Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SWAGGER

Members
  • Pranešimai

    116
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

SWAGGER Pranešimai

  1. bandau apibrėžti Jūsų vartojamą savoką "pokimonas". pvz.: su mamos naktinisi zaist airsoftą - sarmata ir nepagrba, su medziotojo kurtke (jei ne orancine) - nieko blogo. ir omenyje turiu kad nėra blogai žaisti naudojant ne spec ekipuotę ir aprangą. Airsofto mados policija kol kas nei vieno nepasodino už nemadingo rašto camo ar dėtuvių nešiojimasi kelniu kišenėj.

     

    Pasižiurėk apie kokius mamos priedus kalba ėjo  :o 

     

  2. Drysciau nesutikti. manau tamsta spavas tirstinat. Jei su mamos naktiniais karą kasnors eitu zaist-tai jau išsipisinėjimas (pokemonavimas). Jei nusipirkes taisykles atitinkantį ginklą pasislėpė po medžiu be dažytų siūlų ant galvos-tai žaidėjo reikalas ir telydi jį laimė žaidimuose kol netrudo žaist kitiems. <..> taip kaip su taktiniais mikštais batais zaidejai pramogauja miske taip ir be gore-tex'o galima sėdėt baloj - neprivaloma ir neturėtų būti smerktina.

     

    Nesuppratau apie mamos naktinius? Manau nei tu žaides su jais nei ką. Ar ne taip kolega? :huh:

  3. Pasiėmi strelba,pakrenti po medžiu ir lauki aukos :D  Jei rimtai tai viskas prasideda nuo aprangos!  Kad ir nuo tų pačių thermo rūbų(juk nevisada gulėsi sausoje vietoje) apart uniformos (reika pagaloti ir apie Gore-tex  kelnes,švarka) o kur dar kuprinė,kilimėliai kiti smulkus priedai.Aš manau,kad pačiam dar toli ir apie tokius dalykus kaip(tolmačiai ar jau bent 1Gen naktinio  matimo žiūronai ir t.t.) :D  :D  :D

×
×
  • Sukurti naują...