Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PARTIZANAI


olegas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 58
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

NKVD:

Anarchistai

seryoga

Lapinas 1

VEnom

xamucumo

KAKTUSAS

 

Rezistance

Aiversas

Deima

Mode

Eversman

 

Šakalai

Blinda

Steellsas

Tadis

Ubytsa

 

Povilas

 

Partizanai:

Kardo rinktinė

Morka

Dargis Jr.

Gromas

zoro

Toshis

Aidas

Arsumas

 

X-log

 

RAP

Audrelis

Julius

TTT

Mindaugas

 

Shadow Stalkers

Pingas

Saulius

Deltron

 

300

Milzins

Ziogas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gerb. Organiztoriai zaidimas buvo labai labai geras -) Vieta puiki! Tik noretusi kad mertviako laikas butu puse valandos. Laukiu jusu zaidimu dar artimiausiu laiku :wub:

Shadow Stalkers o ipac Pingas dekui uz puiku larpa -) Su jumis zaidimas tapo dar idomesnis ir buvo ka veikt kaime -)

Rezistance, dekui uz linksmus pasisedejimus mertviake ir naktini budejima -)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Teip... Apie žaidimą pasakysiu tiek: o kada darot kitą? ;) Patiko, super. Gal buvo truputuką "pilkų zonų" taisyklėse, beeeet visumoje - 9++++/10. Man tikrai patiko.

Dabar teip... Lapinai - jau sakiau, bet dar pasikartosiu: tu privertei Kalėdas ateiti anksčiau su tuo katiliuku pilnu šilto maisto. Dalykas leidęs pamiršti visą patriotiškumą. ;D Dar ačiū Kaktusui (ir atsiprašau tuo pačiu), kad uzurpavau miegmaišį, jo net tikslingai nepanaudodamas. :D Lieku skolingas alelio. ;)

Atsiprašau tų septinių vargšių sielelių, kurios buvo pasiūstos į dausas, tiesiog šiltas maistas, laužas ir galimybė nebeatsidurti karceryje(laikino sulaikymo vietoje :D :D :D :D) privertė elgtis taip.

O dabar einu plauti savo šliūbinio švarko... :D :D

P.S. Dyyydelis dėkui nuo Shadow'su ministro šeimai už tokią atsisveikinimo dovaną!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei kolegos komandos nesupyks, noriu nuo visos "Kardo rinktinės" padėkoti Olegui ir KO už puikų žaidimą, kitonišką formatą ir netikėtus posūkius žaidimo eigoje.

Žaidimas tikrai vykęs, visų pusių dalyviai šaunūs.

 

P.S. Blinda, tu man vis dar skolingas ;)

 

P.P.S. sekančiam žaidimui visi mokosi žodžius :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=2cjEWmH2qx8

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nedrįsau tikėtis, kad dalyviai taip įsijaus. Šaunuoliai! Shadowsai o ypač Pingas tikrai sužavėjo :) Kiti dalyviai taip pat nesistengė kariaut vien dėl karo. Gal labiau dėl maisto... Dėkui visiems už supratimą ir už pastabas taip pat ir už tai, kad taip stropiai lakėtės daugelio naujų taisyklių.

Sergejus filmuka susuko

 

http://www.youtube.com/watch?v=E_btZeB_guc

 

PS.

išmokau du naujus žodžius:

1 mertviakas- vyturėlis

2 geras LARP'eris- Pingas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

spaudziat reply, o tada tiesiog nukopinat youtubes linka. :)

arba:

hhttp://www.youtube.com/watch?v=E_btZeB_guc&feature=youtu.be (istrinkit vieną h raidę pradžioje kopijuodami)

 

patikėkit aš jau daug metų dedu video i forumą,bet dabar niekaip neleidžia...:(

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui visiems miško broliams,komandai, Marytei ir jos kolegei, kurios visais rūpinosi ir žinoma mūsų saugotojams nuo mūsų pačių. Gaila kad susirinko mažokai žmonių, tikriausiai pabijojo dėl nepakankamos informacijos kiekio, kuri ir paini šiektiek buvo, viena ryškiausių klaidų sakyčiau kaip su kolegom kalbėjom, buvo padaryta ta, kad dar prieš žaidimą buvo aišku kas kokiai pusei priklausys, tai šektiek pagadino reikalą, bent jau iš partizanų pusės tai tikrai, nes paskui persirenginėt civiliais nebebuvo prasmės, tiesiog su raudono liemenėm vaikščiojom po miestą ir viskas. Jei būtų daugiau žmonių surinkta, ir atskiros rinkimosi vietos suorganizuotos abiems pusėms, žaidimas būtų įgijęs spartos ir daugiau žvalgybinių veiksmų būtų, manau ir represijos tada būtų stipresnės, nes su dideliu žmonių kiekiu sunkiau susitvarkyt. LARP'as buvo smagus, abiejų pusių dėka, kareivukas rėkia, kad eitų į namelį kaimietis, o vargšas kaimo žmogelis smalsus gi, viskas jam įdomų, vis dėlto svečiai iš pačios Maskvos atvykę ir kitų turtingųjų Stalino žemių. O šiaip geimas tikrai LIUKS, dėkui Olegui, labai lauksim tęsinio.

