Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

FOG OF WAR 2011 MILSIM (2011 06 11)


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 72
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Žaidimo apibendrinimas

 

Sveiki visi FOG OF WAR 2011 dalyviai, pradėsime nuo žaidimo analizės. Mūsų MILSIM žaidimo supratimas, pačių žaidėjų situacijos sprendimai remiantis realių karo veiksmų taktika ir principais, siekiant įvykdytį užduotis.

 

 

NATO UŽDUOTIS

 

1. Atlikti žygį į ryšio tašką 12 35 65 25, susisiekti su vadovybe, gauti naujus nurodymus.

2. Atlikti numušto malunsparnio pilotų paiešką, kvadrate 12 62 suradus pilotus gauti iš jų raketų koordinates.

3. Surasti raketas pagal gautas koordinates ir pristatyti jas į štabo skyrių.

4. Susekti terorirstinęs grupuotes ir perimti iš jų raketų paleidimo raktą bei raketų paleidimo pultą (raktas ir pultas randasi skirtinguose skyriuose).

5. Išeiti į raketų paleidimo tašką (13 20 0 65 10 0) ir jas sunaikinti, paleidžiant jas intervalu kas 45 min.

6. Atsitraukti į nusileidimo zona NZ nepaliekant nė vieno kario mūšio lauke.

 

UŽDUOTIS NATO SNAIPERIAMS

Įšeiti į kvadratą 13 62 su tikslu: vykdyti žvalgybą, sekti priešo pajėgų judėjimą, trykdyti priešo pajėgas bei pavienių asmenų likvidaciją. Visa informaciją pranešinėti į štabo skyrių. Naikinti prieša tik leidus štabo skyriaus vadui.

 

UŽDUOTIS TERORISTAMS

 

1. Atlikti žygį į ryšio tašką 13 83 61 67, susisiekti su vadovybe, gauti naujus nurodymus.

2. Atlikti numušto malunsparnio pilotų paiešką, kvadrate 12 62 Paimti pilotus gyvus įkaitais, gauti iš jų raketų koordinates.

3. Surasti raketas pagal gautas koordinates ir pristatyti jas į štabo skyrių.

4. Išeiti į pirmą reketos paleidimo tašką koord. 13 01 2 62 07 6 ir paleisti raketą Nr.1

5. Judėti į antrą raketų paleidimo tašką koord. 13 20 0 65 10 0 ir paleisti kitas dvi raketas intervalu kas 30 min.

6. Persiakioti NATO pajėgas ir jas likviduoti.

 

UŽDUOTIS TERORISTŲ SNAIPERIAMS

 

Įšeiti į kvadratą 12 62 su tikslu: vykdyti žvalgybą, sekti priešo pajėgų judėjimą, trykdyti priešo pajėgas bei pavienių asmenų likvidaciją. Visą informaciją pranešinėti į štabo skyrių. Naikinti priešą tik leidus štabo skyriaus vadui.

 

NATO SUDĖTIS:

 

1 Skyrius:

Kardo rinktinė Klaus_F

Kardo rinktinė Zoro

Kardo rinktinė Kazak

Kardo rinktinė ZMB

Laisvai samdomas Morka

Laisvai samdomas Polaz

 

 

2 Skyrius:

 

SHADOW STALKERS Dvorf

SHADOW STALKERS Lynx

SHADOW STALKERS Bebras

SHADOW STALKERS Pingas

SHADOW STALKERS Otto

ŠAKALAI Blinda

ŠAKALAI Steellsas

ŠAKALAI Ubytsa

Laivai samdomas Senelis 18

 

Štabo skyrius:

 

PERKŪNAS Balu

PERKŪNAS Zdanė

PERKŪNAS Atomas

PERKŪNAS Mindas

Laisvai samdomas OSO

PERKŪNAS Airiss

PERKŪNAS Faraonas

Laisvai samdomas FURA

 

Snaiperio komanda:

 

 

Laisvai samdomas Sling'as

Laisvai samdomas Arsumas

 

SP. OP. Komanda su pilotais:

 

Laisvai samdomas Narkosa

Laisvai samdomas Primo

 

Teroristinės grupuotės sudėtis:

 

1 skyrius:

Baltic Marauders Merit

Baltic Marauders Axe

Baltic Marauders Gagarin

Baltic Marauders Fil

Baltic Marauders Snake

Baltic Marauders Sharka

Baltic Marauders Krysa

 

2 skyrius:

K-K Team Strategas

K-K Team ilgas

K-K Team eNDy

K-K Team Kontra

Laisvai samdomas Andrius 12

VAIDUOKLIAI Lauris

VAIDUOKLIAI Kunigėlis

RACCOON Niunis

RACCOON Senis

RACCOON Wyxz

 

Štabo skyrius:

Laisvai samdomas LIT-041

RAIDERS Paulius_KLP

RAIDERS Dariukz

Hunters Egoz

GSN VIKING Vova

BCW Alvarez

Laisvai samdomas Echart

Laisvai samdomas Tadis

 

Snaiperių komanda:

VAIDUOKLIAI Hollow

VAIDUOKLIAI Leshyj

 

Tokia struktūra buvo sudaryta žaidimo orgų.

 

Žaidimo komentarų apžvalga:

 

Pradėsime nuo to , kad žaidimo orgai ne visus informavo apie tai, kad sužeisti kariai, gali nurodyti, kur randasi priešas, dėl to kilo tam tikrų nesklandumų ir todėl mes del šio nesklandumo atsiprašome.

 

Atsakymai į kai kurious žaidėjų komentarus:

Hollow:

Kaip supratau is bazes paleisti buvom per anksti, nes paieskos sektoriu pasiekeme anksciau nei zmones, kuriu ten turejome ieskoti. Taip pat paieskos kvadratas buvo netikslus ir beveik 3 valandas ieskojom "lakunu" ne ten, kur jie buvo. Informacija is musu stabo gaunama labai ribota ir netiksli. Veiksmu koordinavimas - labai ir labai pusetinas. Galutinai pribaige zemelapiai su skirtingomis koordinatemis pas mane (kaip grupes vada) ir staba. Net pasiekem toki pokalbio per racija lygi - "velniop koordinates, atsimeni kur praeitais metais ten prie tiltelio sedejom, vat ten toliau tik", arba "mes dabar esam miske", arba "kazkur aplinkui 200 metru spinduliu yra kazkiek priesu su deze, juos reikia surasti ir atimti deze".

Atsakome:

1. Snaiperiai buvo išleisti anksčiau dėl to, kad turėjo vykdyti savo, kaip snaiperių paskirti – žvalgytį.

2. Pilotų paieškos plotas, apie puse kvadratinio kilometro miškingos teritorijos, Klausimas ar keturių žmonių grupė galėjo surasti tokioje teritorijoje pilotus, kai du skyriai esameme plote ieškojo apie valandą. Ir dar klausimas ar pilotai realiame kare sėdėtų ant kelmo ir lauktų priešo pajėgų, kol juos suras.

3. Snaiperių būrio pagrindinė užduotis ir buvo informuoti štabą apie priešo jūdėjimą ir esamą situaciją (jūs to nedarėte, klausimas kodėl? Gal būt jūs buvote užsiėme lakūnų paieška?)

4. Visi žemėlapiai žaidimo metu buvo išduoti vienodi ir buvo pasakyta jų korekcija.

Hollow:

- "mertviaku" nebuvimas, arba ju buvimas vidury musio lauko. Pries paskutini musi musu grupe is gal 10-15 zmoniu isejo is mertviako ir nuejo tik 10 metru, buvom issaudyti kaip zuikiai, nes pro sali ejo gausesnes priesininku pajegos. Tik veliau suzinojom, kad jiem buvo pasakyta i mus nesaudyti ir ramiai praeiti. O mums to niekas nepasake.

