Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Žaidimas sekmadienį 2012 11 04


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 73
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Zaidimas is tikruju buvo neblogas, nors ir pradzioi, atvirai snekant, tie bajeriai su patruliais biski nelabai patiko, bet veliau buvo visas malonumas. Nemazai prisibegiojau, prisisaudziau :) Aciu organizatoriams ir visiems puses draugams, patruliams ir "priesams"-draugams ;) Iki kito karto

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

siaip labai viskas patiko, koshe dar skanesne nei praeita karta :). aisku cia mano eiline nuomone bet galvoju kad butu kazkiek linksmiau buve jei melynuju butu dvigubai maziau ir ta puse melynuju butu buve prideta prie geltonuju komandos, nes gamtos salygos buvo patogesnes mums( zaliesiams) nuo kalno priesa lengviau pastebedavom ir nereikejo tiek dauk jegu eikvoti kaip kad geltoniesiams lipant i kalnus per bruzgynus. ka bekalbeti apie geltonuosius kad ir uzlipus i ta kalna tada atsiduri tarp melinuju ir zaliuju..., panaikinus melynuosius bande geltoni imti ta kalna bet vistiek jegu persvara buvo zaliuju puseje. aisku nebeda geltonai komandai nes jie turejo juoda Terminatoriu-Maklauda su treningais ir motokroso kauke..., penkiems vyrams ji teko apsupti is visu pusiu ir atidengti ugni kad pavyktu nukauti...:), as asmeniskai 40 bbs i ji pataikiau, kiti kareiviai pasakojo dar daugiau pataike kol palauze nenugalima priesa :)... Botanikai kelk kaina iki 20lt kad nereiktu 5lt grazos ieskoti ir stovineti degalinese kad issikeist:)... aciu visiems. iki kito karto.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu uz zaidima,netiketai puikus oras!

 

Pastabos bei pageidavimai:

 

1) Jau buvo kalbeta - patrulis per stiprus... tuo labiau neturetu "isnesti" nuo kelio Talibu baze... Patrulio esme - laikyti kelia. Jau zaidimo metu tapo aisku,kad orgai suprato sia klaida ir pretenziju jiems uz tai nera.

 

2)Geltonieji - puole vangiai... prisidejo patrulis,taciau "action" nesulaukem... Tam tikrais momentais klausiau chebros - ar mes gyniboj tikrai turim varyti i prieki ir daeiti iki geltonuju mertviako :)

 

3)Botaniko makaronai LABAI skanus!!!

 

P.S. Nemazai kalbu apie "kalniecius"... tiek is vienos- tiek is kitos puses...

Siandien zaidziau "pusiau aklu" rezimu(be lesiu) - pats pretenziju neturiu,nes nelabai maciau :)

Zmones - nelabai kreipkite i tai demesi! Mes zaidziam ne "karvei" - jei nukauna - visai smagu su chebra ir mertviake pabendraut... tuo labiau jis buvo be laiko "uzdelsimo" - kiek nueidavau - iskart ejau atgal :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis AČIŪ orgams už žaidimą, miskas puikus (pelkes, kalnai, grioviai ir esami savadarbiai pastatai +99). Nors kaip ir kalbejom su Mechaniku, siam poligonui 80 žmonių yra šiek tiek per daug. Iš pradžių patruliai žiauriai nepatiko ir tiesa sakant nervavo, bet reziume patruliu idėja tikrai nebloga kaip trečiosios pusės. Šiek tiek trūko enuziazmo ir aktyvumo iš priešininkų (geltonųjų) pusės, kartais nusibosdavo laukti ateinančių priešų, tai teko patiems eiti ieškoti, ko pasekoje greitai tekdavo eiti į mertveką. Na ir asmeniškai (jaučiu tikrai ne aš vienas) norėčiau "padėkoti" jau minėtam Super Maklaudui, juodajam antžmogiui už suteiktus juoko priepuolisu, tai jau nebuvo pikta, tai buvo juokinga.

