Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Maxx

Members
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Maxx Pranešimai

  1. Kaip supratau yra nutylima viena iš esminių Straikbato išbaninimo iš forumo priežastis , kuri labai jau diplomatiškai aprašyta, o viskas buvo taip :

     

    Organizavo Straikbat žaidimą Visoriuose esančioje kariuomenei priklausančioje karinėje bazėje nelegalų žaidimą, arba kaip teigiama organizatorių 'viskas suderinta' tik nuo vartų mes raktų neturime. Esmė ta, kad to žaidimo metu granatomis buvo apmėtyti karo policininkai, ačiū dievui niekas nenukentėjo, MP pasitaikė nesiekiantys karjeros. Toliau buvo įspėjimas, po kurio buvo pasiuntimas admino ...ir ištrynimas iš forumo. Šiuo atveju, aš sieku kuo artimesnio ryšio su kariuomene , dėl airsofto, o čia ateinat , pasitvarkot ir išeinat. Kaip čia gaunasi ? Vieną dieną apskritai pasakys koks vadukas ir visogero airsoftas-kariuomenė bendradarbiavimas.

     

    Kas paleido kalbas - kas žaidžia Straikbate nepriimami kituose žaidimuose ?

     

    Kodel airsoftas.lt parduotuvėje neduoda nuolaidos , jei pasakai kad žaidi straikbate ?

     

    Maxx , klausimas tau :

     

    1. Kodėl negalite kurti naujos bendruomenės ?

     

     

    Papildymas : Gerbiamieji, tie kurie man į ausį pastoviai kuždėdavote - prašau , rašykite savo nusiskundimus čia . Nes vėl liksiu kaltas.

     

    Na o kaip mes be jusu komunizma pastatisim ? :blush:
  2. Del chamišku laišku, manau kalta ekologone padetis virš Lietuvos, Tamsta skeptikas turbut sutiks su manim ;)

    Taip,negrazu,sutinku. Bet ne atsiprašinesiu ne uz ka, ne aš tenai per migtukus barabaninau, manau cia butent tu oponentu reikalas.

     

    Del MaCLAUDIZMO, Tamsta Pacifistas, jus tai matet ? jus tuo isitikines ? Mes kartu su jumis žaidem kada nors ? Jus gaunat infa. per cigoniška pašta, jusu prekaištai nikatiat. MaCLAUDIZMO sindromas pasitaiko kiek vienam zaidime, vienas kitas epizodas, buna visada. Kaip gali, viena pati skandališkiausia komanda, tek metu Maclaudinti su ultra tuninguotais AEGkais ir dar pritraukti nauju zaideju i savo zaidimus a ? Kuriose ta pati komanda dalinasi ir zaidzia skirtingose pusese kartu su kitais zaidejais. Jus gal ir aukletas,inteligentiškas, bet man jus atrodot kaip ZANUDA. Atsiprašau eigu ižeidžiau. Sorry už rašyba. :wub:

  3. Grynai vilnietiška čia problema - sorry - netaikau į jokias potekstes, tiesiog geografija. Klaipėdoje fufeliai po antrą kartą į žaidimą tiesiog neįleidžiami, o su tuo pačiu Toliku a, Aliku ir Co "politkorektiški" žaidimai tesėsi kiek? +/- 4-5 metai tai tikrai. O rezultatas - vis tiek tas pats... Darykit išvadas, ponai... o kas dėl žodžio "lochas", tai jis visų pirma reiškia milicijos protokolinį terminą "(гражданское) лицо oбижeное хулиганами"... Taip kad juokas juokais, bet jus kol kas chuliganai įžeidinėjo nebaudžiami...

     

    Jus tamsta, kaip visada, УМНЕЕ ВСЕХ И КРАСИВЕЕ СЕБЯ :excl: toli žengsit. Tiesa nesupratau apie ka jus cia?
  4. Ne esu oficialus atstovas, nes nera oficialios komand., nera bendrijos- yra tik šutve, kurios vardu turiu teise kalbeti.

     

    Mano manymu, airsoftas yra idomus zaidimas, kai kam laisvalaikio pramoga, kai kam pagrindinis hobbis, na o kai kam beveik sportas. O cia gaunasi, kad musu airsoftas ir santykiai tarp komandu, panašus i dideles politikos modeli su savotiškomis priemonemis. Iš abeju pusiu, buvo negraziu veiksmu ir visi tai žino. Manau dabar mes galim žengti i kita bendravimo etapa, taip sakant, pasirinkti sunkiausia kelia, kad išspresti šita ilga ir dideli konflikta. Sorry uz rašyba, esu užsienietis.