Atsakome: kad “Mertviakai buvo prie štabo skyriaus (mobilus), tačiau kai viena žaidėjų pusė pati nusprendė daryti mertviakus laisvai pasirinktose vietose ir orgai už tai neatsako.

Hollow:

- radijo rysio problemos. Is pradziu racijos "netrauke" atstumo. O po to is vis didziajai orgu daliai numiro.

Atsakome: Visiškai nepagrystas kaltinimas ir Hollow, kas tu per paukštis, kad orgai su tavimi turi pastoviai palaikyti ryšį. (Ryšis turėjo būti plaikomas su štabo vadu ir tarp skyrių). Ir realiame kare jai tau netraukia ryšis mėginsi pats suktis iš esmos padėties, kad susisiekti su štabu, jei reiks lipsi į medi, tačiau lengviau pasiguosti, kad orgai neaprūpino geru radijo ryšiu, nei lipti į medi.

Hollow:

suzeistuju galinciu patarineti kur yra priesai taisykle. Pykit nepyke, bet mano asmenine nuomone visiska nesamone. Su sia vieta niekada problemu nebuvo. O kas dabar gaunas - zmogu pasove, o jis pirstais i visas puses baksnoja laukdamas mediko ir nurodineja kur kas sedi. Juo labiau, teko net girdeti, jog keli tokie veikejai vaiksciojo po musio lauka (gerai bent nesaude) ir rode kitiem saviskiam kur sedi priesininkai. Suprantu realumo poreiki, taciau jei jau taip stipriai leistis i mil-sim'a ir leisti siai taisyklei isigaleti, tai bent jau ivesti REALU papildyma - pataikius antra karta - suzeistasis mirsta. O ne tampa nemirtinga informacijos sistema made in Scotland by MacLaud and Co. Sita vieta reiktu rimtai perziureti, arba apsvarstyti bendrom jegom.

- orgu neveiksnumas. Teko matyti kelias situacijas (ir net vienoje dalyvauti), kai gincus tarp zaideju sprende ... patys zaidejai. Mano supratimu orgai turetu daugiau aktyviai dalyvauti situacijos kontroleje, o ne veikti kaip patarejai konfliktu atveju.

Atsakome:

Orgams teko girdėti bei matyti, kaip kai kurie žaidėjai nevaldydami savo emocijų ir veiksmų, pažeidžiant LSB ir FOW žaidimo taisykles ižeidinėjo priešinkų komandos narius, bei naudojant tiuninguotųs ginklus nesilaikant saugių atstumų bandė įrodyti savo tiesą.

Todėl žaidėjas Hollow iš Vaiduoklių komandos remiantis žaidimo taisyklių punktu: Draudžiama akla ugnis, nesportinis elgesys, kitų žaidėjų įžeidinėjimas, radio ryšio trukdymas.

Bei LSB taisyklių: Snaiperio ginklas iki 200 m/s (draudžiama šaudyti kai iki taikinio mažiau nei 20 m.) Privalomas pistoletas arba kitas atsarginis ginklas iki 105 m/s nešiojamas su savim, šalinamas iš FOG OF WAR žaidimų serijos iki 2012 m sezono.

Visas šis konfliktas galėjo būti išsprestas taikiai, jei žaidėjai laiku būtu kreipėsi į orgus, tačiau ambicijos suvaidino savo vaidmenį.

Pingas: -1 už žemėlapius ( nugi yra tos vietos atnaujintų sportinių žemėlapių, tikrai yra, o dabar eini eini žiūri kelias, žiūri į žemėlapį - kelias, nu tai vadinasi čia.. pasirodo dar kokius 200 metrų į priekį reik eit, nes tas kelias padarytas prieš du metus... Plius, kopijuoti žemėlapiai... Nu nepykit, bet esu spitras ir reljiefo bei augmenijos išbraižimų nemačiau. Žymiai smagiau būtų buve dirbti su normaliu spalvotu žemėlapiu ( bet čia smulkmena, kuri krito tik man manau, nes teko pavargti su orientavimusi nedaugeliui.

Atsakome: Klausimas, keliuose žaidimuose, jūs esate dalyvave, kur buvo pateikti spalvoti topografiniai žemėlapiai? Taip, mes galime pateikti spalvotus topografinius žemėlapiu, klausimas ar jūs pasiruošė mokėti didesnius pinigus.

Pingas:

-1 už mertviakų nebuvimą. Šita taisyklė man nelabai patiko. Nuolat turi galvot kur čia tau dabar eit ir t.t. Gal tiesiog dėl to taip, kad pirmą kart taip buvo, tad keista, dar kart taip pažaidūs manau bus geriau. ) Visumoje, laukiu kitos žaidimo serijos ir būtinai dalyvausiu.

Atsakome: jei mes butume padare pastovius mertviakus ar jus butume pasiruose eiti papildomus kilometrus iki jų ir nuo jų, ir nueje papildomus dešimtys kilometrų? Ir šis žaidimas tam ir skirtas, kad dirbtu ne tik AEG varikliukas, bet ir jūsų galvos :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

to FROGMAN

 

Sveiki,

Nemanau kad ataskaitoje apie žaidimą tau reikėtų atsikirtinėti į mestus kaltinimus. Viskas ir taip buvo super.

 

Gal galit atlikti bendrą (visų orgų ir GM) žaidimo analizę su kritiniais taškais, užduočių įvykdymo/neįvykdymo apibendrinimu, žaidimo pradinio plano ir galutinio rezultato palyginimu?

 

Pagarbiai

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pareiksti nuomone apie zaidima gali ir turi teise visi dalyviai, todel pradekim nuo to, kad remiamasi is pirsto lauztais faktais. Radijo rysio su stabu epizodinis dingimas pusvalandziui ar valandai - faktas. Zemelapiai su skirtingom koordinatem toje pacioje kariaujancioje puseje - faktas. Bet gal geriau detaliai.

 

Teiginys - "1. Snaiperiai buvo išleisti anksčiau dėl to, kad turėjo vykdyti savo, kaip snaiperių paskirti – žvalgytį."

Atsakymas - Zvalgyba nurodytame sektoriuje atlikta. Nurodyta, kad lakunai bus atviroje vietoje ir nesislaptsyts. Apeitos visos atviresnes vietos nurodytame kvadrate 2 kartus is skirtingu pusiu. Reali situacija:

- Pilotu i musio lauka buvo pristatyti veliau nei isejo zvalgai. Fail.

- Pilotai buvo uz nurodyto kvadrato ribu. Fail.

- Zvalgai buvo paleisti anksciau nei prasidejo realus veiksmai paciu orgu. Fail.

 

Teiginys - "2. Pilotų paieškos plotas, apie puse kvadratinio kilometro miškingos teritorijos, Klausimas ar keturių žmonių grupė galėjo surasti tokioje teritorijoje pilotus, kai du skyriai esameme plote ieškojo apie valandą. Ir dar klausimas ar pilotai realiame kare sėdėtų ant kelmo ir lauktų priešo pajėgų, kol juos suras."

Atsakymas - Buvo nurodyta, kad pilotai bus atviroje vietoje. Nurodytame puse kvadratinio kilometro ruoze yra tik 2 atviros vietos ir keli simtai kvadratiniu metru reto misko. Sias vietas ir 1 zmogus apeiti gali be didesnio vargo per pusvalandi. O tavo pastaba apie "realu kara", lengvai tariant keista. Nukritus lektuvui (ar sraigtasparniui) butu is tolo matomos nusileidimo zymes, kylantys dumai, liepsna - kas nors tokio. Tai butu atskaitos taskas paeiskai. Jo kaipo tokio nebuvo. Pyk nepykes - Fail ir vel is orgu puses.

