Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Ko reikia pradeti pasisaulymams


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki esu visiskai naujas siame reikale pazystamas uzsake apie sia bendruomene dave pasaudyti tai uzsikabinau, jau uzsisakiau sioki toki sautuveli A&K SVD dragunov aisku pigus zaislas bet finansu daugiau negaliu iskirti bent jau taip staigiai kiek radau internete ji galima is plastmases pakeisti i metala tai tam pinigeliu po truputi rasiu, taigi noreciau pasiklausti ko reikia kad galeciau su visais pradeti saudytis ar pakaks tokio sautuvelio? ar reikia rimtesnio? dar aplomai cia i klubus istoti kokia procedura vykdoma ar cia kaip koks klubas sugalvoja? labai dekui visiems uz informacija

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

nepirk SVD nepazaisi,neturi idirbio. bus liudna...snaiperi perka tik pazaide nors pusmeti, ir tai... tai specifinis ginklas ir su juo gali pailseti tik mazdaug dviejuose zaidimuose is 15. nusipirk automata koki, kad ir kalasa. siulyciau m15a4 uz kokius 400 lt pradziai uzteks greicio apie 90.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

assault rifle biudzetini, gerus kariskus batus, koki nors camo su mikroklimatu, taktini liemenuka, gera akiu apsauga ir pirmyn! Geriausia prie kokios komandos prisijungt, nes vienam zaisti liudna (nors cia kaip kam :) ). SVD ant sienos pasikabink, bus kuom pries draugus pasipuikuot. Daug kas cia is pradziu kazkodel snaiperiais nori but, filmu / zaidimu itaka greiciausiai :) Guliu krumuose lapais uzsikases GOD mode isijunges ir skinu priesus viena po kito :D njooo...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

. Daug kas cia is pradziu kazkodel snaiperiais nori but, filmu / zaidimu itaka greiciausiai :) Guliu krumuose lapais uzsikases GOD mode isijunges ir skinu priesus viena po kito :D njooo...

 

 

Nu nereikia jau cia taip apie snaiperius :)))))

 

O jei rimtai tai auksciau pasisake kolegos teisus. Jei nori veiksmo ir judesiu asault rifle pats tas. Snaiperio duona liudna :) Nevisada per zaidima ir isauti gauni :) o ir tiuningas kainuoja. tiuninguot butinai reiks nes pries normalu automata neturesi pranasumo kitaip. Atvaziaves i viena kita graju pabandysi is vieno kito papyskinti apsispresi ko tau reikia. Su laiku gal ir SVD darbo atsiras :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dar klausimelis radau nete kad nemazai organizuoja ir iranga isnuomuoja psaisaudymams tik pasiziurejus paskutinius organizavimus keliu metu senumo ar tik neatnaujina jie nezinau, imanoma kazkur nuvykti kad issinuomuoti viska pasibandyti ir tada jau sprest?

 

REKLAMINIO TURINIO PRADZIA

 

kariauk.lt

 

REKLAMINIO TURINIO PABAIGA

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Susitark dėl nuomos, atvažiuok pabandyti, pabendrauk su žaidėjais, paprašyk pačiupinėti jų ginklus, nebeliks daugumos klausimų.

 

true

 

idomu, jeigu prie sito patarimo prideti skaitliuka, kiek kartu jis buvo pakartotas sitame forume ir kiek kartu dar bus pakartotas... cia siaip offtopic.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Hmm man idomu ar nebutu galima tiesiog padaryti automatines zinutes i PM kiekvienam prisiregistravusiam su linkais i aktualias temas...gal po to nebutu kuriamos tokios temos ir nereiktu kartoti tu paciu dalyku po desimt kartu...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Senni nori uzsiaugint sau lygu priesininka, kad paskui butu snaiperiu kovos? :D :D :D

tegul zmogus atvaziuoja i game'a sekmadieni. ir viska pamatys savo akimis, pasikalbes su zaidejais gal paciupines ivairius modelius ir pats nuspres kas jam geriausia.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...