Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Žaidimas 1 lygio Vilniuje


lukashenka
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 61
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

..... tik pagalvojau kad kai daugiau nei 1 kulkosvaidis

dalyvauja, gerai butu juos tarp komandų tolygiai skirstyti, nes pas geltonus atrodo net 3 buvo, o pas mėlynus nei vieno.

 

 

Jėgos buvo žiauriai nelygios, geltonieji turėjo 4 kulkosvaidžius ir 2 snaiperius, kai tuo tarpu mėlynieji nei to nei to. Juodas taškas orgams ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu visiems uz puiku zaidima.

Kogero, pirma karta teko zaisti vismaliukuose, nematant "maklaudu", zaidimo kokybe iskarto pagerejo. Manau, ta pati, pajuto ir kiti, del to ir nuotaikos, iki zaidimo pabaigos, geresnes isliko.

Aciu ir tiems, kas isliko saziningi, nors anksciau ir pabudavo "rambo 4".

 

Vienas dalykas kuo man nepatinka Vismaliuku zaidimai, tai ankstyva zaidimo pabaiga ~15:30 - 16:00. Tiek oro salygos, tiek apsviestumo pilnai pakako zaidima testi. Arba pasiulymas butu, zaidima pradeti laiku 11:00, o gal net anksciau kokia 10:00.

Tie patys atsiliepimai ir is nuomininku, norejo dar testi saudyma, taciau...

 

Visumoje dekui visiems.

Super buvo

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visiems ačiu, žaidimas tikrai pavyko. Atskiras ačiu mūsų geltonųjų vadi Deamanui - vadovavo labai gerai. Dėl McLaudų :) .... Mačiau vieną. Buvo pakanakami juokinga matyti žmogų bėganti kai jam į nugarą "dirba" : kulkosvaidis, snaiperis ir aš su savo Mke :) Kiek mačiau buvo nuomininkas, tai gi nesureikšminu- tikiuosi žmogus pasitaisys ateityje :)

Žodžiu gerai praleidau laiką.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

swiki,noriu pastebeti kad ,jei kas nors nusivyle vadovavimu,tai turekit omeni,tokiuose zaidimuose viskas truputeli kitaip.neymanoma per 5 min. suderinti visiskai skirtingo lygio zaideju veiksmu. jei kam uzkliuvo, tai jau persiprasau. siaip, manau kad melynieji tik su savo pyskaliukais pasirode puikiai...!!! taip ir toliau!! :)

smagiai pailsejau ir as... tikiuosi ne paskutini karta si rudeneli... :lol:

PS. del maklaudu-pats susimoviau,buvau taip isijautes i bunkerio tustinima, kad nepajauciau suviu is sono. manau pistoleto kabura ir bronikas padare savo... :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tarsiu ir as dideli aciu: a)Lappei, Diadia Tankist, Olandui, Sandalui ir Bogey uz buvima puikiu A2 antruoju skyrium, kuriam ir teko vadovauti, b)Pingui uz puiku A2 burio vadovavima, c) visu geltonuju vadui uz gera strategavima, d) Organizatoriams uz gera kose ir arbata, d) Niūniui už susitikima.. :) na o e) visiems bendrazygiams geltoniesiems ir priesininkams melyniesiems uz gera laika ir gera kompanija. Iki pasimatymo!

 

Parabellum

 

Semper Fidelis!

 

 

Kaip a2 burio vadas, dekoju uz zaidima. :) Aciu parabelum, kad prisieme atsakomybe uz antraji skyriu ir puikiai vykde nurodymus. Na ir dyydelis dekui visiems a2 burio vyrams ( sorry, kad tiek daug jusu mire... Juodas taskas man. )

Na dabar truputi apie zaidima:

Visumoje patiko. Kalnieciu nebuvo ( bent as asmeniskai nemaciau ), aisku, uzduotys gal truputuka nuvalkiotos jau, bet po ilgo laiko nesilankius vismaliukuose, buvo jega. Ka darem:

1) Judejimas link radio rysio tasko ir persigrupavimas ten. ( Ivykdyta )

2) Paintbolo namuku puolimas ( Ivykdyta ) (Netekom kario)

3) Judejimas link Huseino namuko ir jo sturmas. (Neivykdyta, priesas mus susirado greiciau. Is 12 kariu burio spejo atsitraukti tik 4)

4) Vel paintbolo namuku uzemimas (Ivykdyta)

5) Perimetro apie radio rysio taska sukurimas ( Ivykdyta, bet su dideliais nuostoliais. Gyvi liko tik 6 kariai)

6) Judejimas link Huseino namuko ( Neivykdita. a2 visiskai sunaikintas)

7) Na cia manau rimtesnis zaidimas baigesi. Ir prasidejo fraginimasis. Grandys isiro ir t.t...

Visumoje, kaip jau minejau, uzskaitau. :)

Aciu dar kart draugams, priesams ir Chuckui uz skania kose. :)

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...