 

Teiginys - "3. Snaiperių būrio pagrindinė užduotis ir buvo informuoti štabą apie priešo jūdėjimą ir esamą situaciją (jūs to nedarėte, klausimas kodėl? Gal būt jūs buvote užsiėme lakūnų paieška?)".

Atsakymas - Snaiperiam buvo duota uzduotis nuvykti i kvadrata, aptikti priesa IR pilotu buvimo vieta ir pranesti apie tai bazei. Per visas 3 veiksmu valandas nurodytame (klaidingai) kvadrate nei priesu, nei pilotu rasta, matyta, girdeta, aptikta nebuvo. Gal reikejo duot konkretesnes uzduotis arba sukoordinuoti veiksmus su NATO puses orgais? Nzn, sprest jum. Visumoj - Fail.

 

Taiginys - "4. Visi žemėlapiai žaidimo metu buvo išduoti vienodi ir buvo pasakyta jų korekcija."

Atsakymas - apie korekcija musu burys suzinojom antroje dienos puseje. Is esmes tokia info reiketu gal pateikti pradzioje zaidimo? Fail.

 

Teiginys - "Mertviakai buvo prie štabo skyriaus (mobilus), tačiau kai viena žaidėjų pusė pati nusprendė daryti mertviakus laisvai pasirinktose vietose ir orgai už tai neatsako."

Atsakymas - Kas nusprende, kad mertviakas bus ant "betonkes" toje vietoje kur buvo - nezinau, as ten atejau tikrai ne pirmas. Beja Orgo, kuris butu sita vieta pakoregaves ar bent bandes pakoreguoti - nemaciau. Fail.

 

Teiginys - Radijo rysio nebuvimas. "Visiškai nepagrystas kaltinimas ir Hollow, kas tu per paukštis, kad orgai su tavimi turi pastoviai palaikyti ryšį. (Ryšis turėjo būti plaikomas su štabo vadu ir tarp skyrių)."

Atsakymas - Orgus kvieciausi pirma karta, kai isitikinau, jog ju duota informacija zaidimo pradzijoe neatitinka realybes (primenu - paieskos kvadratas, stabo nezinojimas kur jie patys randasi ir koordinaciu nesutapimas) bei tada, kai paaiskejo, jog zaidejai baigia rankas nukabinti ir tuoj tuoj iseis is geimo (ka ir padare vienas teroristu burys pries paskutini musi). Visais kitais atvejais Orgu neklibinau ir net minties tokios neturejau. Kazka maisai.

 

Teiginys - "Orgams teko girdėti bei matyti, kaip kai kurie žaidėjai nevaldydami savo emocijų ir veiksmų, pažeidžiant LSB ir FOW žaidimo taisykles ižeidinėjo priešinkų komandos narius, bei naudojant tiuninguotųs ginklus nesilaikant saugių atstumų bandė įrodyti savo tiesą."

Atsakymas - Girdeti gal ir teko, nes pats tikrai buvai netoliese, eidami is misko tave sutikom ant kelio. Beja, tu nieko nepadarei, kad konfliktas butu uzgesintas ir tai teko daryti man. Fail. Orgam "teko girdeti bei matyti" LSB ir FOW taisykliu pazeidimus? Cia jau tikrai linksma. Veiksmas vyko krumuose, kur nebuvo nei vieno orgo. Ir labai noreciau suzinoti kokiu pagrindu esu kaltinamas saugaus atstumo nesilaikymu? Turi liudininku arba savo akim tai matei? Atsakysiu - ne. Nes to nebuvo. Jeigu buciau soves is man primetamo atstumo (zmogaus kuri pats isvedziau is musio lauko, kad neeskaluoti konflikto) su savo turimu ginklu, jam ant kaktos butu gan ryskus to irodymas. Ar toks yra? Fail again.

 

Teiginys - "Todėl žaidėjas Hollow iš Vaiduoklių komandos remiantis žaidimo taisyklių punktu: Draudžiama akla ugnis, nesportinis elgesys, kitų žaidėjų įžeidinėjimas, radio ryšio trukdymas.

Bei LSB taisyklių: Snaiperio ginklas iki 200 m/s (draudžiama šaudyti kai iki taikinio mažiau nei 20 m.) Privalomas pistoletas arba kitas atsarginis ginklas iki 105 m/s nešiojamas su savim, šalinamas iš FOG OF WAR žaidimo serijos iki 2012 m sezono."

Atsakymas - Aklos ugnies su snaiperiniu sautuvu buti negali. Sunkiai net isivaizduoju kaip tai padaryti.

- Nesportinis elgesys. Nuo kada zaidejo (nenusauto) savanoriskas atsikelimas ir isvedimas konfliktuojancio asmens is musio lauko (kad sis nusiramintu) yra nesportinis elgesys?

- Kitu zaideju izeidinejimas. Cia geriausia - saukimas panikuojanciam asmeniui i veida "lauk is poligono", "nesauk, einam lauk" yra izeidinejimas? Kuo remiamasi mane kaltinant sia vieta?

- Radio rysio trukdymas - kokio radijo rysio? :). Kas nors is to kas buvo mano pasakyta i eteri nebuvo susije su zaidimu ir nebuvo aktuali informacija? Prasau pagristi.

- Saugus atstumas iki 20 m. Nepaleidau nei vieno suvio i asmenis buvusius arciau 20 metru. Metant toki kaltinima reiktu turet rimtus irodymus. Priesingu atveju galima itarti asmenini nusistatyma pries mane be pagrindo ir ieskojima prie ko prikibti lygioje vietoje. Prasau pagrysti.

- Salinamas is fog of war zaidimu serijos iki 2012 m sezono. Jusu kaip orgu teise. Sitoj vietoj komentaru neturiu ir tikrai nesiruosiu dalyvauti ten kur nesu pageidaujamas.

 

Teiginys - "Visas šis konfliktas galėjo būti išsprestas taikiai, jei žaidėjai laiku būtu kreipėsi į orgus, tačiau ambicijos suvaidino savo vaidmenį."

Atsakymas - Konfliktas buvo issprestas maksimaliai taikiai. Traumu nera (isskyrus kazkieno izeista oruma). I orgus buvo kreiptasi pagalbos 2 kartus. Kilus konfliktui kai pasautas zmogus vaiksciojo po musio zona ir pirstais rode saviskiam kur yra dar gyvi priesai ir per susisaudyma krumuose, per kuri kilo konfliktas ir man teko isvesti zmogu lauk keliom minutem. Orgai siuos kreipimusis praignoravo arba neisgirdo (gal racijos neveike?).

 

Reziume. Kadangi buvau asmeniskai apkaltintas kruva visokio bieso atvirame forume, o ne private, noreciau atvirau gauti atsakymus i mano pateiktus klausimus ir pagristi man primetamus kaltinimus. Nesulaukus pagrindimo ar kazko apciuopiamesnio nei "kazkas sake" arba "girdejau" - laikau juos nepagristais ir smeiztu bandant pateisinti savo kaip orgu neveiksnuma.

