Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pareiškimas - UŽ AIRSOFTĄ BE CHAMIZMO.


Simas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 291
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

As nesiulau uzmirsti. Leisi tai ir ant galvos uzlips, ir dar apkakos. Kad ir koks vaikiskas pasiulymas yra, bet reikia, kad GAME MASTERIAI stebetu komanda. Tycinis prasizengimas ir oficialus pasalinimas. Siulau ta padaryti todel, kad dabar per mazai konkreciu irodymu ir del to turime tokia situacija. Noriu pamineti kad as neginu Straik Bat, mano nuomone, pagavus su ikalciais butu daug maziau konfliktu!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

kaip UK, tam kad nusipirk airsoft zaisliuka turesi atklausit kursus, istot i kluba kuris turi vieta žaidimam, atlost su jais kažkiek žaidimų ir gaut pažymejima kad gali pirkt airsoft ginklo imitacija. Aš asmeniskai to ne noriu ir manau kad toks incidentas neturetu pasikartot.

 

Na pirmoje eileje nesusilaikysiu, pagirsiu nick'a pačio, visai i tema =)

Antra - manau kad gal ir laikas butu padaryti kaip UK. Geriau kontrole, negu visiškas draudimas (girdejau ir tokiu šaliu yra)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

deja zaidziu nesenai dar iki milsimo nedaejau, dar daug ka reik nupirkt...

 

Gal tu geriau savo kompa patobulink, kad galetum antra karta pasaulio cempionu tapti, ar koki 4 aukstaji gauti, po savo pasisakimu pas mus pajurij Milsime gali geriau nesirodyti, ziauriai nusivilsi

:D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

a kur matai kalba apie privachia teritorija ? ir kas yra privati teritorija ? nu panagrinekim ---

 

 

privati teritorija tai yra tokia teritorija kuri turi savininka, fizini ar juridini asmeni, ji turi buti aptverta, saugoma, uzrakinta, turi buti ispejemeji zenklai informuojantis apie teritorijos ribas....

 

teritorija kuri yra uzleista, be zenklu, tvoru, apleista, nesaugoma, yra povojingas objektas, kuris turi buti aptvertas (nes shiap sulauzius koja karo buvusioj bazej be tvoru) as galiu pareiksht savininkui pretenzija, nes avarinis objektas yra lengvai prieinamas.

 

toliau jei savininkas nezinomas, ar neidentifikuojamas, ash galiu net paimt ta apleista baze savo nuosavyben, bet jei savininkas atsiras as turesiu grazint, bet visas islaidas patyrtas del shio objekto islaikymo, tvarkymo tures atlygint tikrasis savininkas. :lol:

 

 

 

Ir vel totalus nusisnekejimas!!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, noreciau pasliulyti kelias iseitis is sios situacijos:

 

Jei jum dar neatsibodo spaminti ir izeidineti vieni kitu, neieskote sprendimu ir tiesiog laukiate kazkurios grupes atsiprasymo, tada galite toliaus net neskaityti ir nesigilinti ka noriu pasakyti.

 

1. Atsiriboti nuo Straik Bat, neleisti i LSB zaidimus. Ignoruoti grasinimus arba perduoti atitinkamai teisesaugos institucijai ir keliauti po teismus.

 

2. Susitikti su Straik Bat pries artimiausia zaidima (kad ir kita sekmadieni ar kitu pasirinktu laiku), suderinti salygas kad jie (Straik Bat) vel galetu prisijunti i LSB ir abipusiu susitarimu nustatyti sankcijas, uz kuriu nevykdima jiems isigaletu mano paminetas 1 punktas (Atsiriboti nuo Straik Bat, neleisti i LSB zaidimus). Kitaip pasakius suteikti sansa.

 

...........

Uz Airsofta BE chamizmo.

 

Postas konstruktyvus, bet noriu pabrezti, kad punktas 1 jau igyvendintas. Apie antra punkta sunku buvo net mastyti, kai tau siulo paciulpt ir pan.

