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

xamucumo

Members
  • Pranešimai

    85
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

xamucumo Pranešimai

  1. Jei kas man yra daugiau nei 14 metų, visą tai darau dėl ekonomikos projekto, mano grupė pasirinko tiro idėją ir mums reikės sukurti verslo planą, dėl to ir anksčiau klausiau apie tiro pastatą, dabar apie taikinius, nes reikės ir samatas susiskaičiuot, todėl tiesiog norėjau pasikonsultuoti, nes kiek supratau šiame forume turėjo būti tai išmanančių žmonių. Ir dar... aštuonesdešimt aštuntuko pavadinmą 88mm KwK 36 ištraukiau ne iš wiki ar google, o iš savo galvos, nes ką jau ką, bet istoriją tai suprantu.

    Ir labai dėkoju už suteiktą informaciją ir skatinančius komentarus :))))))))))))

    Nezinau ar dar skaitai sita foruma, bet pabandik kreiptis i http://www.kariauktiras.lt/lt/kontaktai/ parasyk o geriau pasiskambink, graziai paaiskink kam tau to reikia ir gal tau bus laime. Ne manau kad uz tai kad paklausi kazkas blogo nutiks.

    Sekmes su proektu. 

  2. Geriausias variantas pačiam nelist. Kreipkites į pardaveją jaigu yra garantija. Jai gantijos nera vistiek kreipkites, grečiausiai jums pades, Nes jaigu yra garantija, bedaridamas kažka pats jus jos tesiog neteksit.

  3. Na tai savaime aišku,kad su gbb arba gnb šaltu oru nepašaudysi,tą turėjai žinot šeip.

    Neturejo jis zinot. Ir savaime tai ne aisku. Nepasidomejo gal zmogus pries perkant. Seip pvz normalus pardavejai tokie kaip airsoftas.lt kai as pas jos pirkau gnb perspejo kaip ji pildit, laikit ir priziuret. 

  4. na ten gal aktualesnis reikalas buvimo vietos perdavimas sms, nes gsm ryshys beveik visur yra.

     

    Pabandziau sau perduot su SMS nusiusnte koordinates, bet kaip jas ikist i PES nesupratau -) daejo, ateina SMS ir PES automatiskai ji pagauna pats ta POI. Warbeast, galim pabandit.

     

    Tai gi pabandžius su Warbeast, išejo apsikeist buvimo koodinamtem sėkmingai. Jeigu prie to paties įjungt GPS tai PES gali jum nustatyt kelia (bet kažkodel braižo tesiaja linija) Ir parodo kompasa kaip aiti. BET del apribojimu kelia galima nusibraižit tik 1 ir turet tik 10 POI, apsikeist taškų koordinatėm per SMS ir E pasta.

     

    UPD.: Pasikapštes dar, galima išaugot offline map is palidovo vazdo is google ir yahoo (yahoo patiko labiau) ir jau žaidimo metu ant jusu offline žemelapio rodit taškus kur jus esat pagal gps -) ir siust juos komandos nariam. Arba be GPS irgi zimet taskus ir siust juos -)

×
×
  • Sukurti naują...