 

P.S. Nepykit orgai, nekalbu apie visus ir tikrai nesakau kad zaidimas buvo labai prastas ir tikiuosi toliau tesite savo geimu serija (su manim ar be - jusu teise rinktis).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Cituoju man duota uzduoti - Patekti i nurodyta kvadrata, uztikrini informacijos perdavima i staba apie priesu judejima sektoriuje, aptikus pilotus informuoti staba bet i kovinius veiksmus be patvirtinimo nesikisti. Ta ir padarem is esmes. Patekom i kvadrata, pradejom po ji slampineti ieskodami bet kokiu "gyvybes" zenklu. Buk tai prieso pajegos ar pilotai. Sektoriu ismaisem skersai isilgai, iskaitant laukymes. Kas buvo pranesta stabui. Gal klaida padariau tame, kad buri isvedziau is kvadrato stabo ir atjudanciu pagrindiniu pajegu link, idant informuociau ne radijo rysiu (kuris buvo perklausomas) apie patikrintas teritorijas ir praejimo takus. Po ko vel grizome i sektoriu. Jame NEbuvom gal puse valandos. Visa kita laika braidem ratais. Grupes isvedimas - mano atsakomybe. Bet tai fakto nekeicia - prieso sektoriuje nebuvo. Pirma kontakta turejom kai galu gale antras teroristu burys rado pilotus (kaip supratau pagal granatos sprogima) ir mum buvo isakyta trauktis is sektoriaus. Aptikom priesu snaiperius persekiojancius musu pajegas jau gan toli uz sektoriaus ribu (atstumas gal 200 metru). Vel gi, i musi nesivelem, kaip ir buvo nurodyta, tiesiog informavom staba. Kazka padariau neteisingai?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

:) Viskas buvo super - visur buna klaidu o is ju mokomes... Maziau skuskimes - daugiau zaiskime :) Maziau kaltinkite kitus o daugiau ziurekyte i save - ne visi mes tobuli, visi darom klaidu tad gyvenkyme draugiskai :D

 

Kaip del vaizdo medziagos - kada jos galima tyketis?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Teiginys - "1. Snaiperiai buvo išleisti anksčiau dėl to, kad turėjo vykdyti savo, kaip snaiperių paskirti – žvalgytį."

Atsakymas - Zvalgyba nurodytame sektoriuje atlikta. Nurodyta, kad lakunai bus atviroje vietoje ir nesislaptsyts. Apeitos visos atviresnes vietos nurodytame kvadrate 2 kartus is skirtingu pusiu. Reali situacija:

- Pilotu i musio lauka buvo pristatyti veliau nei isejo zvalgai. Fail.

- Pilotai buvo uz nurodyto kvadrato ribu. Fail.

- Zvalgai buvo paleisti anksciau nei prasidejo realus veiksmai paciu orgu. Fail.

 

Atsakau: Štai tau Hollow įsakymo kopija snaiperiams, perskaityk jį atydžiai dar karteli:

 

UŽDUOTIS TERORISTŲ SNAIPERIAMS

 

Įšeiti į kvadratą 62 12 su tikslu: vykdyti žvalgybą, sekti priešo pajėgų judėjimą, trykdyti priešo pajėgas bei pavienių asmenų likvidaciją. Visą informaciją pranešinėti į štabo skyrių. Naikinti priešą tik leidus štabo skyriaus vadui.

 

Ir pasakyk man kurioje šio įsakymo vietoje yra pasakyta, kad jūs turite vykdyti pilotų paiešką. Dėl žvalgybos, jei tu žvalgyba išsivaizduoji kaip pasivaikščiojima miške užsimetus šautuvą ant peties tai argi tai orgu feilas, Jei tavo žinios būtų bent truputi gilesnės butum pasirinkes optimaliausia apžvalgos tašką ir laukes priešo o ne binbinėjes po miška ir reikalaudamas per radijo stotį patriukšmauti pilotų, kad juos galėtum surasti. Beje jūs turėjote išjudėti 11 val, tačiau išėjote savo iniciatyva anksčiau, beje nuo išeities zonos iki užduoto kvadrato grubiai 3 km, nemanau kad jus ta atstuma prabėgote taip greitai ir buvote ten tumet kai pilotu dar nebuvo.

 

Teiginys - "2. Pilotų paieškos plotas, apie puse kvadratinio kilometro miškingos teritorijos, Klausimas ar keturių žmonių grupė galėjo surasti tokioje teritorijoje pilotus, kai du skyriai esameme plote ieškojo apie valandą. Ir dar klausimas ar pilotai realiame kare sėdėtų ant kelmo ir lauktų priešo pajėgų, kol juos suras."

Atsakymas - Buvo nurodyta, kad pilotai bus atviroje vietoje. Nurodytame puse kvadratinio kilometro ruoze yra tik 2 atviros vietos ir keli simtai kvadratiniu metru reto misko. Sias vietas ir 1 zmogus apeiti gali be didesnio vargo per pusvalandi. O tavo pastaba apie "realu kara", lengvai tariant keista. Nukritus lektuvui (ar sraigtasparniui) butu is tolo matomos nusileidimo zymes, kylantys dumai, liepsna - kas nors tokio. Tai butu atskaitos taskas paeiskai. Jo kaipo tokio nebuvo. Pyk nepykes - Fail ir vel is orgu puses.

 

Atsakau: Tikrai netiesa ir per instruktaža mes tikrai nesakėme, kad pilotai bus atviroje vietoje, ar orgai kalti, kad jus neidemiai klausote instruktažo. Pilotai buvo du orgai iš BCW, tai kaip jie gali teigti per instruktaza, kad jie bus atviroje vietoveje, o po to patys slapstysis. Orgai tikrai neatsako už žaidėjų žioplumą.

 

Teiginys - "3. Snaiperių būrio pagrindinė užduotis ir buvo informuoti štabą apie priešo jūdėjimą ir esamą situaciją (jūs to nedarėte, klausimas kodėl? Gal būt jūs buvote užsiėme lakūnų paieška?)".

Atsakymas - Snaiperiam buvo duota uzduotis nuvykti i kvadrata, aptikti priesa IR pilotu buvimo vieta ir pranesti apie tai bazei. Per visas 3 veiksmu valandas nurodytame (klaidingai) kvadrate nei priesu, nei pilotu rasta, matyta, girdeta, aptikta nebuvo. Gal reikejo duot konkretesnes uzduotis arba sukoordinuoti veiksmus su NATO puses orgais? Nzn, sprest jum. Visumoj - Fail.

 

Atsakau, Hollow tai milsim žaidimas ir priešo tu galejai laukti ne tai kad trys valandas bet per visa žaidima galejai jo nesulaukti, ar mes tau konkrečiai žadejome, kad kai tik tu išeisi į mišką ant taves iš visu pusiu pradės lysti mėsa ir jie lys tol kol tu visus BBs išsaudysi, manau, kad mes to tikrai nežadėjome, tai apie koki orgu feila čia galima kalbėti.

 

Taiginys - "4. Visi žemėlapiai žaidimo metu buvo išduoti vienodi ir buvo pasakyta jų korekcija."

Atsakymas - apie korekcija musu burys suzinojom antroje dienos puseje. Is esmes tokia info reiketu gal pateikti pradzioje zaidimo? Fail.

 

Jeigu jus išėjote savo iniciatyva anksčiau iš bazės ir neišklausėte iki galo instruktažą tai ar tai orgų feilas, manau ne. Orgai neatsako už tai, kad žmogus neturi kantrybės.

 

Teiginys - "Mertviakai buvo prie štabo skyriaus (mobilus), tačiau kai viena žaidėjų pusė pati nusprendė daryti mertviakus laisvai pasirinktose vietose ir orgai už tai neatsako."

Atsakymas - Kas nusprende, kad mertviakas bus ant "betonkes" toje vietoje kur buvo - nezinau, as ten atejau tikrai ne pirmas. Beja Orgo, kuris butu sita vieta pakoregaves ar bent bandes pakoreguoti - nemaciau. Fail.

Atsakau, dar karta pasikartosiu, kad mertviakai buvo prie štabo skyriaus ir štabas o ne orgai nustatinėjo kur jie turėjo būti o ne orgai.

 

Teiginys - Radijo rysio nebuvimas. "Visiškai nepagrystas kaltinimas ir Hollow, kas tu per paukštis, kad orgai su tavimi turi pastoviai palaikyti ryšį. (Ryšis turėjo būti plaikomas su štabo vadu ir tarp skyrių)."