Dar kartelį ačiū Mechanikui, botanikui ir Co už puikų savaitgalį ir gausiai pilna mėsos maistą. Ir aišku didžiausias dėkui ginklo broliams Talibams (su Lapinu priešakį) už kovą ir gerą nuotaiką.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

"aisku nebeda geltonai komandai nes jie turejo juoda Terminatoriu-Maklauda su treningais ir motokroso kauke..., penkiems vyrams ji teko apsupti is visu pusiu ir atidengti ugni kad pavyktu nukauti...:), as asmeniskai 40 bbs i ji pataikiau, kiti kareiviai pasakojo dar daugiau pataike kol palauze nenugalima priesa ::D"

Va cia tai kolega gerai parasei,daug kas ji prisimins.,as ir pats i ji puse apkabos tiesiai i piva paleidau ir buvo nulis reakcijos.,.

Geimas pirmoje puseje labai nepatiko.,vis knietejo paspausti gaiduka ant melynuju patruliu,bet... :D ot jiems gerai buvo,vaiksto sau ir treniruojasi kaip ant kokios "mesos" :D

Antra dalis zaidimo,vel gi pilna neaiskumu,nu negalejo musu paimti niekas :D nes vistiktais talibai stipriausi :D :D :D

Vienu zodziu as be zodziu :) leisiu kitiems pasireiksti..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Del "nike-terminatoriaus" - zmogus zaide pirma ir (lb noreciau) paskutini karta :)

Jis sumokejo pinigus ir jam nera "airsofteriu savigarbos principu" - jis tiesiog "zaide" :)

Tai nera blogai - tam tikri zmones po pirmo karto "uzsikabliuos" ir g.b. taps ilgalaikiais saziningais zaidejais. Daug blogiau,kai "maklaudina" metus ir ilgiau zaidziantis senbuviai... cia tai probema :angry:

 

Nepamirskym,kad tokias problemas reikia spresti pasitelkiant Orgus,visiems matant.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Del "nike-terminatoriaus" - zmogus zaide pirma ir (lb noreciau) paskutini karta :)

Jis sumokejo pinigus ir jam nera "airsofteriu savigarbos principu" - jis tiesiog "zaide" :)

Tai nera blogai - tam tikri zmones po pirmo karto "uzsikabliuos" ir g.b. taps ilgalaikiais saziningais zaidejais. Daug blogiau,kai "maklaudina" metus ir ilgiau zaidziantis senbuviai... cia tai probema :angry:

 

Nepamirskym,kad tokias problemas reikia spresti pasitelkiant Orgus,visiems matant.

 

gerai sakai reik tiketis kad zmogus pasikeis ir taps save gerbiantis airsofteris:)...to jam ir palinkekim:), o organizatoriai ka jam gali pasakyti:).., nebent botankis atsineshtu ta cemodana su 6x raketom ir ji isrukyti:)..., rekem visi mes jam kad keltu ranka :).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

pradžiai noriu padėkoti orgams ir visiems kolegoms už žaidimą.

Dabar kelėta pastabu:

patiko - poligonas. kalnai, miškas, pelkė. Buvo smagu pasivaiksčioti, o vietomis net gi pasigrožėti gerais vaizdais :)

t.p. patiko ideja su ginklo komponenčių rinkimų.

 

nepatiko - "patruliai". Manau kaip tokiam mažam poligonui šis žaidibinis elementas buvo perteklinis. Tik apsunkino visiems gyvenimą. Vaiksčiojo per dažnai arba jų per daug buvo. Teisingiau gal būtų turėti patrulius kurie priklauso vienai iš pusių.

Dar galvoju kad Talibano kovotojų buvo per daug. Vis gi pagrindiniai veiksmai Talibano buvo ginybiniai. Šturmuoti tuo kalnus, kai priešo tiek pat kiek musiškių, o plius dar ir melynieji patruliai maišosi...

