Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

FOG OF WAR 2011 MILSIM (2011 06 11)


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 72
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tamstos kolegos, i komandu atstovu PM ir laisviems samdomies i PM yra issiustos zinutes del kariaujanciu pusiu paskirstymo. Prasop pasitikrinti zinutes, susirinkimo vietas nurodysiu truputi veliau, kadangi i foruma nebeimanoma prisegti failu. Taip pat prasome neplatinti informacijos kuri jums buvo issiusta iki zaidimo, patys suprantate kodel. :)

 

Papildoma info sniperiams - butina tureti radijo rysio priemones.

 

Jei ka nors kas nors netenkina del paskyrstimo prasom kreitis i mane tel. arba PM, bandysim derint

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

PRIMINIMAS

 

Dalyvaujantys žaidime FOG OF WAR 2011 dalyviai su savimi turi turėti:

 

1. Repelentą nuo erkių ir uodų;

2. Kompasą;

3. Rašymo priemonę;

4. Maisto ir vandens atsargų 10 - 12 val.

5. Kas planuoja pasilikt turisto reikmenis (palapine , miegmaišys ir t.t.)

 

Ir svarbiausia - gera nuotaiką ir nusiteikimą gerai praleisti laiką!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gracias organizatoriams, kolegom, ir priesininkams uz puiku zaidima.(kojas vos pavelku).Pirma karta buvau mediku, patiko, tikrai dar noresiu :).Pradzioj turejom siokiu tokiu nesusipratimu, bet viskas normaliai, jug tai MILSIM, o tai reiskia kad kaip ir tikrame kare visko gali pasitaikyti. Ir dar vienas pastebejimas.... MAKLAUDAI.....gal reikia juos kazkaip viesai bausti ar ka?

Nepaisant visokiu smulkmenu esu laaaaaabai patenkintas geimu.

Dar syki dekui visiems.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Noriu paantrinti kolegai OSO. :) Žaidimas tikrai labai vykęs. Iš mašinos vos išsiropščiau grįžęs namo. :D Taip pat pirmą kartą gyvenime buvau medikas. Gydyti yra gėris. :) Vėlgi negaliu nesutikti - nesusipratimu buvo. Maklaudizmo atvejų nebuvo jau taip baisiai. Užfiksavau pats tik vieną. Na bet gal žmogus nepajuto ar neišgirdo mūšio įkarštyje. Visko būna. Po šio žaidimo supratau tikrąją frazės "užsi***au kariaut" prasmę. :) Laukiam foto ir sekančių šios serijos žaidimų. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komandos vardu dėkoju Amfibijoms ir BCW už žaidimą. Buvo daug kilometrų gryname ore, kojos labai patenkintos :)

Priešui dėkui už įkyrumą :)

Dėkui 2 teroristų skyriaus kolegoms viską griaužiantiems (griaunantiems) meškėnams ir vaiduokliams

 

Atskiras dėkui Grizzliui už planą ir pagalbą vykdant užduotis

 

Vienu žodžiu dėkui VISIEMS už gerą laiką !!!

 

Nedėkui tik uodams, ir dar Klausui už į gabaliukus supjaustytą Strategą :))))

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu visiem sudalivavusiems uz istverme ir kantrybe. :rolleyes:

Zaidimas kaip pastebejo kolegos is K-K team yra ne is lengviausiu, tenka daug judeti ir veikti ivairiuose situacijose, mes kaip orgai nesistengiam visko pasunkinti ,bet pats zaidimo(MILSIM)principas vercia kiekviena karta scenariju daryti vis sudetingesni :wacko: , stengsimes ir ateitij neapvilti zaideju kurie nebijo "kilometru", ir visokiu kitu sunkumu,"mesos" megejams cia tikrai butu neidomu .