Atsakymas - Orgus kvieciausi pirma karta, kai isitikinau, jog ju duota informacija zaidimo pradzijoe neatitinka realybes (primenu - paieskos kvadratas, stabo nezinojimas kur jie patys randasi ir koordinaciu nesutapimas) bei tada, kai paaiskejo, jog zaidejai baigia rankas nukabinti ir tuoj tuoj iseis is geimo (ka ir padare vienas teroristu burys pries paskutini musi). Visais kitais atvejais Orgu neklibinau ir net minties tokios neturejau. Kazka maisai.

 

Atsakau: čia manau jau net neverta komentuoti, nes kartociausi.

 

Teiginys - "Orgams teko girdėti bei matyti, kaip kai kurie žaidėjai nevaldydami savo emocijų ir veiksmų, pažeidžiant LSB ir FOW žaidimo taisykles ižeidinėjo priešinkų komandos narius, bei naudojant tiuninguotųs ginklus nesilaikant saugių atstumų bandė įrodyti savo tiesą."

Atsakymas - Girdeti gal ir teko, nes pats tikrai buvai netoliese, eidami is misko tave sutikom ant kelio. Beja, tu nieko nepadarei, kad konfliktas butu uzgesintas ir tai teko daryti man. Fail. Orgam "teko girdeti bei matyti" LSB ir FOW taisykliu pazeidimus? Cia jau tikrai linksma. Veiksmas vyko krumuose, kur nebuvo nei vieno orgo. Ir labai noreciau suzinoti kokiu pagrindu esu kaltinamas saugaus atstumo nesilaikymu? Turi liudininku arba savo akim tai matei? Atsakysiu - ne. Nes to nebuvo. Jeigu buciau soves is man primetamo atstumo (zmogaus kuri pats isvedziau is musio lauko, kad neeskaluoti konflikto) su savo turimu ginklu, jam ant kaktos butu gan ryskus to irodymas. Ar toks yra? Fail again.

Atsakau: pasižiurėk į komados Amfibija ir BCW komandos sudėčiu skiltį ir ten tu pamatysi visus orgus kurie dalyvavo žaidime, į konflikta nesikišau todėl, kad ten buvo GM Donis kuris beje yra liudininkas viso sio konflikto, beje konflikto kuri tu pats ir sukėlei, taip sie kaltinimai ne is pirsto lauzti, dabar tu teigi kad nera liudininku kurie galejo matyti kad tu padarei suvi is nesaugaus atstumo, o gal paklauskime Pingo į kuri tu ta šuvi padarei? Ar vėl teigsi, kad jis čia neprieko ir pradėsi žmogu kaltinti, kad jis budamas lavonu vaiksciojo ir nurodinejo prieša, nors ir Donis ir Dynia mate, kaip jis gulejo, jis padare tik viena klaida tai, kad neuzsidejo liemenes. Beje vaiksciojo ten kitas Sadow Stalkeriu komandos narys, kuris laikydamasis LSB taisykliu del ginklo tiuningo del per mazo atstumo musio metu pasikabino kulkosvaidi ant peciu rankose turejo pistoleta ir dave komandos draugams nurodymus kur randasi priesai, jo atzvilgiu jis taisykliu nepazeide. Ir beje kai as kalbejau su tavo komandos nariais mertviake, del vaiksciojancio lavono, kazkodel kai as paprasiau ivardinti nika bei komanda kas tai dare ne vienas is ju nesugebejo i tai atsakyt. Ir kazkodel si situacija kartojsi vos ne per kiekviena zaidima, kai tik jusu paprasai ivardinti maklauda I kuri jus tipo sovet ir pataikot, atsakymo mes nesulaukiam.

 

“- Kitu zaideju izeidinejimas. Cia geriausia - saukimas panikuojanciam asmeniui i veida "lauk is poligono", "nesauk, einam lauk" yra izeidinejimas? Kuo remiamasi mane kaltinant sia vieta?”

 

Jeigu tu butum pasakes taip kaip dabar parasei, tokio kaltinimo tu nesulauktum is orgu taciau, kai tu sakyni pamarginai riebiais keiksmažodziais i priešininko komandos adresa ir nebandyk to neigti, nes tai girdejo puse poligono tame tarpe as, Donis, Serzas bei kiti, beje tai ir issauke si skandala tai ar orgu feilas, kad tu nesugebi vldytis negerbi kitu zaideju ir nemoki nekonfliktuoti?

 

Norejai atsakymai, gavai juos, jeigu reikes ir jeigu kitu komandu nariai kurie buvo sio konflikto dalyviai leis paviesinti ju rasytus man laiskus, galesiu ir juos i foruma ideti. Mes niekada nekaltintume zmogaus jei neturetume svariu irodymu pries ji. Daugiau siuo klausimu neturiu ka pasakyti ir nesiruosiu kazka daugiau komentuoti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

2 Frogmanas >

 

Nepusk miglos, buk geras. Tavo isakymo kopija as pirma karta pamaciau forume. Ta pati gali patvirtinti visas zvalgu burys ir manau dauguma kitu. Kad jis buvo parasytas ir kazkuriuo metu kazkam parodytas, nereiskia kad ji mate visi dalyviai ir buvo su juo supazindinti. Noretus isgirsti sitoj vietoj Croco, Grizli ir Dynia, kurie buvo musu bazej pries mus paleidziant. Isakyma iseiti as gavau is ju, net laukiant kol Lauris pasiims mediko tase mes stovejm ant kelio ir Grizlis priejes buvo, persimetem keliais zodziais. Isejimas is bazes buvo NE musu paciu iniciatyva, o reakcija i dialoga. "tai mum jau iseit?", - "jo eikit".

Croco man pravede instruktaza asmeniskai. Visa info tokioj formoj kuria pateikiau gavau is jo. Paklausk jo pries kaltindamas mane nebutais dalykais.

"Atsakau, Hollow tai milsim žaidimas ir priešo tu galejai laukti ne tai kad trys valandas bet per visa žaidima galejai jo nesulaukti, ar mes tau konkrečiai žadejome, kad kai tik tu išeisi į mišką ant taves iš visu pusiu pradės lysti mėsa ir jie lys tol kol tu visus BBs išsaudysi, manau, kad mes to tikrai nežadėjome, tai apie koki orgu feila čia galima kalbėti."

O as ka nors sakiau del mesos? As sakiau, kad gauta informacija nesutapo kardinaliai su realia situacija. Mesos is milsimo as niekada ir nesitikejau.

"Jeigu jus išėjote savo iniciatyva anksčiau iš bazės ir neišklausėte iki galo instruktažą tai ar tai orgų feilas, manau ne. Orgai neatsako už tai, kad žmogus neturi kantrybės."

Ziurek atsakyma auksciau.

"Atsakau, dar karta pasikartosiu, kad mertviakai buvo prie štabo skyriaus ir štabas o ne orgai nustatinėjo kur jie turėjo būti".

Info apie mertviaku buvimo vieta girdejau 1 karta, antroj dienos pusej salia stovint orgui "laikinajam" mertviake. Jis nenurode mum iseiti i stabo puse, rysio su stabu nebuvo.

