Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

11 GRAMŲ SPALIO 23 DIENA


djzombis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 67
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Taip pat padekosiu visiems uz game, smagi teritorija ir geri priesininkai :)nesitikejau kad tokioje mazoje teritorijoje galima taip smagiai maltis ir prieso uznugari ir per viduri ju pajegu ;)zodziu gerai pasikroviau energijos ateinanciai savaitei!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis aciu uz zaidima,organizatoriams uz idomia legenda ir uzduotis,uz tikrai gera poligona,pastatai,miskas,atviras laukas,super.Priesininkams uz tikrai gera pasipriesinima nedavet atsipust ne minutei :rolleyes: jusu buvo pilna visur :lol: Komandos nariams uz puiku komandini zaidima.Labai idomu buvo zaist be raisciu,sunku bet idomu.Priesa reikedavo ant tiek arti prisileist kad atpazint savas ar ne :lol: Pasienio apsaugos vadui uz gera vadovavima ir lukai uz aftomobili :lol: Lauksim foto nes maciau nemazai paparaciu lakste.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

SUper, man tesiog nera zodziu. SUPER. Poligonas beveik idealus, nes visos 4 pozicijos. Ir laukai snaiperiams. Ir pastatai. Miskas su pievelemis, miskas be pieveliu. Neturiu ka ir pridurt. Zaidejai irgi buvo saziningi.

Lbj patiko tas kad nebuvo raisciu ant ranku, tas pridave realizmo ir padare zaidima sudetingiasni ir "lengvesni" vienu metu. Nes teko netik pasaudyt bet ir smegenys напреч.

Aciu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu visiems uz zadima, viskas tikrai buvo saunu. Dar prasymas organizatorams, jai imanoma parasyti cia trumpa debrifinga, ar komandoms isejo ivykdyti pastatitas pries zaidima uzduotis, kaip vistesi siuzetas. Idomu kaip matesi zaidimas bendrai, o ne tik is legioneriu puses. Ir dar karta aciu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...