Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

DPS

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    nera

DPS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. https://gunfire.pl/product-eng-1152210539-CM16-Assault-Rifle-Replica-Predator.html sitas kaip matau niekuo nesiskiria ?
  2. tu matau naudoji 13" kodel siulai 12" ? nors man 12" geriau atrodo del dydzio asmeniskai, patogesnis manau butu
  3. Bet siuntimas gana ilgai uztrunka is paskutinio link tai tiek laiko siunciant gali visko nutikti su uzsakymu, radau UK parduotuvese bet ten praso UKRA kodo
  4. Kurisis siu butu optimalus kainos ir kokybes santikyje ?: http://www.airsoftas.lt/cm005-rasii-cqb-full-metal-cm-airsoft-automatas http://www.airsoftas.lt/m4a1-ris http://www.airsoftas.lt/airsoftinis-airsoft-automatas-m4a1-sir-cm008 https://tacticalforce.lt/cyma-airsoft-ginklas-m4-ris.html https://tacticalforce.lt/specna-arms-airsoft-ginklas-sa-b15-keymod-10.html https://tacticalforce.lt/e-l-ar15-sopmodii.html
  5. dekui uz patarimus, gal dar kazkas gali patarti ka ? CYMA daugiau fokusuojasi ant AK tas man nelabai aktualu, noreciau kazka is M klases kiek skaiciau Specna Arms pakankamai optimalus variantas ar klystu?
  6. O cia man vienas pardavejas minejo, kad CYMA ale korpusas atsipalaiduoja ir neina suverztim man pasirode, kad tiesiog nori parduoti brangesni sautuva, o gal tame yra tiesios, kad atsipalaiduoja ? nes as paklausiau gal verta pirkti pigesni ir tobulinti, buvau paprotintas, kad gausiu ta pacia suma nes tas sautuvas kuris brangesnis turi precizini vamzdeli ir tt. tai siuo klausimu butu idomi nuomone ar tikrai taip darosi kazkam :)
  7. Domejausi ir ziurejau kas ten pas juos viduriuose yra, cia kaip ir pries tai zmogus minejo daugiau politines priezastys, laikiau rankose ir tikrai patogus ginklas bet cia kitas dalykas. Butu smagu suzinoti ka pasiulytumet nes tikrai yra ne tik AK bet ir kitu geru ginklu :) kokie gamintojai patikimesni it tt.
  8. Sveiki, pradejau dometis airsoft, mastau apie isigijima, skaiciau cia keletos zmoniu nuomones. Biudzetas ginklui 200-300eur, kiek teko issiaiskinti tai pigesniuose yra silpnesni viduriai, brangesni turi precizinius vamzdelius ir varikliukus rimtesnius. Butu smagu isgirsti nuomoniu ka rekomenduotumete, kiek ciupinejau tai M4 pakankamai patogus bet E&L - AR15 SOPMODII jautesi siek tiek didokas ir nepavyko prisiderinti. Kazkodel AK nenoriu gal del to kad Rusiskas :). Betkokiu atveju butu smagu isgirsti pasiulymu :)
×
×
  • Sukurti naują...