O kas del sitos temos, tai tik Simas gali paaiskinti kam jis ja sukure, galiu itarti, kad norejo paviesinti pati fakta.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Niekaip nesuprantu, vyrai, nu gal jau baikit nesamones sapaliot ir leistis iki kai kuriu cia rasanciu asmenu lygio. Neandertalietis, Pacifistas, nejau nejauciat, kad tai jau nebe diskusija o "bb's i siena", Skeptikas, nafig to reikia, ar jus klaviaturos pasiilgot?

Apie ka cia kalbam? Ar jau nebuvo, kad karta partizanams buvo ultimatumas ir karta dauguma komandu buvo pasisake, kad nedalyvaus zaidimuose kur dalyvaus jie? Uz airsofto ribu as esu bendraves su kaikuriais "partizanais" - normalus zmones, bet cia matyt mes visi tampam priklausomi nuo to kurio "M16/AK ilgesnis".

Bet jei jie gryzo i oficialius zaidimus tai arba musu aplaidumas arba orgu kurie ileidzia i zaidima del to kad mes jau nebekreipiam demesio.

Lukashenka organizuoja zaidimus ir tai yra jo verslas, ta jis ir turi daryt. Jei mes nevaziuojam tai jie vaziuoja o man jo vietoj butu lygiai taip pat butu "ph" kas nesa man pinigus. Bet jis dar su jais taresi ir kazka issprende LSB naudai.

Kad bendruomene issigimsta tai yra bendruomenes problema, bet to niekaip neisvengsi.

Bus ir LSB ir MILSIM ir STAIKBAT ir Sovet komandirov ir Hardbolas ir dar milionai kitu, taciau klausimas yra kaip oficialiai LSB pusei atsiribot nuo pazeidimu priestaraujanciu LSB taisyklems ivykdytu kitu individu ar zmoniu grupiu. Ivykus tokiam incidentui, oficialiai informuoti, kad LSB neturi su tuo nieko bendra.

O viskas kas atsiranda - overtiunai, "blogi" zmones, viskas atsisejos. Zmones patys nuspres, ko nori ko ne. Visada atskyla grupes ir paskui arba pasitraukia is veiklos del nuobodulio arba gryzta i bendra grupe supratus, kad 2-3 zmones ne pazais.

Galu gale viskas priklauso nuo musu paciu, kiek iniciatyvos ir valios mes parodom.

Duosiu gera pavyzdi is musu komandos gyvenimo - atvaziavom i zaidima, pamatem, kad nieko gero nenusimato ir isvaziavom, nelaukem, nesiaiskinom. Beje, dar iki siol geda pries Vilkus. Atsiprasau! "Uzsienyje" zaidem daugiau nei LT, ne del to, kad cia zmones blogi ar overtiunai nezmoniski, del to, kad ten airsoftas yra biski kitos koncepcijos, ten idomiau. Ten zmones ateina su 70 m/s vincesteriais ir sugeba be problemu zaist.

Vyrai, nera apie ka cia kalbet, kuo matuotis. Yra padarytas sprendimas uzdet bana, Yra GM klubo nuosprendis tai ir gerbkim ji, o visa kita turetu rupet tik grupei kuri nori sugryzti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na bet galiu pasakyti kad reklama sau Straikbatas padare ant sito skandalo tikrai nebloga. Dabar kiekvienas bent kiek smalsumo turintis zmogus pasidomes kas tai yra. Nes atvirai snekant, jeigu taves nera forume airsoftgun.lt, reiskia taves isvis nera. Gal cia ju PR akcija?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

2Vavanuk

Kad nebe diskusija - na, sаkykim, ji buvo suprognozuota tokia jau nuo pat pradžių.

Bukim griežtio, bet teisingi - Simo pats pirmasis postas visumoje nei kiek ne geresnis, nes paviešinti straikbato atsakymai. Jo keiksmažodžiai gal :) intelektualesni, bet esmės tai nekeičia.

 

Norim kažką pagarbos mokyti - pradedam nuo saves.

 

Kiek dalyvavau pokalbyje - tiesiog norėjau, kad tai paskaitytų ir kitą publika, kas dalyvauja kitoje pusėje.

