Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PARTIZANAI


olegas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Nu reikėjo gi kažkam žvalgybą atlikti, listovkes platinti bei ryšį su mišku palaikyti :)

Pasėdėt teko, ir KPZ, ir kalėjime. Ale nekaltą laikė, t.y. įrodymų jokių neturėjo.

 

Linksmesnis apizodas:

Ateina kaiman naujakurys raudonu megztiniu, Povilas, įtartinas toks, miškan veržiasi. Nepastebėtas subėgioju iki miško, pranešu Vanago ar koks ten būriui, kad lauktų tokio, nepasitikėtų.

Ateina į kaimą du nkvdistai, aršus trobos kaimynas anuos nušauna.

Ateina dar keturi, kaimynas bando ir juos, ale tik du sužeidžia ir jį patį pašauna, bintuoju. Likę du sveiki kolaborantai užsiėmę savais - išnešinėja į medpunktą. Įtartinas kolaborantas bando įsiteikt, juos apšaudo ir turim keturis sužeistus nkvdistus. Tyliai pribaigiu juos peiliu.

Kolaborantas kraunas daiktus, eis miškan. Gauna dar binto miško broliams perduot. Vėliau sužinau kad informacija tarp partizanų būrių suvaikščiojo, Kardiečiai jį pasitiko, bintą paėmė, ištardė ir papjovė.

Kaiman ateina nkvd būrys aiškintis kur 6 kariai dingo. Sulaiko mane, sužeistą kaimyną ir moterėles, viską žudynes suverčiam ant Povilo raudonu megztiniu, palaikę paleidžia :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 58
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

"Sveiki, Anarchistu vardu noriu padėkoti visiem organizatoriams ,moteryms maitinusiom mus, na taip pat komandom ,žaidėjam buvo AFIGIENAI, lauksime žaidimo tiesinio, gal dar šeis metais?

apie žaidima.patiko : lauko telefonai. mintis su maistu ; vienas gauna morka kitas kopusta triačias svogūna ir susimetus gali virt sriuba .arba gaut tik duonos .kažkam pakliuvo du kart iš eiles druska žaidimo eigoje atsiradusi fraze ,,PIF PAF MORKA išeik kur bebutum, :D Lapinas su dviem pistikais, dabar ,,Lape KROFT,,. nakti paleista raketa, o iš miško balsas oho .

minusas tik toks kad valanda mertviake, daugoka mažam kiekiui žmoniu manau užtektu 30 min.

MINISTRAS-TARDYTOJAS žmogus šaltu veidu, šaltu nervu , be minutes poilsio, be pietų tardo, rašo, tikrina parodimus ir faktus ,o norinčių pakliuti pas ji vis nemažėja ir taip iki vakaro.

SHADOW- LARPeriai vaidinimas 10 balu , po valanda sėdėti vienutei , veliau tardymas ir trimtis ir taip visa geima .Pingas veidas tas pats o vaidina vis kita, tai jis koks piplis plonu balseliu diede ne šaudykit , tai fizikas lomonosovo univera Maskvoi baigės, tai kaimietis ūkininkas , o nakti nei vienas partizanas nedaėjo iki NKVD bustines ,visus papjove tuo pačiu paliko mus be darbo , tikriausėi norėjo gaut medali .RESISTANSAI uzsimaskavo :ph34r: pralauke pasaloj pora valandų gulėdami žolei ,o mes laukėm iki 5-iu ryto, nesulaukius partizanu puolimo pašukavom patys mišką ,deja ju neradom. o staigmena buvo 7-ta ryte, kai akimirkai praradom budrumą atskrido granata . visi i lavonine ir ministras paskui. prasidėjo represijos , civiliai nebuvo išleidžiami iš savo namu, rezultatas jie transfaomavosi i partizanus ir prie pirmo namuko ivyko susišaudymas. sorry už išdaužta langą .na bet KARDAI nustebino mums už nugaru netikėtai iš namuko pažymėto raidėmis WC pradėjo savo puolimą , buvom priversti keliauti i mertviaką. vos antra karta ne nudėjo ministro, jei ne ŠAKALAI ir draudimas mėtyti granatas i pastatą taip ir nutiktu. na ir paskutinis susirėmimas , kas gi galėtu laimėti prieš partizanus ju teritorijoje puolant mažiasnem pajėgom .".

p.s. dar susitiksim.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gal šiek tiek pasikartosiu ir pasakysiu savo pastebėjimus (kuriuos gal būt jau kai kas ir spėjo parašyti).

