Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Ieskau metalisti skubiai ir kad greitai padarytu detales


sennis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Kodel butent toks dizainas? Daugoka nereikalingu kampu.

Pats darausi (koki menesi nejuda darbai) pagal Collateral/Noobie M-trigger dizaina: http://imageshack.us/a/img801/1683/vsr90degtrigger.jpg Dedant magneta galima daryt pjuvius ties 1 ir 2.

 

Del suderinimo tai ner ten problemu. Dvi detales juda, skyles greziant atitaikai ir ramu. Zmones su plazma tokius pjauna ir veikia, o ten tikslumo tai ner.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

nu man primtinesnis daizainas toks . o ir trigerio jautrumas kad butu geras , beje pas taves nuo kokio ginklo trigeris nes jei vsr tarpas per mazas tarp laikanciosios ir piston realyzo

 

VSR'o. Tarpas 12 mm. Yra ne vienas veikiantis tokio tipo, tarpo uztenka. Kazkur maciau ir su reguliuojamu jautrumu sita dizaina.

Kaip suprantu, naudosi spyruokles grazint trigger'iui. Tik kur jas desi?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Specelistu as zinau tik va kad jie duog dieve padarys ji ant nauju metu .

 

Seip kas lecia pdi firmo trigeri . taip jisai seksas , bet ir to sekso kaina labai jau brangi ciut ne visas ginklas atsistoja vien uz ji , o dar siuntimas belekiek laiko . O seip noriu padaryti ir paziureti jei viskas gerai su breziniais ir jisai tinka ir dirba gerai tai tesiog , dauguma nuo peciu nukris nasta , nes brezinys preinamas visiems o ir pasidaryt tada galima be galvos skausmo ir pigiau nei naujas ,

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Siuntimas is x-fire 10 dienų nuo užsakymo iki durų.

Turėjau ir aš planų M-trigger'ių prisigamint pardavimui. Pjovimas vandeniu darant didesnį kiekį ~50 Lt/vnt + PVM + darbinių plokštumų davedimas iki statmenumo + medžiagos + grūdinimas + grežiojimas + keli centai už magnetus arba spyruoklės iš tušinukų. Tavo variante daugiau kampų, dėl ko pjovimo kaina šoks gan ženkliai. Aišku, jei darytis pas draugus už bonką tai visai geras variantas.

 

Dėl spyruoklių - neabejoju, kad moki jas dėti. Tik vietos ten atrodo mažai, tai ir idomu kur dėsi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 5 months later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...