"Atsakau: pasižiurėk į komados Amfibija ir BCW komandos sudėčiu skiltį ir ten tu pamatysi visus orgus kurie dalyvavo žaidime, į konflikta nesikišau todėl, kad ten buvo GM Donis kuris beje yra liudininkas viso sio konflikto, beje konflikto kuri tu pats ir sukėlei, taip sie kaltinimai ne is pirsto lauzti, dabar tu teigi kad nera liudininku kurie galejo matyti kad tu padarei suvi is nesaugaus atstumo, o gal paklauskime Pingo į kuri tu ta šuvi padarei? Ar vėl teigsi, kad jis čia neprieko ir pradėsi žmogu kaltinti, kad jis budamas lavonu vaiksciojo ir nurodinejo prieša, nors ir Donis ir Dynia mate, kaip jis gulejo, jis padare tik viena klaida tai, kad neuzsidejo liemenes. Beje vaiksciojo ten kitas Sadow Stalkeriu komandos narys, kuris laikydamasis LSB taisykliu del ginklo tiuningo del per mazo atstumo musio metu pasikabino kulkosvaidi ant peciu rankose turejo pistoleta ir dave komandos draugams nurodymus kur randasi priesai, jo atzvilgiu jis taisykliu nepazeide. Ir beje kai as kalbejau su tavo komandos nariais mertviake, del vaiksciojancio lavono, kazkodel kai as paprasiau ivardinti nika bei komanda kas tai dare ne vienas is ju nesugebejo i tai atsakyt. Ir kazkodel si situacija kartojsi vos ne per kiekviena zaidima, kai tik jusu paprasai ivardinti maklauda I kuri jus tipo sovet ir pataikot, atsakymo mes nesulaukiam."

As puikiai zinau orgug sudeti, skaityti moku. As neteigiu kad nera liudininku galejusiu matyti kad as padariau suvi is nesaugaus atstumo, as teigiu kad to suvio nebuvo is viso kaipo tokio. Sakai Pingas liudininkas. Tu klysti, jis konflikto dalyvis, o ne liudininkas. Juo labiau jis buvo gan susinervines ir rekavo daug ivairiu "epitetu" i krumu puse bei kaltino mane suviu i ji, kas ir paskatino mane atsikelti ir iseiti. Dar karta pakartosiu - suvio i Pinga ne-bu-vo, kai jis priejo prie krumu. Saudziau i ji anksciau, kai jis dar link tu krumu tik ejo, atstumas geri 30 metru. Apie vaiksciojanti nusauta zaideja ir rodanti kur kas sedi man prasnese komandos nariai. Taip pat pranese kad i ji saude kelis kartus ir pataikymai buvo tikrai uzfiksuoti. Apie tai informavau per racija GM. Atstako nesulaukiau. Taip pat klausei kas ten vaiksciojo ir rode pirstu komandos nariu. Nori pasakyt gali visus nickais isvardinti isdazytais veidais miske pamates? Ar gal pazysti visus asmeniskai? Manes visai nestebina, kad jie nicko nezinojo. Nes veliau kai as atejau i mertviaka jie manes to pacio paklause. GM turi buti konflikto zonoj ir matyti kas vyksta bei vykstant konfliktui identifikuoti pazeidejus, o ne po to klausineti. Juo labiau, vienas sako - pataikiau, kitas sako - nepataikei. Kas ka gali irodyti? Niekas. Zodis pries zodi. O jei prieini prie zmogaus pazeidziancio taisykle ir (kaip numatyta taisyklese) ji issivedi is konfliktines zonos - susilauki vat tokios bangos kaltinimu. Dar kyla klausimas kodel niekas nenurodineja prasizengusiu?

"Jeigu tu butum pasakes taip kaip dabar parasei, tokio kaltinimo tu nesulauktum is orgu taciau, kai tu sakyni pamarginai riebiais keiksmažodziais i priešininko komandos adresa ir nebandyk to neigti, nes tai girdejo puse poligono tame tarpe as, Donis, Serzas bei kiti, beje tai ir issauke si skandala tai ar orgu feilas, kad tu nesugebi vldytis negerbi kitu zaideju ir nemoki nekonfliktuoti?".

Gerulis. As niekada nekaltinu komandos uz zmogaus veiksmus. Ir kam priklauso Pingas suzinojau tik forume, kita diena po zaidimo. Taigi jau kazka prifantazavai. O atsakant detaliau i tavo teigini. Taip, as rekiau ant Pingo, nes jis aiskiai buvo isikarsciaves ir sere visais imanomais organais (verbaliai) viska kas judejo aplink. Kaip kitaip tu isivaizduoji zmogaus sutramdyma? Fizinis kontaktas draudziamas. Tiesa sitoj vietoj as Pinga is krumu vesdamas ranka laikiau prispaudes prie krutines. Nes jis stovejo apsaudomoj zonoj ir man visai nesinorejo kad mus suvarpytu kiti zaidejai. Paklausk jo pats kaip ten buvo. Mes privatuose seniai apie viska pasnekejom ir galima sakyti situacija uzdarem.

"Norejai atsakymai, gavai juos, jeigu reikes ir jeigu kitu komandu nariai kurie buvo sio konflikto dalyviai leis paviesinti ju rasytus man laiskus, galesiu ir juos i foruma ideti. Mes niekada nekaltintume zmogaus jei neturetume svariu irodymu pries ji. Daugiau siuo klausimu neturiu ka pasakyti ir nesiruosiu kazka daugiau komentuoti."

NeKol kas remiesi gauta info is visur, tik ne is manes ar mano komandos nariu. Tai byloja apie isankstini nusistatyma. Konflikta eskaluoji butent tu nepriimdamas kritikos ir suasmenindamas viska kas buvo parasyta orgu atzvilgiu. Dar karta pasikartosiu, orgai dare ka galejo, saunu kad is viso daro, gerbiu juos uz tai. Bet kaltint mane nebutais dalykais - tai asmeniskumas, juo labiau tavo valia - viesas. Vienas palinkejimas, priimk kritika kaip kritika, o ne kaip kaltinimus. Peace.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Hollow, cia jokiu asmeniskumu tai ne mano sprendimas, o bendras AMFIBIJU ir BCW komandos sprendimas

 

Ir Stai tau orgo Donio kuris dalyvavo sio konflikto sprendime ir kuris yra liudininkas komentaras:

 

faktas :hollow padare suvi nesilaikydamas saugaus atstumo

faktas: hollow pradejo ginca

faktas: hollow pirmas kita zaideja pasiunte NA....

faktas : hollow pirmas pradejo rekti ir soko aiskindamas savo tiesas

faktas:kad ginco metu net nebuvo stengtasi susirasti orgus

 

klausimas? ar toks zaidejo elgesys toleruotinas atsizvelgiant i jo zaidejo patirti ir i tikslingus zaidimo taisykliu pazeidimus turint omenije jo ginklo galinguma.

klausimas? kaip zaidejas su tokiu galingu ginklu gali veltis i artima kontakta is trumpo atstumo.

 

Ir orgai neatstovauja nei vienai, nei kitai pusei. Ir butu kvaila jei tu pradetum kaltinti si zmogu kazkokiu saliskumu

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

2 Frogman >

 

faktas :hollow padare suvi nesilaikydamas saugaus atstumo - as nemaciau nei vieno orgo krumuose. Grizlis buvo toliau ir tikrai to negalejo fiziskai matyti. Donis - sorry nepazystu, itariu tas kuris mertviake GM buvo, irgi nepapuole i mano akirati. Salia manes buvo Senis. Kiti buvo toliau. Reiktu jo atsiklaust kaip liudininko.

faktas: hollow pradejo ginca. - Visiskas melas. Vel gi, paklauskit Senio ir Pingo kas ka ten pradejo, as i ginca isikisau veliau, kai buvau apkaltintas nebuvusiu suviu.

faktas: hollow pirmas kita zaideja pasiunte NA.... . - Briedas, irodyt kaip - neturiu.

faktas : hollow pirmas pradejo rekti ir soko aiskindamas savo tiesas. - Rekt pirmas pradejo Pingas, kai Senis jam suktelejo "suzeisti nekalba". Atsakymo nepacituosiu, bet jis buvo necenzurinis. - Vel gi pasiklauskit abieju dalyviu.

faktas:kad ginco metu net nebuvo stengtasi susirasti orgus. - Nejaugi? Isejus su Pingu ant kelio as butent tau Frogmanai pasakiau, kad sita reikala reik GM'am sprest. Tu net nestabtelejes nuzygiavai toliau. Taigi asmeniskai zinai, kad punktas is pirsto lauztas.