 

Tai gi apibendrinant - žaidimas geras, bet tobulėti dar yra kur.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sutinku su Comandante su Betelfoksu komandos nariu ,kad problema yra musu senbuviose ir as is savo puses pasimokes paukosiu laiko pries ateinancius geimus ;PSjaigu tokie bus ateitije pats pries visus geimo dalivius perskaitisiu LSBtaisikles , bet pasikartosiu hebra zaidziam savo malonumui o ne varzybos kas surinks daugiau fragu .Isanksto persiprasau kas buvo netaip man buvo malonu bendraut su visais .Nesipikit mes gi didele daugevaike seima :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

na ...ant karsto!!!(tipo ugnis kol neatsalo).

visi jau suprato zaidimo viduryje visus prikolus ir pereborus su patruliu. man asmeniskai, labai patiko kai kariai ateidavo ir skusdavosi kad negali praeiti pro patruli... as paklausiu keleta zvalgu-jie sako: praejom!!!!!! vsio tada!!!! vadinasi galima-! jei praejo nors vienas-gali praeiti ir kiti!!!! po to jau chebra suprato kas prie ko...ir niekas nesiskunde kad "labai sunku praeiti"!!!!!!! visi susitaike kad cia sunku-bet imanoma.. ir daugiau verkslenimu negirdejau!!

Patiko ,kaip vadui, kad galejau leisti visus norincius eiti bet kur...(nes patrulis visus uzvalydavo po 2 minuciu)..turejau pilai veikiancia armija+visiems norintiems iskarto galejau pasiulyti pramoga+visa laika turejau apie 10 kovotoju be "darbo"... :) man patiko!!! nusivyliau kad labai jau mazai atsiliepimu ir pagyru mano vadovavimui sulaukiau!! manau kad patenkinau visu talibu iskreiptuas fantazijas apie sventa kara!!!!! :)

siaip, jei rimtai...

botanikui ir mechanikui su CO.. suoer!!!!!!! 160 balu!!! vyrukai...jums vien uz gera nora toki gruza apsiimti jau reiketu medalius duoti...(LSB vadovybei skirta!)

del maklaudu nekomentuosiu-ne ESME!!!..buvo smagu-tai ir tikslas pasiektas...

dar karta visu anarchistu vardu,nuosirdziai dekoju orgams!!! saunuoliai!!!

 

klausims: kas prrado danti!!! tai anarchistu kalte ar bendrai talibu? maniskiai neprisipazino... laukiu i PM

SU VISA DERAMA PAGARBA!!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visų pirma ačiū orgams, taip pat Mindaugui, kad mane iš Kauno atgabeno į šį nuostabų žaidimą.

 

Pradžioje patrulio dėka buvo nuobodu, plius patrulis neturi sustoti ir pliekti į mus atsistojęs. Pašaudė ir tegul juda toliau. Buvo momentų kai susirinkdavo jų net keturi į vieną vietą :)

 

AČIŪ ViDon'ui už kompaniją, smagiai pasivaikščiojom ir pašaudėm.

 