Pamastytų, juk manau, ten irgi daug tokių., kuriems nepatinka esama situacija ir kurie norį ją keisti.

 

Be visų tų nesamonių, kas yra temoje, yra ir pakankamai įformacijos pamastymam.

 

Nes atvirai snekant, jeigu taves nera forume airsoftgun.lt, reiskia taves isvis nera.

Na, kodėl taip kategoriškai. Juk daug kur, norėdamas dalyvauti, turi kažkaip pasirodyti, užsiregistruoti.

Kodėl čia norima kažko kito??

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Laba diena :)

Bandžiau skaityti šią diskusiją Nidos bibliotekoje per savo medaus mėnesį, bet nesinorėjo jo gadinti, todėl pasisakysiu tik dabar.

 

Airsoftą pradėjau žaisti 2005, kai Vilniuje žaidė tik saujelė. Kaip naujokas patekau į geras rankas, pas meškėnus, kurie nuo pirmų dienų man įskiepijo suvokimą, kas yra airsoftas, kas yra ginklas, kas yra ginklo imitacija, kas yra legalios žaidimų teritorijos ir teigiamas visuomenės požiūris į tai. Tuomet biggame buvo visi žaidimai, į kuriuos susirenka 15-20 žmonių. Tada nebuvo komercijos, visi buvo tik draugai. Tuomet po truputį gimė padoraus, saugaus ir įdomaus airsofto vizija, saugios ir nereguliuojamos bendruomenės užuomazgos bei tiuningo limitai.

Vėliau, atsirado komercija, kurios pirmu klientu matyt buvau aš pats. Komercija, kuri palengvino naujokų dalią saugiai, užtikrintai ir greitai įsigyti įrangą, padažnino žaidimus, pagerino žymiai pagerino jų kokybę. Komercija airsofte yra širdis, o žaidėjai - jos stuburas. Komercija skatina progresą, inovaciją, o kiemo karai - yra airsofto regresas. Visi nauji aeg modeliai, nauja įranga, jos korektūros, yra ilgos gamintojų, pardavėjų ir žaidėjų simbiozės rezultatas. Jei manote, jog komercinis airsoftas yra blogis, jums reikia trečio aukštojo. Komercinio airsofto dėka, daugelis šalių išvengė šio hobio bano, kai gamintojų ir pardavėjų inicijuoti žaidėjai susivienijo, tam kad tam tikros įstatymų pataisos nebūtų priimtos ir šis hobis netaptų už įstatymo ribų.

Kai Vilniuje prasidėjo komerciniai žaidimai, į juos ėmė rinktis įvairūs žmonės. Visus tai džiugino, kadangi komandos pilnėjo, kūrėsi naujos, žaidimai tapo dažnesni ir gausesni. Tačiau po vieno žaidimo, kuris matyt buvo Partizanų komandos užuomazga, kilo tam tikra trintis bendruomenėje. Tuomet pirmą kartą gavau krapštyti bbs iš rankos po pakartotinės aklos ugnies, o po pastabos buvau pasiųstas nahuj. Atsirado tokių, kurie po poros žaidimų su ta pačia hebra žaidimą baigė anksčiau, o likusius boikotavo. Aš buvau vienas iš tų daugelio, kurie nenorėjo žaisti su šia hebra, kadangi pakartotinai susidurdavau su maklaudavimu, konkrečiai Toliko. Po to sekdavo kelios diskusijos forume ir vėl viskas po senovei. Nepasitenkinimas šiais žmonėmis augo, su juo ir spaudimas Lukašenkai - žmonės nenori žaisti su šia hebra. Į bendruomenės priekaištus apie netinkamą žaidimą buvo atšaunama tuo, jog mes visi bijome jų LABAI GERO ŽAIDIMO. Pamenu, vienoje diskusijoj net perklausiau, ar jie tikrai mano, jog kai kurie žmonės nenori jų matyti žaidimuose dėl to jog jie labai gerai žaidžia. Atsakymas buvo taip. Sutikite, tai yra absurdas. Tačiau, jie niekaip negalėjo paaiškinti to, kodėl kai kurių žaidėjų nesąžiningumu skundžiasi ne tik tie patys, bet vis kiti, nauji, arba absoliučiai žali žaidėjai. Iki šio jie to paaiškinti negali. Šioje diskusijoje yra vieno bendruomenės nario pasisakymas, apie pirmą žaidimą su šia hebra. Jis pasako labai daug ir yra neatsveriamas argumentas.