 

"klausimas? ar toks zaidejo elgesys toleruotinas atsizvelgiant i jo zaidejo patirti ir i tikslingus zaidimo taisykliu pazeidimus turint omenije jo ginklo galinguma." - zinoma netoleruotinas. Tik kad pasigilinus isaiskes kad tai netaikytina man sioje situacijoje.

"klausimas? kaip zaidejas su tokiu galingu ginklu gali veltis i artima kontakta is trumpo atstumo." - negali. Todel ir nesiveliau. Saudziau kol kontaktas nebuvo perzenges saugaus saudymo zonos ribu. O ja perzengus tik zvalgiaus ir informavau aplinkinius apie pastebetus preisus bei isejau kai mane apkaltino nebutu suviu.

Visumoj matau, kad tiesa siuo klausimu nelabai rupi. Yra tik isankstine nuostata neisklausius visu dalyviu. Bent padarius prielaida, kad gauta informacija GAL nera tiksli - matytus visai kitas vaizdas ir nebutu pilami kaltinimai kaip is gausybes rago.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kas lecia del tos vietos kur buvo konfliktas su pingu . tikrai galiu , pasakyt . po pirmos serjos paleistos i jy jisai atsiklaupe ant keliu Faktas kad neguleijo. gal bande trauktis leime kad uzsidiet bet nezianu . bet kad pradejau saukti garsiai ir inirtingai kur randasi presas cia faktas , tada tikrai as jam pasakiau kad suzeisti nekalba . kad jisai gavo serja papildoma iskaskurios puses faktas . tada prasidejo necenzuriniai zodziai, .del suvio is neleistino atstumo suvis buvo bet tikrai ne ipinga o iki sekancio taikinio buvao mazdaug 20-25 mtrai . jei suvis praskrejo salia jo . tai nereiskias kad sauta i ji . ne matau esmes konfliktuot. tesiog mes apietau jau kalbejom vakare pre butelio . o seip jei butume zinuoje apie sita taisykle . ir jei pirmiau uzsidietum liemene nei pradiedamas saukt kur randasi presai nebutu ir papildomu serju is suzeistus ir nebutu konflikto

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nebuvau žaidime, nieko daug nekomentuosiu.

 

Bet kokiu atveju , santykių aiškinimasis žaidimo metu, necenzūriniai žodžiai ir kiti nesportiniai veiksmai veda į vieną tašką - šalinimą iš žaidimo ir kitos pasekmės.

 

Vyrai, jei mažiau 'verkšlentumėte' ir tiesiog leistumėte ilsėtis kitiems - žaidimai būtų labai puikūs. Reikia nepamiršti , ką visuomet pamiršta dalyviai - Milsim tipas ar kiti panašūs žaidimai - ne vieno asmens žaidimas , tai komandinis žaidimas. Ir viskas turi vykt subordinacijos principu , eilinis negali kreiptis į generolą su elementariais klausimais.

 

Holow - jau ne pirmą kart esi dėmėsio centre ir labai panašioje situacijoje - vertėtų susimastyt. (Tikrai ne aplinka kalta)

 

Organizatoriams - smulkus dviračio išradimas (sužeisti gali pasakinėt kur priešininkas), kuris nebuvo aptartas prieš žaidimą (žaidimo taisyklės to neleidžia) - atveda prie tokių nemalonių pranešimų.

 

 

Pilnatis...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Siulau baigti tas "razborkes".

Buvo susirinikimas, isanalizavom zaidima ,visas klaidas ,ir savo ir zaideju, o ju si karta buvo is abieju pusiu. Turbut sekanti karta reikes kiekvienam zaideju iteikti:

1. Dalyvio kortele su atsakomybes rastu;

2.Zemelapi:

- nespalvota tiems kam pinigu gaila ir normaliai su regejimu; ;)

- spalvota(naujausia, tikiosi KAMas pasidalyntu su profais) tiems kam litu negaila ir blogai su regejimu; :blink:

3.Lemiene tiems kas vis dar nesugeba nusiprikti; :angry:

4. fotoalbuma su orgu nuotraukomis (po geimo galima bus surinkti autografus); :D

5.LSB ir Zaidimo taisykles(pageidaujantiems galima didesniu sriftu);

6.Ausu krapstukus blogai girdintiems ir po valeriono tablete tiems kas labai nekantrus;

7.Kovini isakyma su visais taskais ir koordinatiemis,bei uzduociu atlikimo laiko grafiku;

Dar visai neblogai butu kiekvienai pusei po karine rysio retransliavimo masina :huh: ?!

Manau tada butu isvengta daug ginciu ir orgams butu pareikstas RESPECT ^_^

Kas liecia negrazaus incidento, tai buvo gauta laisku i P.M. kuriuose aprasyta situacija, deja Hollow daugiau argumentu buvo ne tavo naudai,iskaitant tai kad kazkodel per zaidimus daznai atsiduri ten kur kila ivairus ginciai, Pyk nepyk bet buvo balsuojama ir dauguma nusprende taip kaip parasyta zaidimo aptaryme.

Siulau toliau palikti ta tema ramybeje nes jau peraugo i nesamones, praeis laikas, mes darysim savo isvadas is savo veiksmu ir stengsimes zaidimus ruosti dar geriau kasd nebutu klausimu, tu to tarpu gal padarysi savo isvadas ir jei nelaikisi ant musu pykcio galesim kitais metais vel zaisti ir gauti is zaidimu tik teigiamus ispudzius.

Aciu

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Hollow, cia jokiu asmeniskumu tai ne mano sprendimas, o bendras AMFIBIJU ir BCW komandos sprendimas

 

Ir Stai tau orgo Donio kuris dalyvavo sio konflikto sprendime ir kuris yra liudininkas komentaras:

 

faktas :hollow padare suvi nesilaikydamas saugaus atstumo

faktas: hollow pradejo ginca

faktas: hollow pirmas kita zaideja pasiunte NA....

faktas : hollow pirmas pradejo rekti ir soko aiskindamas savo tiesas

faktas:kad ginco metu net nebuvo stengtasi susirasti orgus

 

klausimas? ar toks zaidejo elgesys toleruotinas atsizvelgiant i jo zaidejo patirti ir i tikslingus zaidimo taisykliu pazeidimus turint omenije jo ginklo galinguma.

klausimas? kaip zaidejas su tokiu galingu ginklu gali veltis i artima kontakta is trumpo atstumo.

 

Ir orgai neatstovauja nei vienai, nei kitai pusei. Ir butu kvaila jei tu pradetum kaltinti si zmogu kazkokiu saliskumu

 

Visiška nesamonė ir nepagrystai ŠMEIŽIAMAS Hollow, aš buvau pakankamai arti, kad savo kailiu jausčiau kulkosvaidininkų šaudymą iš nesaugaus atstumo, sužeistojo pasivaikščiojimus ir komentarus apie priešininkų pozicijas, Hollow pirmas išsivedė tą rėksnį iš mūšio lauko, po ko rėkimas liovėsi (ką padarė Hollow?, šovė iš nesaugos atstumo pasivedęs į šalį?).
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

2 all >

 

Pritariu Lukos pasakymui, jog tai poilsis, o ne prievole ar kova uz isgyvenima. Zaidimas turi teikti malonuma, o ne kelti neigiamas emocijas. Kas liecia mano atsidurima konfliktiniu situaciju "artumoj" - sorry kad noriu tokias problemas issprest issaugant pries tai sakinyje isvardintas man brangias vertybes, ateityje pasistengsiu maziau i tai reaguoti. Jeigu kur pasikarsciavau taip pat atsiprasau. Rimtai. Nebematau tikslo testi gincu ir bandyt irodyt savo tiesa. Kaip DJ gerbiamas Dynia pasake - orgai pasidare savo isvadas, zaidejai savo, as savo. Atsizvelgsiu ateityje i si momenta. Butu tik malonu, kad baigtusi ta raganu medziokle mano atzvilgiu. Is serijos - "ten kazkas kazka padare ne taip kilo konfliktas. O kur Hollow? Ka? Net zaidime nera - kaip cia taip? To negali buti". Nes link to ziuriu einama jau ne pirma karta. Ne visi prasizengimai geimuose sietini su manim. Gal tiesiog man aktualu, kad viskas butu pagal taisykles ir tvarkingai, be pykciu. Kaip ir kiekvienas senas zaidejas stengiuosi pakelt geimu kokybe. Apmaudu, kad tai vertinama su agresija del praeityje prikabintos etiketes. Pagyvensim, pamatysim. Taika ir draugyste, liaudis. Visiems linkiu geros dienos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ka gi senai norejau suteikt informacijos orgams deja kai ilindau i foruma jis buvo trumpam uzdarytas del to frogmanui parasiau i PM.Deja ka parase paskui frogmanas ziaurei nustebino is kur pas jus sita informacija as nzn bet, itarimas nekoks.

