Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

11 GRAMŲ SPALIO 23 DIENA


djzombis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 67
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Aciu Orgams uz zaidima. Kaip jau auksciau pastebeta, vieta idomi ir perspektyvi. Jeigu isplesti teritorija i karjera, galima butu sukurti veiksma dar didesniam kiekiui zaideju. Kontros baze buvo gan tankiame miske, ten pulti buvo sunku.

 

Pasienieciai pasirode neblogai, buvo pareigingi ir vykde nurodytus isakymus.

Musu uzduotys buvo saugoti pasienio ruoza, neleisti civiliams uzsiimti nelegalia veikla ir pagal galimybe surasti ir sunaikinti Kontros baze.

Pasieni saugoti buvo sunku, legionieriai ir kontra epizodishkai sugebedavo prasmukti i miesta, tada uzvirdavo mini cqb musiai.

Pasienieciu sturmo grupe, pasitaikius progai sugebejo surasti ir sunaikinti kontros baze, nukenksminti "raudona aki" kuri stebuklingai veliau vel pradejo veikti.

Paskutiniame musyje mes neturejome informacijos, kad kontra turi kazka evakuoti is bazes, ejome tiesiog naikinti demoralizuota priesa:-), bet kiek supratau, kontra sugebejo pasprukti su Cn112.

 

Aciu vargsui civiliui, tikiuosi tavo avys liko sveikos ir fiziskai ir moraliskai (po susidurimo su laukiniais, moteru istroskusiais, Kontros kariais:-) )

 

Orgai pasistenge, isvale teritorija. Kitam kartui pabandykite pagalvoti del scenarijaus vystymosi, jeigu puses netycia ivykdo uzduoti anksciau jusu numatyto laiko. Zinau, kad nera lengva, bet reikia stengtis.

 

Iki sekanciu kartu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Спасибо всем, пострелушка удалась.

Полигон трудный и интересный.

Развитие сценария, правда, подкачало, но командиры старались, а игроки выполняли.

В общем не плохо....

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu visiems organizatoriams uz darba, o visiems Legionieriams uz aktyvuma ir sugebejima uzimti prieso uznugari nepaisant pasienieciu dideles sunkiuju ginklu ugnies ir transporto mobilumo persvaros. Aciu Bravo ir Charlie grandims uz implantu pargabenima per siena, Delta uz nuolatini prieso varginima, o Alfa uz operacijas labai giliai prieso uznugaryje ir didvyriska katilines gynyba, esant didelei priešų persvarai (na ir zinoma uz gera kompanija). Savo misija gadinti gyvenima pasienieciams mes Legionieriai ivykdeme puikiai !!! :).

 

Aciu Pasienieciams (ypac uz tai, kad uzleido savo pastatus ir ant manes ir kitu Alfa nesekmingai sugadino daug savo granatu (visad laukeme dar:)), Kontrai ir Vietiniams uz gera zaidima ir visiems kitiems nepaminetiems (jei tokiu buvo) uz puikiai praleista laika.

 

 

Parabellum

Semper Fidelis!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

LABAI aciu organizatoriams, kad sugalvojot tokia idiomia scenariju zaidimui. Labai buvo idomu, daug ACTION... Poligonas tiesiog super ir lauku, ir misku, ir pastatu. Zaidimas be raisciu - cia zingsnis prie realiosios kovos B) Daugiau tokiu zadimu ateiti... Respect musu priesams (KONTRAI ir Legioneriams) uz tai, kad ne davete mums, pasienieciams, atsipusti. ACIU UZ ZADIMA ir tiems kuria atvyko i si rengini. Nera zmoniu - ne bus zaidimo. B)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

seip uzduotis buvo isjungti generatoriu,bet mes ji atneseme prie pat akies kad ir jo niekas negalletu paliesti be inplanto...

jaigu jus ji isjunget vadinasi viskas ivyko ne taip kaip buvo suplanuota.jai generatorius veike jus turejot laukti kol jis uzges.

ir tik tada testi uzduoti....

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

deja mes is orgu apie implantus jokios informacijos negavome.

 

pagal scenariju pasienieciai ir neturejo zinoti apie jokius implantus, akies isjungimas jiems buvo imanomas dviem budais: sustabdant kuro tiekima arba isjungiant generatoriu.. bet kazkodel kontra uzsieme "saviveikla" ir veliau atsitempe ganareatoriu artyn prie bazes, o akis buvo uzkelta ant stogo. mes, orgai arba nespejom ispet kad to daryti nevalia, arba tai buvo per mazai akcentuota (cia jau musu klaida). kita vertus, kontra suimprovizavo visai neblogai. bet kiek supratau, visa tai nutiko tik velesneje zaidimo fazeje, kai "elektros tiekimo linija" buvo sugadinta (paimtas laidas), vadinasi pasienieciai savo darba atliko gerai. legionieriai savo ruoztu atkakliai reikalavo is mafijozo implantu, net grasino susidorojimu, ir savo pasieke- gavo 5 vnt implantu. (beja, mafijozas ju nebijojo, turbut dave implantus is gailescio.. :D )

 

aciu visiems dalyvavusiems.

ypatingai dekojame R.A.P. komadai, svencioniu chebrai (chosė, Irmantui, Ignui, ir Gyciui) kurie padejo spresti organizacinius keblumus, VANAGAMS uz iniciatyva zaidime panaudoti technika. taip pat Mafijozui su Mafijoziene ir Virsininkui.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei kaz kas buvo ne pagal scenariju ir komandos improvizavo pagal situacija, tai mano manymui zaidimas tapo dar idomesnis :) svarbiausiai praleidom gerai laika, gavom daug ispudziu ir geros nuotaikos :rolleyes:

 

P.S. Na tas su salmu tai prikolnai atrode,jei dar pas ji butu kardas-automatas, tai butu super :D

 

P.P.S Aciu uz nuotraukas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...