Tuomet bendruomenė ėmė skilti, Partizanai į kai kuriuos žaidimus gaudavo baną, atsirado uždari žaidimai, kadangi buvo privisę ir panašių veikėjų, tokių kaip Terano, jei kas dar pamenate. Naujokams - Jei dažniau dalyvautumėte didesniuose žaidimuose, arba jei juose jūs neturėtumėte bano, suprastumėte, jog toli gražu likusios komandos nėra super bičiuliai. Daugelis neleis man sumeluoti, jog mano santykiai su kai kuriais žaidėjais nėra geri, tačiau aš juos gerbiu dėl sąžiningumo ir adekvatumo, o jie mane, ir mes visgi susitinkame mūšio lauke. Toks pat fintas yra ir tarp kitų komandų - draugystės didelės nėra, tačiau yra pasitikėjimas. Tad galvoti, jog LSB yra susimokęs klanas, yra kvaila. Mes tiesiog pasitikime savo kolegomis ir oponentais, o tais kuriais mes nepasitikime - mūsų tarpe jų nėra.

 

Dabar, norėčiau, jog įsiskaitytumėte labai gerai.

Kaip manote, kodėl airsoftas Lietuvoje vis dar nėra įstatymo reguliuojamas ar kodėl mes vis dar neturime savo ginklų dažyti oranžine spalva? Jei manai, jog valstybė to dar nepastebėjo - tu esi kvailas. Jei manai, jog valstybė neturi tam laiko - tu esi kvailas.

Vienas protingas dėdė, man kartą pasakė, jog valstybė nesiima reguliuoti to, kas pasižymi efektyvia savireguliacija. Tai reiškia, jog visą laiką LSB ėjo tinkama linkme ir jis yra toks, koks yra priimtinas valstybei.

Po incidento Kauno forte, visi pajuto stiprų teisėsaugos susidomėjimą mumis. Galiu jus nuraminti - jis buvo ir iki to. Kai mūsų buvo saujelė ir kai airsoftas buvo kažkoks teroristų užsiėmimas, mes visi jau turėjome po lapą, tame archyve, kurio nė vienas niekada neskaitysime. O jei gerai pasiknistumėte forume, rastumėte mano pranešimų kur aš paminiu kokį dėdę, kuris neatsargiai nešėsi savo AEG namo, arba buvo nufilmuotas saugos kamera. Tai tik dar kartą įrodo, jog airsoftas valstybei yra žinomas ir suvokiamas, tačiau, jis nėra kontroliuojamas arba įrėmintas tik dėl mūsų pačių griežtos savikontrolės.

Taip pat, kariuomenės požiūris į airsoftą keičiasi. Ir keičiasi į gerą. Po paskutinio uždaro žaidimo, susilaukėme daug pagyrų ir pagarbos iš kariuomenės, todėl jei visą tai bus sugadintą kelių neadekvatų, tai daugelio metų darbas, Nerijau triūsas, bus nuleistas š nuotekas. Ir toliau galėsime žaisti kokioj tai strojkėj, vietoj Rūklos ar Pabradės. Pagalvokite.

 

Mes nuo airsofto pradžios su seniais svajojome, apie airsofto savireguliaciją ir laisvę, tačiau su metais aš imu įsitikinti, jog visgi kiekvienam iš mūsų reikia kortelės su unikaliu žaidėjo numeriu ir reguliarių vizitų policijoje naujiems įrašams žurnale. Gal tuomet jūs visi imsite į tai žiūrėti rimčiau ir blaiviau. Tuomet dings forume besidergiantys nepilnamečiai, žaidimai nesuderintoje teritorijoje, viršyti tiuningo limitai, nesportiškas elgesys reikštų labai greitą ir neskausmingą pavėsį ir iššvaistytus pinigus.