Pirma

Mums pries iseinant i savo misija buvo pasakita taip = Einat i sita kvadrata ,surandat lakunus,isitvirtinat stebiat situacija ne prelaidziat prieso pre lakunu,bet nesikisat i musi be butenibes ,pranesat pagrindiniam stabui apie lakunu buvimo vieta,...(tai patvirtins tris zmones del musu mediko nesu tikras ar jis buvo tuo metu prie stalo)

Radom ta kvadrata kuris buvo nuroditas(tris zmones is musu burio stebejo kuri kvadrata nurode !) bet lakunu aisku ten nebuvo nes tai ne TAS kvadratas ir lakunai VISDAR ne isejo i savo uzduoti tai rast jos ten buvo neimanoma.

Antra

Pingas tikrai vaikciojo pre kunigelio ir musu mediko(laurio) ir rodidavo pirstu ju buvimo vieta.Buvau uz 5 metru.

Trecia

Del to kad apie nauja taisikle "snakantis suzeistasis' buvo pranesta tik vienai pusei aisku kila DOUG nesusipratimu ir pavoingu konfliktiniu situaciju.

ketvirtas

Hollow ne saude is nesaugos atstumo !Patvirtinu nes buvao uz 4-5 metru nuo senio ir Hollow is ten Pingo net nesimate tik girdejosi jo riksmai.

Manau visa teoristu puse kas zuvo tada miske patvirtis kad LABIAUSEI reke Pingas o Hollow bandidamas isgelbet reikala ji nuvede ir isgelbejo situacija.

Galeciau irgi apkaltint 3 zmones maklaudizno ir saudimu i veida is kulkosvaidzio is ne saugos atstumo ,bet ranka ne kilo nes po musio kruminose, pasnekejom paziurejom vienas kitam i akis ir pamirsom ,gaila pamirso ne visi...

To lukashenka tu biski gudrauji Hollow turejo tik viena 100% patvirtinta pazeidima atveji (nors ir ten presininkas pripazino savo kalte nes irgi saude is NESAUGOS atsumo),ivikis pirmam guantanamo irgi buvo is pirsto lauztas nes TIKRAI BUVO 30 metru iki prieso ir sarachem tai pripazino pats tik jis tiek reke pries tai ,kad apie to kad jis pripazino kad viskas ok ,jau nieks neprisimina.KagiHollow turi pricindeta tai varikim viska ant Hollow ?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visiška nesamonė ir nepagrystai ŠMEIŽIAMAS Hollow, aš buvau pakankamai arti, kad savo kailiu jausčiau kulkosvaidininkų šaudymą iš nesaugaus atstumo, sužeistojo pasivaikščiojimus ir komentarus apie priešininkų pozicijas, Hollow pirmas išsivedė tą rėksnį iš mūšio lauko, po ko rėkimas liovėsi (ką padarė Hollow?, šovė iš nesaugos atstumo pasivedęs į šalį?).

 

 

endi as nemanau kad tu gavai is kulkosvaidzio is nesaugaus atctumo,nes nei iviena zmogu nesaudziau is arciau nei 10 metru,jei skaudejo tai nereiskia,kad ten buvo kulkosvaidziai

 

 

Tiuningo limitai pagal galiojančias LSB taisykles :

 

Pistoletas iki 100 m/s

Šturmo karabinai nuo 100 m/s iki 125 m/s (draudžiama šaudyti kai iki taikinio mažiau nei 5 m)

Kulkosvaidis nuo 100 m/s iki 150 m/s (draudžiama šaudyti kai iki taikinio mažiau nei 10 m.)

Snaiperio ginklas iki 200 m/s (draudžiama šaudyti kai iki taikinio mažiau nei 20 m.) Privalomas pistoletas arba kitas atsarginis ginklas iki 105 m/s nešiojamas su savim.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

endi as nemanau kad tu gavai is kulkosvaidzio is nesaugaus atctumo,nes nei iviena zmogu nesaudziau is arciau nei 10 metru,jei skaudejo tai nereiskia,kad ten buvo kulkosvaidziai

 

 

Tiuningo limitai pagal galiojančias LSB taisykles :

 

Pistoletas iki 100 m/s

Šturmo karabinai nuo 100 m/s iki 125 m/s (draudžiama šaudyti kai iki taikinio mažiau nei 5 m)

Kulkosvaidis nuo 100 m/s iki 150 m/s (draudžiama šaudyti kai iki taikinio mažiau nei 10 m.)

Snaiperio ginklas iki 200 m/s (draudžiama šaudyti kai iki taikinio mažiau nei 20 m.) Privalomas pistoletas arba kitas atsarginis ginklas iki 105 m/s nešiojamas su savim.

 

 

Narkosa be piktumu jeigu ka tai ne tu vienas buvai su kulkosvaidziu tos atakos metu.Beto tas labai isijautes zmogus pasijaute as nezinau ar kaip filme kokiam ar dar kur. Aisku gerai kai yra isijautimas i tam tikrus vaidmenis pridedant tikroviskumo, bet bukim zmones ir neperlenkim lazdos kas buvo padaryta. Galima buvo ir paprastai sedint vietoj suzeistam nurodinet kur priesas ir panasiai, bet tas vaiksciojimas ir vos ne pirstu durstymas buvo perdaud. Tada tos atakos metu kai mes visi isejom is mertviako ir pradejom saudyti i praeinancius nato atstovus nors jiem buvo pasakyta, kad musu neliesti, o mes nezinodami atidengem ugni, gavosi taip, kad kai mus ten pasaudinejo, nei vienas nepuole rekaut, kad saudo ten arba ten, bet poto as atsiminiau sita galimybe ir emem nurodineti kur saudo ir pan, bet nei vienas is musu nebegiojo ir salia prieso nestovejo, dazna info buvo tokia va ties tuo krumu ir pan. Na, priesai padare paprastai, jausdami kazkiek sauguma eme ir mus su peiliukais isbade, ko pasekoje mes visi be problemu uzsidejom liemenes ir pasisalinom is kovos lauko.

Nedraskydami akiu ir nekonfliktuodami.

Ir paprastai kalbant issakem visi daugmaz kas buvo gerai, o kas blogai, visi gavom pamoka ateiciai. Zaidejai padarys savo isvadas, orgai savo ir tikekimes, kad ateityje bus isvengta tokiu nesusipratimu, kad laisvalaikis butu praleistas kokybiskai ir kaip imanoma be incidentu, negadinant nuotaikos nei sau, nei kitiems.

Tai tiek siam kartui, aciu dar karta uz gera laika ir lauksim sekanciu kartu. Gana kaip Dynia sake tu razborkiu. Taika.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...