Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

GreyWolf

Members
  • Pranešimai

    106
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

GreyWolf Pranešimai

  1. Kaip pastebėjo musu atidusis kolega Wilka, Facebooke užregistruotas įtartinas žmogutis. Profilyje jis nurodė kad dirba "Amelius corp.", bei pomėgiai pas ji susiję su minčių manipuliacija.

     

    To xamucumo:

     

    Pateikti tai pateikė, bet mes dedame ta informacija arba tuos dalykus kurie yra patvirtinti, arba fiziškai egzistuoja interneto platybėse, kurios tenka narplioti. Nes akivaizdu kad slaptingoji "Amelius" korporacija sugalvojo didžiule konspiracijos kompanija. :)

     

    Dėkojame Wilkai, bei visiems likusiems už pagalba narpliojant. Taigi stebim toliau. :)

  2. Praėjus kažkuriam laikui, keistom aplinkybėm į skelbiu portalą įdėtas pirmo žaidimo transportas. Ten vėlgi minima paslaptinga "Amelius" simbolika.

     

    O fantastikos bendruomenes nariai užduoda tokius klausimus:

     

    1. Po 2 metu atgijo 235 puslapis nu ne seip gi sau jis atgijo? - xamucumo (Fantastika.lt bendruomene)

    2. Nu gerai, tai ko tada "tanką" parduoda? - RyszardRudy (Fantastika.lt bendruomene)

    3. O prie ko cia AMELIUS ir kas tai? - oibolit (Fantastika.lt bendruomene)

     

    P.S.: Taip pat turi jie nebloga pastebėjimą dėl video yutube. (Tame gali būti kažkokia mislė, kaip ir pačio autoriaus video pavadinimas. Jei domėjaisi Mr. Freeman'o video, tai žinai kiek daug tenai įkišta slaptų ženklų, 25 kadrų ir etc. Arba jie daro panašųjį dalyką, arba tiesiog panaudojo pavadinimą ir tiek. RyszardRudy)

     

    Bandysime ir toliau kapstytis po informacijos bei konspiracijos tinklus suteikdami mums visiems daugiau naujienų. :)

  3. 235: Price of democracy — tai antra žinomo vaidmenų žaidimo dalis. Pažymėtina, kad mūsų projektas pirmiausia yra būtent vaidmenų žaidimas, kuriame mes pasistengėme išnaudoti visus patraukliausius airsofto bruožus. Kaip ir anksčiau, mes laukiam žaidėjų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir kitų šalių. Tačiau šį kartą Jums yra siūloma išgyventi dvi paras sugriautoje karinėje bazėje Latvijoje. Latvijoje, kuri netolimoje ateityje stovi ant globalaus branduolinio konflikto slenksčio. Tai - kovos už demokratijos principus rezultatas. Kovos prieš visus, kurie metė demokratijai iššūkį. Ir dabar, į veidą žvelgiant karui, kiekvienas pats sprendžia, kokią kainą už savo įsitikinimus jis pasirengęs sumokėti.

     

    Žaidynių tvarkaraštis:

    2012-08-03 19:00 — paradas

    2012-08-03 20:00 — žaidynių pradžia

    2012-08-05 16:00 — žaidynių pabaiga

     

     

    Plačiau: http://235.lt/?lt=2

     

    Sveiki kolegos.

     

    Neseniai buvome patalpinę gandus apie 235 žaidimo tęsinį. Nors mums juos patvirtinti iki šiol nepavyko. Bet po truputi iš skirtingu šaltiniu gaunam papildomu gandu (Eretik iš "larpg community" forumas.fantastika.lt) jog kažkas organizuojama. Bet iki šiol neišeina susisiekti su organizatoriais. Gal kas iš musu bendruomenes dalyvavusiu praeitame žaidime turi kokiu patvirtinančiu žinių ? Butu gerai jei pasidalintumėte su informacija ir taip padėtumėte su vedamų musu blogo tyrimu.

     

    P.S.: Taip pat galėsime kartu stebėti kas vyksta ir jai viskas pasitvirtins, pradėti planuoti atostogas. Nes man asmeniškai tu metu šitas žaidimas buvo vienas iš geriausiu. :)

     

    Dėkojame už supratingumą.

     

×
×
  • Sukurti naują...