Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sadys

Members
  • Pranešimai

    206
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Sadys Pranešimai

  1. Sveiki visi noreciau paklausti koki rinktis nauja airsoft ginkla?

    maniskis suluzo pries pora sav. ir jo sutaisyt neimanoma nes akumas su gearbox sudege(sugedo ir islyde isorini plastika.viskas ivyko namie saudant)(uzuodziau smarve is ginklo ir padejau ji ant zemes ir po kiek laiko sprogo bateriju skyrius)(baterijos pas mane dedasi prie gearbox'o). ir noreciau naujo tai siulykit variantus . ir dar vienas klausimukas gal zinot ar geri yra Lancer Tactical ginklai? nes ziuriu i ju M4.

     

    kaip baisiai pasakoji :) to dar negirdejau kad sprogo akumas ir sulauze gearboxa, gal galima pamatyt foto? 

    p.s. fantastika kazkokia :D

  2. O galit kas nors paaiskint kodel negalima i standartini hop up idiegti kita vamzdeli? Kas blogai su tuo? Ir beje kam pirmenybe geriau taikyti ar Hop Up ar precizikai?

     

    istrauk is savo MB-05 vamzdeli ir paligink su AEG vamzdeliais paskui gali parasyt ar rasi skirtuma... kad tau nevargt pasakysiu iskart, i snaiperinius ginklus kitaicai deda visai visai kitoki vamzdeli negu i AEG, trumpai tariant kol neisigisi ir hop-up kamera ir preciuzini vamzdeli, tau nieko nesigaus.

     

    p.s naudokis paieska internete arba bent paziurek video yotube.com kaip tai viskas daroma.

  3. Visus stabde policija, eme dokumentus visu zmoniu kas buvo masinoi ir iseidavo prie savo masinos, perasant duomenis grazindavo dokumentus, bet kaip jau girdejau keliems ekipazams teko atidaryt bagazine. Istikruju nesupratau del ko cia tas patikrinimas buvo ir ka sio patikrinimu buvo bandoma suzinuot.

    P.s Beto prie ko cia organizatoriai? as visa diena maciau kaip policija vazinejo pirmin atgal. 

  4. Nupirk nauja detuve jos kaina 20Euru, reklamint cia draudziama, kreipkis i PM pasakysiu kur parduoda.

     

    Sveiki visi, nemanau, kad verta del to kurti nauja tema tad paklausiu cia.

     

    Taigi pries gera pusmeti isigijau deveta SRC M92 greengas pistoleta stai toki: http://www.popularairsoft.com/files/images/sr92.jpg

     

    Neperseniausiai susiduriau su problema: pilnos duju apkabos uztenka 3-6 suviam. Pradejes ieskoti bedos atradau, kad apkabos tarpine(sita: http://www.srshop.com.tw/prodimages/SR92-A2_0.jpg) itrukusi.

     

    Po paieskos internete radau isigyti ja cia: http://www.airsofteurope.eu/product.php?id_product=3041 taciau su visais mokesciais ir siuntimais gaunasi virs 14eur. Tai sakyciau suma tikrai didele kaip uz gumos gabaliuka.

     

    Taigi pats klausimas butu toks: gal kas zinot kur rasti isigyti sia detale uz normalia kaina? Ar ta pati tarpine skiriasi kuom nors nuo kitu gamintoju? Ar imanoma kokiu nors budu sutvarkyti ta pacia tarpine(pats itrukimas yra max 1mm gylio)? Kiek ieskojau nieko neradau bet galbut kam nors teko su tuo susidurti ir galbut kas nors lietuvoje prekiauja tokiomis tarpinemis? 

  5. Ar galima butu pasidomet, del kokios priezasties?

     

    Sveiki visi mieli draugai. Maloniai kvieciame visus norincius dalyvauti bei praleisti maloniai laika.
    Is anksto atsiprasome, bet Airsoft Alytus komandos nariu sprendimu skelbiame jog Kauno pilieciai kurie Alytuje dalyvavo pries kelias savaites NEPAGEIDAUJAMI...
    Na o visus kitu laukia maloni draugija, atmosfera, nuotaikos bei..... Gal dar kazkas :)
    Kas be ko Airsoft Alytus dalyvauja.

  6. o kodel moderatoriai nenorit pabandyt padarit subforumus kaip cia dauguma siulo? Blogiau gi tikrai nebus, o jei ir pabloges tai visada galima grizt prie seno varianto, tai pat noreciau pasiulyt paskyrt daugiau forumo priziuretoju (moderatoriu) kurie reikalui esant galetu kazkaip paredagot netaisiklingai uzpildyta skelbima, o netaip kaip dabar bet kas raso svetimuose skelbimuose ir primena apie taisykles.

×
×
  • Sukurti naują...