  5. Labutis visiems :rolleyes: Esu buvusios Partizanu komand. narys. Tapau jo jau po to, kai siai komand. buvo paskelbtas tas fatalinis BANAS. Taip pat esu ,S.Bat., Šutves narys. Mielai pabendrausiu su jumis ir atsakysiu i jusu klausimus :wub:

    Del argumentu, nezinau nuo ko pradeti, tiek daug visko :wacko: Bet manau ir tikiu, kad musu bendravimo eigoje mes galetumem prieiti prie konsensuso...

  6. Sveiki. As seip gyvenu Danijoje ir ten taisykles tokios:

     

    Dazniausiai yra specialios, privacios, profesionaliai irengtos teritorijos, tai reiskia, kad taisykles savininku ir jos labai konkrecios. Visi PRIVALO deveti akinius ir veido apsaugas, kaikuriose aikstelese ileidziama tik su vientisomis kaukemis. Kodel? O todel, kad automatai gali saudyti iki 120m-s, snaiperiai (tik semi) iki 160, bet minimalus atstumas 6m :) O kaikurie daniukai megsta uzsikelti snaipuchas ir iki 190. Ir kai gauni is tokios patrankos is 10m tai maklaudo nesuvaidinsi..... Viena karta liko melyne, nors pataike i liemene, bet is labai arti. Tarkim , kaip kazkas minejo, kad mate tik galvas ir nenorejo sauti.... Pas mus tai tik ir taiko, kad tik i galva pataikyti....Kad tik guza istatyti. Ir man asmeniskai tas patinka! yra stimulas zaisti! Organizatorius grieztai rupinasi, kad tu apsaugotum veido sriti. o nuo melyniu dar niekas nemire :) O jei bijai skausmo, tai sis zaidimas netau brolau:). Na, cia tokie mano asmeniniai pamastymai. Prasau neuzsipulkit, kam neitikau :)

    Tokiais atvejais , kai tu pataikai i priesininka ( viena ar kelis kartus) ir tu esi garantuotas , kad tu pataikiai, tu turi pakelti ginkla i virsu ( toks zenklas Danijose oficialiai reiskia, kad tu offgame) ramiai nueini iki to zaidejo, uzdedi ranka ant peties ir pasakai, kad jis turetu eiti i respawna :). Ramiai, be jokiu rekimu ir piktumu. Civilizuotai :) Pastebejau, kad dazniausiai maklaudizmu uzsiema jauni vaikigaliai, nes pas mus galima lost nuo 16 realiai.

    Ir is asmenines patirties galiu pasakyti, kad jei zaidi su pilna apranga ir belenkiek irangos apsikroves ir , tarkim, aktyvus zaidimas,begi ir pan. buna, kad pats nesupranti, pataike ar ne.....Pajauti, ad kazkas vos vos prisiliete bet taip vos kad nzn.....kartais nueini i respawna, kad geru zodziu minetu, o kartais nubegi toliau.....Jei kas is tikro pataike- ateis ir pasakys......

    Kaip pas mus sakoma. Airsoftas- dzentelmenu zaidimas. Viskas yra paremta saziningumo principu .

     

    StraikBato zaidimu taisikles ir poziuris i tai labai panasios. Problema su Mclaudais senai isspresta,nes kai pataikai i oponenta, tu ir matai ir girdi ir seip atmosfera ten kitokia, buti Mclaudu ten labai nepatogu.
  7. Elwin, nu tu duodi!!! Ne gadink zmoniems nervu, pagailek tu jos. Suprantu kad esi viras su tvirtu harakteriu,,gal but,,greiciausiai,,turbut,, ir kad zuvies valgai daug irgi matosi, labai protingas esi ir ristingas ir drasus, turbut ir grazus dar. Tokiu kaip tu Lietuvoi labai mazai ira, o dar ir airsofteriu, kurie nu laaabai noretu zaisti hardboala. Tu nors pats zaidei kada nors tokius zaidimus a? kaskoks tu itartinas, gal SADO-MAZA a? Kveciame tave i StraikBato zaidimukus,gali su visa savo iranga atvarit,jei turi. O ne, tai ne ir nefig cia, nes bendraminciu tu Lietuvoi ne surinksi, tokiems zaidimukams, o da ir su tokiom sudetingom taisiklem. Atsipalaiduok Brolau.

×
×
  • Sukurti naują...