Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

G36 Bunkerines detuves gedimas


JAUTIS
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Na tik viena iseitis yra - ardyt. Kitaip nesuzinosi kas ten blogai. gali but kasnors nuluze, ir tiesiog prasisuka visas mechanizmas, bet ne ta dalis, kuri sratus paima. O jeigu kartais isardes sugadinsi visiskai, tai nedidelis praradimas ;)

 

Dar viena ideja, kad gal prikisat detuve iki pat virsaus kiek telpa? Nes kartais sratai susispaudzia visoje detuveje ir tik pora ikrenta i padavimo mechanizma, ir del to ji prasisuka ir nieko nebepaduoda, nors pilna pripilta... :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip visada... Žmogus užduoda klausimą, o atsakymai tik p@zdavonės

Turiu panašią bėda ir aš su tokia pačia dėtuve. Prisuku iki pabaigos paduoda porą šovinių ir prasisuka.Rankos neprieina išsiardyti pažiūrėti kas viduj...

 

Kolega , Jus katik ir pasakėt, kodėl čia tos, kaip išsireiškėt....p@zdavonės.

Nemanau, kad forume vieni telepatai, kurie gali nustaytti gedimą, kada dėtuvė neardyta. Todėl, koks klausimas, paprastai toks ir atsakymas.

Juk nesunku, atsukus pora varžtelių, ištraukti mechanizmą ir žvilgtelėti. Vat tada jau, jei nebus aiški priežastis, galima bandyti kažką patarti.

Nes bus aišku, ar niekas nesuluže, ar viskas sukasi, o gal elementariai, kokios šiukšlės kur pateko.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

vienas variantu svetimkunis (siuksles)detuveje, taciau labiau tiketina jog bunkeris tiesiog buvo persuktas ko pasekmeje galejo nuluzti spirales antgalis. del to spirale nebesifiksuoja t.y. prasisuka ir bb nera paduodami.

Aisku tai tik burimas is tirsciu. Nepraveres nesuzinosi. O bunkeri surinkt didelio mokslo nereikia, mechanizmas gan paprastas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...