Del nesusipratimu - tai ju pasitaiko visur, kazkur grybauja patis zaidejai, kazkur buna klaidu ir is "orgu" puses, stengiames tobulieti bet be jusu pagalbos ir nuomones tai butu sudetinga, kai kurie dalyviai jau yra pastovus ir zino kam reikia ruostis ir ko laukti, turbut jau daugelis is seniau dalyvavusiu i FOG OF WAR vezasi ne viena pora batu ;)

Atskiras dekui HEBRAI kuri pasiliko integrotis, SU JUMIS BUVO SUPER!!!

Sakalams aciu uz kapustiene, esat ne tik patikimi partneriai "KARE" bet ir geri kompanjonai po karo :rolleyes: , taip pat visiems AFTER PARTY dalyviams aciu uz kompanija, tai jau tampa kaip ir tradicija :D , nes niekad jokiam forume nebus parasyta tai kas bus pasakyta prie lauzo geroj kompanijoj bendraminciu, nes sis projektas neskirtas komercijai, jis skirtas mums patiems, tik dalyvaujant mes suvokiam ka galim ir ko dar reiketu sekti ir link kur tobulieti.

Aciu uz dalivavimair visada laukiam! ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Man asmeniskai ziaidimas patiko. Isaudziau 90 bb's :) 1 mechana.

1 skyrius dienos atskaita:

kontaktas su priesu iki paskutines atakos - 2

nukautu priesu iki paskutines atakos - 3

praradimu - 0

nuveiktas atstumas 14.56 km

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ka gi ir as prisidesiu,

 

Aciu uz zaidima, jis tikrai buvo MilSim'inis. Gavau is esmes tai ko tikejausi, visumoje zaidima ivertinciau 6/10.

Pliusai:

- poligonas

- chebra :)

- oras

- gera nuotaika ir realus atstumai

 

Minusai (deja ju daugiau):

- organizacines klaidos

Kaip supratau is bazes paleisti buvom per anksti, nes paieskos sektoriu pasiekeme anksciau nei zmones, kuriu ten turejome ieskoti. Taip pat paieskos kvadratas buvo netikslus ir beveik 3 valandas ieskojom "lakunu" ne ten, kur jie buvo. Informacija is musu stabo gaunama labai ribota ir netiksli. Veiksmu koordinavimas - labai ir labai pusetinas. Galutinai pribaige zemelapiai su skirtingomis koordinatemis pas mane (kaip grupes vada) ir staba. Net pasiekem toki pokalbio per racija lygi - "velniop koordinates, atsimeni kur praeitais metais ten prie tiltelio sedejom, vat ten toliau tik", arba "mes dabar esam miske", arba "kazkur aplinkui 200 metru spinduliu yra kazkiek priesu su deze, juos reikia surasti ir atimti deze".

- "mertviaku" nebuvimas, arba ju buvimas vidury musio lauko. Pries paskutini musi musu grupe is gal 10-15 zmoniu isejo is mertviako ir nuejo tik 10 metru, buvom issaudyti kaip zuikiai, nes pro sali ejo gausesnes priesininku pajegos. Tik veliau suzinojom, kad jiem buvo pasakyta i mus nesaudyti ir ramiai praeiti. O mum to niekas nepasake.

- radijo rysio problemos. Is pradziu racijos "netrauke" atstumo. O po to is vis didziajai orgu daliai numiro.

- suzeistuju galinciu patarineti kur yra priesai taisykle. Pykit nepyke, bet mano asmenine nuomone visiska nesamone. Su sia vieta niekada problemu nebuvo. O kas dabar gaunas - zmogu pasove, o jis pirstais i visas puses baksnoja laukdamas mediko ir nurodineja kur kas sedi. Juo labiau, teko net girdeti, jog keli tokie veikejai vaiksciojo po musio lauka (gerai bent nesaude) ir rode kitiem saviskiam kur sedi priesininkai. Suprantu realumo poreiki, taciau jei jau taip stipriai leistis i mil-sim'a ir leisti siai taisyklei isigaleti, tai bent jau ivesti REALU papildyma - pataikius antra karta - suzeistasis mirsta. O ne tampa nemirtinga informacijos sistema made in Scotland by MacLaud and Co. Sita vieta reiktu rimtai perziureti, arba apsvarstyti bendrom jegom.

