Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Naujas AEG


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi esu naujokas airsofte ir galvoju nusipirkti savo aeg kiek ieskojau issirinkau sita aeg http://www.evike.com/product_info.php?products_id=33414

noriu paklausti ar jo gamintojo kokybe gera ? Gal yra panasiu variantu tik uz mazesne kaina ? Taip pat kiek kainuotu siuntimas is evike.com ?

Jeigu dar nesi dalyvavęs nei vienam žaidime (iš posto darau išvada, kad nesi) - sudalyvauk kaip nuomininkas, paprašyk, kad žmonės duotų palaikyti/pašaudyti iš savo ginklų. Pirkit tiesiog taip internetu yra maždaug tas pats kaip nuspirkti batus jų nepasimatavus.

Konkrečiai dėl šito ginklo - dėl gamintojo nieko negaliu pakomentuoti, bet nuorodoj parašyta, kad jis šaudo ~100 m/s ir skirtas CQB (forume gali rasti informacijos, kas tai yra). Kiti žaidėjai, kurių ginklai šaudo 115-125 m/s, turės pranašumą - jų ginklai šaudys toliau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gerb ziugzda, pora klausimuku ir teiginuku pradziai:

 

1. Ar paciam yra 18 metuku? Nes profilyje amzius nenurodytas.

2. Ginklo kaip supratau dar era, o jau prierasas kas HK416. Kam tos erezijos?

3. Sunku perversti visas temas, bentjau skiltyj "Naujoku klausimai arba Jaunojo airsoftininko kursas", nes dabar eilinis dejavu, kai ateina nieko nezinantis ir bando sukurt eiline tema apie tai kaip jam visi turi padet issrinkt aeg.

4. Jei taip jau baisiai domina siuntimo kaina, tai isidek ginkla i krepseli ir ziurek koks bus shippingas, ten imanoma suzinot be registracijos. Nu o jei labai labai nori, gali ir prisiregistruot, pinigu neima. 

5. Kad ir kaip saldziai atrodytu kaina USA, ivertink, kad siuntimas kainuos bent jau 50usd ir tada 21%pvm, kuri teks sumoket ir galimai keli % muito mokescio. 

6. Ivertink garantinio ir pogarantinio aptarnavimo galimybes, detaliu prieinamuma ir unikaluma.

 

Bet griztant prie 3 punkto, butum paskaites bent kelias temas apie analogiskus klausimus butum rades didziaja dali atsakymu.

 

Geros dienos ir sekmes renkantis

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...