Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pykshtukas

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Pykshtukas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Kiek seniau buvo diskutuota sia tema. Gal ir nepakenks viska suverst i viena topika: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.ph...ic=3484&hl= Reziume ka padariau is savo JG G36 - su gamykliniais viduriais ir preciziniu vamzdeliu davedziau iki geresni varda uzsitarnavusiu firmu gamyklinio varianto. Turint omeny, kad JG kaina perpus mazesne, rezultatai patenkinami. Didziausias mechanikos ir zaidimo kokybes minusas - nekokybiskas hop-upas, gumeles, plastmaseles ir kita xirnia tiesiogiai itakojanti sratuka. Bet koks rimtesnis ginklo upgreidas turetu pirmoj vietoj prasidet nuo cia. Patikimumas - stebetinas. Nei karto neuzsikirtes (pusmetis vidutinio naudojimo), neisklibes, netgi gamykline baterija laiko pora ne itin itemptus zaidimus (na, koks iki 4000 bbsu). Keiciantiems vamzdeli turekit omeny - precizinis yra ciut-ciut per ilgas ir ne iki pat galo uzsisuka apsauga. Taip pat teko matyt, kad po keitimo nezenkliai pakrenta sratuko greitis.
  2. Jei toliau nagrinet varianta be programuojamu schemu, tai seka du papildymai minetiem atvejam: 1. su taimeriu - akumuliatoriaus nusedimas netures itakos taimerio veikimui, nes bet kokiu atveju beterija nenuses zemiau 5V ir vis dar veiks AEGas, o bet kokia aukstesne itampa islygins stabilizatorius. Cia itampos nusedimas itakos stumoklio uztempimo laika ir naudodamas fiksuota laika gali suklyst ir issaut per maza suviu kieki. As todel ir rekomendavau pagal taimeri sauti du suvius ir trecia suvi paleist logikos pagalba, kur jau taimeris nebeveiktu, o butu imituojamas tiesiog gaiduko paspaudimas. Bet kokiu atveju 3 suviu funkcija bus kabinama ant single shot padeties, reiskias reikia, kad mechanizmas tris kartus is eiles imituotu gaiduko paspaudima. Taimeriui patikedamas du suvius apsidrausi ir nuo itampos nusedimo, ir nuo temperaturos itakos baterijai, ir nuo pacio baterijos tipo, nes prisigalvoji isidet polimerines baterijas, o jos greiciausia turi kitokias issikrovimo charakteristikas nei iprastos. Laiko rele nera pats geriausias sprendimas, nes ji pati salyginai didele. 555 taimeris kiek pamenu - puse mazojo pirsto nago dydzio. Laiko intervalai nusistato kondensatoriais ir varzom - situ galima rast ir labai mazu, lituojamu ant plokstes. Del taktu generatoriaus - kiek pamenu naudojamas arba kvarcas arba kaip pakaitalas du kondensatoriai, bet cia neturetu kilt probelmu, nes prie taimerio datasheeto rasi aprasymus kur koks kondikas ka nulemia - taktini dazni ir uzlaikymo laikus. 2. impulsu skaiciavimas - taip, cia ir butu logikos elementai. Vienas voriukas gaves is gaiduko impulsa pakeltu isejimo koja, ir laikytu ja tol, kol counteris nesuskaiciuotu iki triju ir nelieptu nuleist, arba tiesiog per tranza nuresetintu ta pirma mikruske ir ji pati presikrovus ir atsistacius i pradine padeti jau turetu nuleista isejima, kas neleistu AEGui saudyt. Abiem atvejais tiek taimeris, tiek loginiai elementai valdytu tranza, todel turetum ir 'aktyvu stabdyma'. Jei visdleto surasi sourcus mikoschemai, paziurek kokio jai programatoriaus reikia - kai kurias mikruskes galima kone tiesiogiai jungti prie kompo serijinio ar printerio porto, o kai kuriom reikia blatnu ir pobrangiu programatoriu. O su loginiais elementais vargu ar tau pavyks itampos svyravimus atskirt. Pas juos fiksuotas 1 ir 0, paprastai riba 1.5V. Tai jau tures but mikruske su analoginiais iejimais, jos nebuna pacios pigiausios ir paprastai visos programuojasi, nes ribos nusirodo softo pagalba, kitas dalykas - akumulaitoriaus itampa keis parodymus, todel geriausia ka galesi pasiekti - konkreciam akumuliatoriui pritaikyti parametrai. Kol to akumuliatoriaus neisnesi i salti ir velgi pasikeis jo charakteristikos.
  3. Labai jau abstrakciai cia skelsiu, bet kazkada teko turet reikalu su impulsu skaitikliais. Nepamenu kaip nusistatydavo visa logika, bet kazkaip galimejo padaryt, kad po tam tikro kiekio impulsiuku pasikeltu mikruskes isejimas. Jie nemeluoja atminits, jie budavo 2 n-tuoju laipsniu eigos, TY skaiciuodavo iki 2, 4, 8, 18 ir tt priklausomai nuo modelio. Jei gearboxe surasi kaip skaiciuot suvius, imanomas toks variantas. Antras variantas - 555 taimeris. Duodi jam impulsiuka nuo gaiduko, jis laiko pakeles isejima tiek laiko, kad uztektu issauti du kartus kartus, tada paleidzia dar viena, tam, kad panaikintu paklaida sustabdydamas stumokli ne vietoj ir visada pradetu skaiciuot laika nuo faktinio suvio pradzios.
  4. Pykshtukas