 

P.S. Jei kas radot telefoną, juodą samsungą atsislenkiantį, raštelkit. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui Olegui, už puikų žaidimą.

Tikslas buvo pasiektas, ministras tiek darbo turėjo su keliais civiliais, kad mažai jam laiko likdavo vadovauti kariams. O ir kariai negalėjo atsipūsti. Vos tik užėjo į miestą/kaimą, vietiniai parodė, kad geruoju jiems tai nesibaigs ir du kariai buvo rasti negyvi viename ir namų. O tuomet ir prasidėjo! Karceris, kalėjimas , tremtis , išdavystės ir bandymas išgyventi itin nepalakiomis sąlygomis. Po to kai sandėlinkę suėmė, šią pavyko įkalbėti duoti geresnį maisto davinį ne buvo nurodyta talonėlyje. Kas labai pagelbėjo vakare, kai kareiviai išsinešė civiliams skirtą davinį. Iš po stalo buvo ištrauktas katiliukas su blynais , kurie buvo iškepti pietų metu ir spėti paslėpti prieš pat pasirodant kariams (vėl būtų atėmę visą maistą). Anksti ryte keli gyvi likę kaimo gyventojai atėjo į maisto sandėlį pasiimti savo davinio, kaip visada be eilės užlindo daug karių, netrukus jiems tas labai atsirūgo, nes buvo labai atsipalaidavę ir manė ęsantys padėties šeimininkai. Jie laibai klydo - ir partizanų tiesiog buvo sušaudyti...

Vėliau , atėjus sekančiam maisto daviniui, kariai palydėjo kiekvieną šeimą atskirai į maisto sandėlį atsargų . Ir parlydėjus namo liepė būti namuose ir pagrąsino jei kuris išeis tuoj pats sušaudysią.. Čia vietiniai ir neištvėrė priespaudos - ėmėsi už ginklų ir išvarė nekviestus svečius iš savo kaimo/miesto.

Vėliau visi pasitraukė į miškus , kur tesė kovą su priešais.

 

eiliškumas gal ne visai toks, visgi nuolatinis kalinys ir tremtinys buvau ;)

 

Labai ačiū visoms merginoms už skanius blynus, labai labai skanią sriubą ir tokį pat skanų kompotą , kurio skonis burnoj dar ilgai jautėsi :)

 

Po žaidimo rastas kitelis su Kardo Rinktinės antsiuvu ir akiniai su guma. Kreiptis PM.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šakalai liko nustebinti tokio tipo zaidimu, visiems liko prisiminimai kurie sukele sypsena.

Man asmeniskai labiauliai patiko ministro vykdomos apklausos, ne vienas pasimesdavo, buvo kas ir brolius isdave. :D

Pingas, Toshis, Morka... Kai juos tarde pastoviai neislaikydavau ir pradedavau juoktis, o misnistras net nesypteledavo. Geriauses atsakymas i klausyma - is kur antisovietine spauda jusu troboje:

Toshis - Radau ant ziemys i nunesiau i tolietu subiny valyt :lol:

Dekojame visiems uz gerai praleista laika...

PS. Kam likoms skolingi nepamirsim. :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jo, virė tikras gyvenimas...

Sunku tiksliai pasakyti kiek kartų myrė tie 15 "civilių", bet tikrai daugiau kaip 60 kartų. O jus dar sakot, kad "Vyturėlije" per ilgai ilsėjotės :) Jūs tik išleisk- tuoj pat ka nors pripjaunat... NKVD tikrai turėjo neramiai kaime jaustis. Nustebau kai sužinojau, kad Morka beveik visą laik kaime buvo, o pas ministrą beveik nesilankė. Ne taip kaip nelaimingi kolegos:

"Jau septynias valandas žaidžiam, o laisvėje pabuvom tik 2" (spėtų 3 kartus mertviake apsilankyt :) Gal būt aš klystų, bet manau, kad nenoras atsidurti "vyturėlyje" privertė natūraliai būti atsargesniems. Įdomus klausimas: kas geriau, 1 val. karceryje ir po to 1 val. tremtyje ar 1 val. "vyturėlyje"? Atsakymas- daug partizanų pasinaudojo galimybe susisprogdint.

Vis tik priimų jūsų kritiką ir ateityje ieškosime kompromisų.

Linkėjimai visiems nuo "ministro", kuriam iš pradžių reikėjo pakovoti su savimi, kad įsijausti į vaidmenį, bat kai sužinojo apie dviejų karių nužudymą, visi nusistatymai išgaravo... Vistik vakar pasakė: "Dabar tikrai žinau, kad aš ne sadistas; nesuteikė malonumo sodinti juos į laikinojo sulaikymo izoliatorių, tiesiog tvarką reikėjo palikyt".

 

Keletas nuotraukų iš "Marytės", kuriai esu labai dėkingas fotoaparato:

https://picasaweb.google.com/garejevas/20120825PartizanuDuona

 

P.S. tikrai rekomenduoju (ypač "civilaims") apsilankyti genocido aukų muziejuje ir pasižiūrėti, į tikrą KGB kalęjimą, o jei dar ten dirbantis dėdė smulkmenas papasakos...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...