Kas liečia juodą maklaudą, aš ant jo nepykstu, tie 20 m bėgimo iki apkasų kuo met į jį gal 5 šaudėm, tas saltas į apkasus ir kulverstis per kolegą su "Gieške" atpirko viską :D Buvo kaip filme :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Puikus savaitgalis. Aciu visems. orgai tikrai padirbejote, Mechanikas VISA LAIKA bande kontrolioti zaidima, sumazino melinuju (patrulio) buri,kai ju tikrai buvo perdaug. prase leist geltonesiams paimt pilota kai zaleji vos ne iaugo i zeme saugodami pilota namelije, na niekaip negalejo issiskirti su jo. atiduoti raketu paleidimo mechanizma, prase saugoti savo kalna ir laukt geltonuju sturmo ir tik tada makaronai :rolleyes: . pagal scenariju kiek supratau zalieji turejo saugoti kalna neuzsiraut ant melinuju ir laukti sturmo is geltonuju, tik ivykdyti siokia tokia diversia. Na talibai-kovotojai laukt isgalejo kokiu 20-30 min. paskui patis isejo geltonuju jeskot, neleisdami jems net arti prie kalno prieit. ar radio rysio neturejimas ar isakimu IGNORAVIMAS :blush: (zinoma ne visi). iseina is mertviako ir pirmin prie pelkes zinom kur geltoni einam pakrausim malku! taip zalieji issibarste beveik po visa poligona. nors turetu saugot kalna. todel vieni gauna adrenalino, o kiti iki siol sedi ir laukia pasirodant priesui :lol: o del piktibiniu maklaudu siuliciau griezciau! stabdyt zaidima kviest orgus ir iskart aiskintys , o ne forume pritenzijas reikst.

p.s. pif paf

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo 3 Legiono dekui orgams uz gerai praleista laika ir gera ora.Musu komandai tai labai patiko sis zaidimas nes mes buvom melyni :))Jei kam atrode kad mes per nuosirdziai atlikom savo darba tai SOORY:))

Pradzioj gal ir buvo musu per daug bet nespejau praeiti rato ir buvau atiduotas talibams. Del patrulio apejimo tai buvo gal 2 jei nedaugiau vietu kur galejom be problemu pro juos prasmukti. Aisku jei isivaizduoji kad turi stebuklingu galiu tada jo jie trukde. Aciu lapinui uz vadovavima.O siaip manom kad geras laikas ir skausmingi bbs toks buvo savaitgalio tikslas.O kas liecia nuskeltus dantis tai taisykles aisku gerai bet jos neapsaugo reik paciam saugotis.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis dekui organizatoriams: botanikui, mechanikui, winstonui ir jo chebrai ;) . Tiek mechanikas lakstė, tiek kiti orgai išsimėtę po poligoną prižiūrėjo tvarką, šaunuoliai. Patruliai visai geras modas, pagyvinantis ir pasunkinantis užduočių vygdymą, o juk kuo sunkiau, tuo smagiau :rolleyes: . O tai amerikonai tinginiai priprato prie lengvų užduočių. O ir žmonių nebuvo per daug, juk talibai (ar kas jie ten tokie buvo :lol:) neištvėrė laukimo ir patys pradėjo puldinėt :D . Ir maisto visiem užteko, o kai skanu buvo :blush:. Taip pat dėkui vadui Lucky, vilkam, eskadronui ir mad houndam už kompaniją. Nuomininkai ir laisvai samdomi atlaikė mūsų spaudimą ;). Pabaigai, nepamirškim, kad susitinkam smagiai praleist laiką, o ne žaloti vienas kitą. Gyvenkime draugiškai ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dekoju orgams uz zaidima, super poligoniukas, aplinka nerealiai idomi, liuks scenarijus, smagiai pashaudem, smagus treninguotas GOD MODE karys, net ne maklaudas :) (jei ne paliktas randas veide tai butu visai linksma) , visa kita perfect, ir labiausiai patiko makaronai :) laukiam sekanchio mushio, manau jei po keliu savaichiu vel butu tai reiktu nepramiegot registracijos ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labaj geras game. Pavarges kaip nzn kas. Tik 1 problema - zmones pamirso LSB. (ypac seni zaidejai kure mano esas profai). Reik griestinti reikalavimus taisykliu zinojimui ir vikdimui. Kad LSB gerbtu, zinotu kaip malda. (ypac seni zaidejai, kure mano esas profais). O kak!

 

Matau tave rimtai uzgavo si kart taisykliu nesilaikymas kad net du kartus paminejai "ypac seni zaidejai kure mano esas profai" :D

 

Kitam zaidime atspausdinsim didelem raidem pagrindinius taisykliu punktus ir visi drauge padeklamuos juos rikiuotei ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...