 

Žinau, tikiu, taip pat man yra sakę, jog STRAIKBAT hebra ne visa yra bloga. Tą man sakė artimi man žmonės ir aš esu linkęs tikėti. Tačiau, laikausi tos nuomonės, jog jei kaime yra arkliavagys, apie kurį visi žino, bet niekas nedaro, tame kaime net ožiu nejosiu. Jei pamirštume tai, kas ką banino, kąs ką išvarė ar kas su kuo nesutarė, liktų tik atskiri individai, kurie šiuo metu yra tik STRAIKBAT bendruomenės barikadų pusėje. STRAIKBAT vyrams tas garbės nedaro - gėda, jei randate kalbą su tokiais žmonėmis, o jei visgi randate, reiškia nusipelnėte visko, ko ėmėsi prieš jus ši bendruomenė. Todėl, po paviešintų susirašinėjimų noriu tikėti, jog straikbatas padarys išvadas ir tie normalūs žmonės kurie ten yra dar likę, atsiribos nuo šių neadekvačių piliečių, taip sukurdami švarios sąžinės bendruomenę, su skirtingu žaidimo stiliumi, su sava draugiška bendruomene, kuri bus kaip brolis esančiai LSB. Manau, daugiau argumentų, nei šioje diskusijoje buvo pateikta, nebereikia.

 

O čia labai labai gerai turi įsiskaityti kai kurie veikėjai.

Vienas veikėjas niku ROBIN, dergėsi ir kaltino mane nebūtais dalykais asmeninėmis žinutėmis. Taip pat, turiu pagrindo manyti, jog tas pats veikėjas bandė šmeižti mane komandos internetiniame puslapyje. Iš to ką jis man rašė, galiu tvirtinti, jog jis yra artimas STRAIKABTUI, jis bendravo su Toliku, arba tai buvo jis pats. Jo žinučių neviešinsiu, nes jos pakankamai įžeidžios, todėl tai dar kartą įrodo, kokia užteršta yra STRAIKBAT bendruomenė. Man buvo grasinta šmeižiančiu straipsniu, kuriame iš manęs bus išsityčiota viešai. Todėl, aš dar kartą, šį kartą viešai pareiškiu, jog purvais nesidrabstysiu ir internete su benkartais nekariausiu - viską spręsime įstatymų nustatyta tvarka - Lietuvos Respublikos Konstitucija (30 str. 1 d.) ir Civilinis kodeksas (2.24 str.).

Airsoftą žaidžiu jau 7 metus. Į jį sudėjau labai daug laiko ir jėgų, o blogas pelnė parduotuvių bei gamintojų pasitikėjimą, gaunu prekių apžvalgai metams į priekį (kol kas man medaus mėnuo ;) ) todėl į visas blevyzgas žiūriu labai rimtai. Tad jei kažkas norės eiti iki galo - esu pasirengęs. Pinigų man užteks, o jei galų gale neužteks, kaip kažkas rašė, parduosiu savo parkerinį džipą, sulankstomą kėdutę ir žiauriai brangų AEG. O tada žiūrėsim, kas į airsoftą žiūri rimčiau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Skaiciau as sita tema jau 3 dienas, ir vis susilaikydavau nuo komentaru.

Bet visvien, mano kaip pasaliecio nuomone, tegu pasidaro straikbatas patys sau saita ir foruma.

Ir baikit sita diskusija, matosi kad be antros smeledezes cia kitokio sprendimo nenusimato.

Kas del nauju zaidejo pasirinkimo, tai galima baneriukais bus pasikeist.

Manau jau visi kas norejo ishsikoliojo per tuos 15 puslapiu iki valiai.

 

Senai laikas reziumuot ir rakint. ^_^

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Laba diena :)

Bandžiau skaityti šią diskusiją Nidos bibliotekoje per savo medaus mėnesį, bet nesinorėjo jo gadinti, todėl pasisakysiu tik dabar.

 

Uno tu mane nuvylei, tikras airsofteris net ir vestuviu nakti foruma perziuri ir patrolina! :rolleyes:

Sveikinam sukurus seima:-)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...