 

Patiko idėja su maistu, kai vienas gauna bulvę, kitas svogūną trečias druskos ir eik gamintis. Susimeti kartu ir žiūrėk - sriuba jau verda.

Gaila , kad kai kurie žaidėjai jautėsi labai drąsiai pastato viduje (net ir lauke!) ir buvo be akinių... Pora kartų apsauga pamiršo patikrinti dėl ginklų, tad juos pavyko prasinešti į vidų. Taip mažiausiai du kartus ministras liko gyvas (o ir tuo pačiu kiti buvę viduje). Nesinorėjo rizikuoti kitų žaidėjų sveikata.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

http://s1183.photobucket.com/albums/x473/vaidutis6/PARTIZANAI/

 

Na, matau visiems, kaip ir man, zaidimas suteike daug teigiamu emociju... is mano varpines 10 balu!!! visus kazuzsus galima istaisyti, kaip ir vyko zaidimo eigoje... manau tema neissiamiama...galima kas savaite zaisti...(ka ir siulau pasistengti daryti...) tik, manau, reiketu dar bent 20 zmoniu-ir dinamika butu pilnai isnaudota pagal teritorija ir scenariju...

mat baze kaip ir jau yra, papildomai beveik nieko nebereikia...maistui susimesim,spec efektu irgi atsivesim, jau tikiu kad kekvienas kazka sugalvojo... :rolleyes: tiesa sakant dar dvi dienas ta tema gyvenau...daug visokiu klaidu islindo, ir variaciju visokiu... partizanams ,manau, irgi ideju atsirado!!!... :lol: butu labai saunu vel kada tom paciom rolem susibegti... siulyciau prasyti Olego dar savaitgali paaukoti greitu laiku...kas uz-komandu vardu paprasykit!!! :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu dar karta organizatoriams uz puiku zaidima! Vieni LARPino, kiti taktikavo - kaip kas norejo :D Visiems rekomenduoju atvykti i sekanti (jeigu bus) tokio tipo zaidima - tikrai patiks!

 

Kita karta tikrai susirinks daugiau zmoniu ir tada bus zymiai didesnis chaosas, kas yra partizanai ar agentai. Dabar jau visus pazinom is matymo ir apgaut neiseidavo :)

 

Del taisykliu:

* Siulau pakeisti, kad partizanai negaletu nesiotis ginklu kaime (isskyrus mire), juos turetu slepti namuose/miske ir t.t. Vienam is epizodu gavosi taip, kad partizanams pradejus ataka, as ir dar vienas is karto is civiliu galejome virsti partizanais ir galejome saudyti. Taip ir padarame :blink:

* Palikti mertviako laika 1val. Paimti kaima, isvalyti pastatus ir taip per mazai laiko. Kadangi mertvekas praktiskai vietoje, su trumpesniu laiku butu gavesi visiska mesmale saudai-mirsti-saudai.

 

Dar karta dekui orgams. Labai gera ideja su dokumentais, ant kuriu buvo parasytos taisykles. Kadangi zaidimo taisykles unikalios, kyla nemazai nesklandumu. Kuo daugiau rasytiniu ir maziau taisykliu zodziu, tuo viskas sklandziau einasi.

 

P.S. Kita karta nepraraskime budrumo ir zaidimo teritorijoje visada devekime akinius!!! Negali zinot, kada kam kas uzplauks.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...