Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

staffas

Members
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

staffas Pranešimai

  1. trumpas pranesimas,daromas zygis sausio 13d zuvusiuju uz Lietuvos laisve paminejimas

    startas sausio 15d 10val bridu baze,tikslas koplycia kuri buvo atstatyta sibiro tremtiniu,ji randasi apie 30km nuo bazes miskuose,koplycioje zvakiu uzdegimas pagerbimo malda,naktis miegas miske prie lauzo,ryte marsrutas atgal i baze,zygis slidemis,dar yra laisvu poru,tai ne pramoginis zygis,norintys dalyvauti registruoketes mob 860198753

    zinau kad ne ta tema rasau,gal nepyksit labai :rolleyes:

  2. na kiek skaiciau niekur nepastebejau,kad kas draustu zaisti mazesnius zaidimus,o jeigu kas ir nordetu uzdrausti manau nepavyktu,tuo labiau jeigu tas draudejas neturetu juridiniu galiu,bei kompetencijos tam draudimui.

    Tarp musu airsoftininku reiketu daugiau tolerancijos vienas kitam,o ne pasaipu ir izeidinejimu,jeigu zmogus nori kazka idomaus pasiulyti gerai pabandysim kodelgi ne,visiems sekmes ir taikliu suviu.

     

    www.suvis.lt

  3. Tu kolega,daug mauro nedegustuok :D As nesiulau rytoj jau lekti i Telsiu raj.. Pirmiausia reiktu susizinoti ar butu jums idomu,antra jei taip darome susisiekiame su kolegom Klaipedoje ir galvojam kas kai,pasidaryti kazkoki zaidimo grafika ir pan.Mano asmenine nuomone geriau vienas,du zaidimai per menesi,bet tokie geri :D negu savaitgaliniai sorry 8x8 :unsure:

    visiskai pritariu,del didesniu ir ivairesniu zaidimu.
×
×
  • Sukurti naują...