- orgu neveiksnumas. Teko matyti kelias situacijas (ir net vienoje dalyvauti), kai gincus tarp zaideju sprende ... patys zaidejai. Mano supratimu orgai turetu daugiau aktyviai dalyvauti situacijos kontroleje, o ne veikti kaip patarejai konfliktu atveju.

 

Tobuleti tikrai yra kur, bet visumoje zaidimas patiko. Gerai praleidau laika ir teigiamu emociju ir ispudziu kiekis persveria neigiamus. :) Aciu dar karteli.

 

P.S. papildoma padeka Racoonams (Sennis, Wyxas, Niunis), su jumis visada linksma :).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kagi as taipat. prisidiesiu

 

Didelis diekiu orgams, zaidiejams . uz nostabu sestadieni , tikrai vertejo vazioti toki gala iki klp. Poligonas geras . beveik jauciausi kaip afgane per kanapiu laukus brizdamas.

zaidima ivertinciau 8/10.

tie du minusiukai . ta info trukumas del taisykliu papildymo . kurias mes suzinouj jau beveik pries gala zaidimo . manau tai biski ir moraliskai kai kurios paveikie del tokiu dalyku. bet kaip buvo taip buvo .

Inetgracija super kaip visada .

 

Taigi kaip ir tiek

 

P.S didelis diekiu Vaidoukliams uz draugija. bei KK teamui . bei visam (Bravo Yankee Bravo Yankee Sierra) grandziai. malonu buvo kovot petis i petu salia jusu.

 

Laukiam foto

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisidedu prie Senio padėkos. Geimas geras, integracija gera, namo važiavom pakilios nuotaikos.

 

Man poligonas augmenijos gausa bei tankumu ir uodų kiekiu asociavosi ne su Afganistanu, o su Vietnamu. Ypač kai tekdavo per lauką eiti, kur žolė aukščiau juosmens - kažkoks nerimas apimdavo, taip ir laukdavau, kad kas iššoks iš žolės ir pavaišims serija :)

 

Nesu "mėsos" gerbėjas, todėl man žaidimo stilius patiko. Pirmą kartą mirti teko 13:10 val., todėl ilgokai paskui štabą pasivaiškčiojau. To minusas - liemenės užsidėti negali, nes šviesi iš tolo ir pozicijas išduosi. Be liemenės - priešas vis kėsinasi vieną kitą bbs'ą įsegti :) Po to radau sprendimą - per kontaktą užsidėdavau liemenę, judant nusiimdavau. To pliusas - nereikia veliažin kiek kulniuoti į mertviaką, po to tiek pat grįžti atgal, neatitrūksti nuo žaidimo eigos, atgijus nereikia ieškoti saviškių.

 

Dar kaip minusą įvardinčiau ir vadovybės neveiklumą, tačiau per integraciją orgai prasitarė, kad taip buvo daroma specialiai - anot orgų, per praėjusį FoW daug kas pyko dėl per stipraus orgų kišimosi, nuolatinio nurodinėjimo, ką daryti, todėl šį kartą buvo nuspręsta kištis kaip galima mažiau. Mano nuomone, šitas kraštutinumas taip pat nėra geras, bet tikiu, kad orgai pusiausvyrą visgi ras.

 

Didžiausias žaidimo trūkumas - toli iš Vilniaus važiuoti :D Jei ne tai, tikrai važiuotumėm dažniau.

 

Pritariu Senio vertinimui - žaidimas 8/10.

 

Taigi, labai ačiū Amfibijoms ir BCW už žaidimą, KK team ir Vaiduokliams už kovą petis į petį (tai daryti tenka retai, bet visada gerai), Šakalams už šašlyką, Perkūnui, Ariogalos chebrai ir visiems pasilikusiems po geimo - už daugiadienę integraciją :)

 

Iki susišaudymo!

