Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

1.GreenGas 1000ml; 2.Multicam tactic vest; 3.VDV telnyashka.


John
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Parduodu keleta naujų ir nenaudotų daiktų. Visi daiktai KLAIPĖDOJE, bet galima susitarti dėl siuntimo arba galiu paimti į vieną iš žaidimų kitame mieste, kur planuoju sudalyvauti - į PM.

 

1. Parduodami visiškai nauji 1000ml Green Gas (Smart Gas, talpa 1000ml) dujų balonai, yra 2vnt. Kaina 11 eurai/vnt.
 

dXpR0jf.jpg

 

IMG_1091_zpsbd17162f.jpg

 

2. Parduodama nauja MC (multicam) taktinė liemenė, turi 4 kišenes 8-iems AK ar kitiems dietuvėms (magazinams), 2 kišenės granatoms + viena kišene dokunetams ir smulkiems daiktams - labai daug vietos, visos kišenės su drenažų! Kaina tik 20 eurų.

 

eYMo65b.jpg

 

IDnuomY.jpg

 

3. Parduodamas naujas supakuotas GOST VDV telnikas / telnyashka (Vozdushno Desantnyje Vojska - ВДВ майка-тельняшка - Russian Airborne shirt). Pagal aprašymą tai 104 išmera, parašyta, kad tinka 176-182cm ūgio žmoniems, bet realiai tinka kaip 170cm ūgio vyrui, taip ir 188cm. Telnikas naujas, nedėvėtas, juostos melynos. Kokybė - SUPER, 100% medvilnė, gamintojas: OOO kompanija BVR, Rusija. Kaina tik 6 eurai. Klausimai ir kontaktai į PM.

 

wism0y.jpg

 

3dGl1KV.jpg

 

4. Parduodamas visiškai naująs ir nedėvėtąs (tik pamatavau) UCP (Universal Camouflage Pattern) spalvos/rašto kelių ir alkūnių apsaugos komplektąs, t.p. žinomas kaip ACUPAT (Army Combat Uniform Pattern) arba Digital Camouflage (digicam) - PARDUOTI.

 

OGYrHYm.jpg

 

Visi parduodami daiktai yra KLAIPĖDOJE, todel galima pasiimti vietoje, arba per žaidimą betkurioje LT vietoje, suderinus su manym, jeigu aš ten dalyvausiu. Taip pat galiu siusti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...