Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MRegis

Members
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie MRegis

  • Gimimo data 02/06/1970

Previous Fields

  • Ginkluotė
    1

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas

MRegis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. MRegis

    Libdom Lipo

    Taigi taigi, sulipdžiau akumą, užkroviau, idėjau i netiuninguotą emkę ir nuspaudžiau nuleistuką. šiaip ne taip sugebėjo vieną kartą pilnai užtraukti spyruoklę, antrą kartą to padaryti nesugebėjo. Tad mano patarimas, šias baterijas naudokite tik prožektoriukuose :D išleidau 20lt, o gavau naudos -14..
  2. MRegis

    Libdom Lipo

    supratau, dėkui už atsakymus, susilituosiu dvi ir pabandysiu kaip viskas veikia ir kiek laiko laikys, galėsiu informuot, jei viskas bus gerai, tai kodėl nesutaupius pinigų ir kitiems? ;)
  3. MRegis

    Libdom Lipo

    visagalis ebay :D viską nupirkau už ~20lt celė http://www.ebay.com/itm/171013559263?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 suklydau, ne 5000mAh o 4900mAh
  4. MRegis

    Libdom Lipo

    Turiu: 3x 3,7v 5000mAh baterijas; 4 pin'ų balancerio jungtį skirtą 3 celėms. Bet man reikia 7,4v Klausimas nr 1 žinantiems: ar galiu pajungti dvi celes į šią 4 pinų jungtį? Na man pajungti tai neproblema, tik "smart charger" supras, kad įkišau dvi celes kraut į 3 celių portą? jei taip, tai kokia eilės tvarka reiktų sujungti laidus? galvoju taip kaip nupiešiau kairėje pusėje. Pamastymas: paveikslėlio dešinėje. jei jau turiu 3 celes, tai noriu jas visas ir panaudoti, va taip sujungti, kad voltažas nepadidėtų iki 11,1v, o liktų tie reikalingi 7,4v plius didesne talpa. Klausimas nr 2: ar pakroviklis susitvarkys su užduotimi? juk viena celė bus 5000mAh, o toji dviguba turės 10Ah. Mano supratimu, taip sujungus baterijas, turi sumuotis Ah. Apibendrinant.. Ar man jungti tik dvi celes, o trečia į stalčių? ar iš balancerio jungties išoperuoti vieną kontaktą, kad tilptų į dviems celėms skirtą portą?
  5. Sveiki, gal atsiras zinanciu ir pasakys kuris geriau: ar G&G Combat Machine 16 Raider Airsoft AEG Rifle ar Boyi DBoys SCAR Black Airsoft Rifle ??
×
×
  • Sukurti naują...