    G36

    Na, ne SS, bet irgi su G36 lakstau. Pas mane JG su custom optika. Kiek meginau gamykline optika, ji per tamsi, per maza, nesigauna greit prisitaikyt del pusmenulio efekto (na, kai ziuri per optika kiek kampu ir matos juodas krastas. Gal ir ipratimo reikalas, taciau kasdien neturiu galimybes treniruotis visokiom pozom taikytis. Uzsidejau 3-9X40 scope'a su pasvietimu - issisprende visi taikymosi klausimai (jei reikia - duosiu UK pardavejo pavadinima, pasimsi is ebay uz koki 170 LTL su siuntimu). 3x neiskreipia vaizdo taikantis is arti, 9x pakanka iziuret koks kamufliazas ar kokios spalvos raistis jei kazka pamatei besislepiant pakankamai toli. Scope'as uzdetas ant 'Large' tipo laikikliu, kas ji siek tiek pakelia ir lieka galimybe taikytis paprastu taikikliu patalpose ar artimuose atstumuose - nezinau kaip kitu gamintoju, bet JG tie taikikliai nenusisuka. Cia is dalies problema, nes butent del sitos prezasties neemiau 50 isejimo lesiu optikos, nes abejojau ar gausis uzdet nekliudant taikikliu. Kas liecia patalpas, uzlenkiama buoze labai padeda landziojant is kampu, taciau nebesigauna naudot dvigubu detuviu, nes trukdo uzlenktai buozei uzsifiksuot. Ir biskis nuo saves - JG su kaupu atperka ta salyginai nedidele suma. Tiesa, su custom optika norisi ir kiek daugiau taiklumo, cia precizinis vamzdelis dave gana apciuopiamu rezultatu.
  5. 1. Pykshtukas 2. G36 3. M110, precizika, optika 4. laisvai samdomas spoteris / flankeris
  6. 2009 04 05 Vismaliuku poligone pamestas ICS m-kes bunkeris. Kazkur salia kryzkeles - poligono galo su salia esanciu namu raudonu stogu. Salimais turetu but ispilta gera sauja baltu BBsu :P . Radusiam - gerimai, turtai, slove.
  7. Turiu naujoko beda: kadangi nuolatinio inverntoriaus daug neturiu, noriu paprasyt dalyviu, kad kas nors paimtu antrus akinius paskolinimui / nuomai / pardavimui. Busiu labai dekingas.
  8. ketinu dalyvauti, M15A4 CQB standartas, woodland Gal kas nors vaziuojantis is Vilniaus turi laisva vieta?
  9. a ) Pykshtukas b ) 26 c ) Vilnius d ) JG G36 + scope + mid capai LK camo / woodland camo / mixed camo, chest rig, knee pads
×
×
  • Sukurti naują...