Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MorkiZ

Members
  • Pranešimai

    51
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie MorkiZ

  • Gimimo data 05/24/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4A1 / MP5 / G18C
  • Komanda
    N/A

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

MorkiZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Tik jeigu stiklas būtų tikros mašinos, kažin ar taip lengvai jis pro jį įskristų... Jau įsivaizduoju kaip realybėj tai turėtų atrodyt, kai jis tiesiog atsimuša nuo stiklo jį tik suskaldydamas.. :D
  2. Dėl žaidimo datų tai pritariu, nes pastebėjau, kad pastaruoju metu datos pjaunas tarpusavį, žaidėjai negali persiplėšt per puse, manau įmanoma viską draugiškai suderint, kad žaidimuose dalyvautų maksimaliai žaidėjų :)
  3. Aj aj aj... Kokie išsireiškimai... Kažin ar forumiečiai tokius naujokus toleruoja...
  4. Labai nesigilinau, bet šiaip užmečiau akį, kad kainos kosminės ir pačioj Lietuvoj galima žymiai pigiau apsiprekint.
  5. Bet dar variantas dėl tų reikiamų postų skaičiaus, kad naujokai forume pradeda belekur beleką rašyt vien tik tam, kad surinktų tuos kelis postus ir galėtų skelbimuose kažką paskelbt, arba pradeda mest pardavimus į kitas skiltis. Žodžiu, teršia forumą, tai kažin ar tas ribojimas yra sprendimas. Iš dalies gerai ribojimas, bet iš kitos pusės tik forumo teršimas gaunas. Visgi tie pardavimai gali atnešt naudos ir senbūviam, gal kaip tik kažką jiems reikalingo tas naujokas įmest nori, bet negali.
  6. Jeigu pasakytum kam tau jo reikia ir koks tavo amžius, tai gal patartume, o dabar spėju tau kokie 15metų ir nori naudot ginklą kokioj mokykloj klasiokus pašaudyt, tai kažin ar verta tokiems patarinėt kažką.
  7. http://mokslas.delfi.lt/technologijos/pamesta-telefona-nusipirkusius-zioplius-isdave-asmenines-nuotraukos.d?id=61969427
  8. MorkiZ

    mk23

    O jeigu dabar kas nors nesupras jūsų "šutkių" ir iš tikro išmegins šiuos pasiūlymus? :mellow:
  9. MorkiZ

    mk23

    Jis tiesiog post'u skaiciu kelia, kad galetu pardavimuose skelbima imest...
  10. Nuo kada CYMA minusas?? Kažin ar yra daug tokių AK gamintojų, kurie gali lygiuotis į Cymos kokybę...
  11. MorkiZ

    CYMA G18C

    Neturi mano telefono fotikas macro funkcijos, tai geros nuotraukos negaliu padaryt, bet panatavau, kad 5.5mm tas galiukas išlindęs.
  12. MorkiZ

    CYMA G18C

    Pas mane nieko panašaus nebuvo, tik aišku dėl to saugiklio, gal pradžioj irgi sunkokai jis užsidėdavo, bet tiksliai dabar nepamenu, nes dabar viskas gerai su juo. Bet šiaip, pasikrapštyt galima viduj, nieko net sudėtingo nėra.
  13. Smagiai čia susižaidė. Ačiū orgams ir žaidėjams :)
×
×
  • Sukurti naują...