 

Bravo Yankee Bravo Yankee Sierra over and out! :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na sveiki visi FoW dalyviai ir orgai. Visu pirma asmeniskai nuo saves reiskiu didele pagarba ir dideli Aciu BCW ir Amfibijoms uz tikrai gera ir idomu veiksma. asmeniskai Dekui Frogmanui,pats zinai uz ka. Plius ivykdziau Balu duota pazada atvykti i Klaipeda. Ir atvykau ne kaip turistas ;)

del zaidimo tikrai sutinku su daugeliu, kad frageriam cia butu mirtis alyvose. Prasukau 15km, perslapes, sukapotas zveriskai kraujasiurbiu, gaves pora skaudziu bbs i veida, nusivares nuo koju galiu pasakyt buvo tikrai VERTA. Del mazu klaideliu is orgu puses galim pasakyt klysti zmoniska, as turiu mintyje tai, kad mum nebuvo pasakyta jog suzeisti gali nurodinet prieso pozicijas. Del didziai gerbiamu maklaudu, bent savo kelyje ju neteko sutikti. Asmeniskai dekui Egozui uz kova petis petin tampa tradicija jog mes jau antra geima is eiles varom kartu. Dekui KK team, Buvo malonu susipazint su meskenais ir kaip sake mano draugas fotografas O Tas baisus toksai zveris :D cia minty turim Seny, pazintis su Siauliu chebra, dekui uz zirniene man patiko. Dekui Dyniai, Balu ir kitiem kuriu nicku neprisimenu pilnai uz silta priemima, Afigiena Aftery, ir gerai praleista laika.

Reziumuojant viska 8.5/10 o foto sukelsiu kai parsirasiu namo.

Buvo malonu susipazinti su Klaipedos chebra bei sutikt senus gerus draugus.

P.S. Ilgai be reikalo nelikai ;)

Aciu ir iki kitu susitikimu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pritariu visiems išreiškusiems numones apie žaidimo scenarijų, sukurtas situacijas, žaidimo intensyvumą. Tikrai buvo įdomu.

Kadangi buvau paskirtas muslimų (teroristų)pusės vadu, (norėčiau žvilgtelti tam asmeniui į akis, kuris rekomendavo mane į vadus(tikrai tam nebuvau pasiruošęs. Tuo labiau kad tai buvo mano 3-sis žaidimas))didelis dėkui GM-iams už konsultacijas, GPS ir kantrybę mano vadovavimui, kurio kaip kažkas minėjo "labai ir labai" trūko.

Žodžiu ačiū visiems už kovinį žygį (labiausiai rakto sergėtojui), buvo super.

Žaidimo minusų neminėsiu, nes tai tik smulkmenos iš kurių patys mokomės.

Laukiu kito FoW...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis dėkui organizatoriams, uz suteiktą galimybę sudalivauti tokio lygio geime. Dekui nato 2 skyriui už kovą petys į petį. Dėkui priešams už sąžiningumą. Afterparty super.

Visumoje žaidima galiu pavadinti vienu kiečiausiu iš tų kuriose teko dalivauti. Lauksim dar...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na stai keletas foto is Memel -Nord igulos patagrapo. Jam afigienai patiko sestadienio judesys. Ir sake jei tik butu galimybe noretu dar karta panasiam reikale sudalyvauti.

 

 

https://picasaweb.google.com/112250752493673472468/Fow?authkey=Gv1sRgCLyUwKfjkuPy4QE

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisidesiu ir as. Zaidimas buvo neblogas duociau 6/10.

Visi trukumai jau isvardinti ir pilnai su visais sutinku. Tobulejimui yra dar kur.

Ir kaip gali kalbeti suzeistieji kol daktaras nepasake koks suzeidimas, nes jei neklystu daktaras gali pasakyti kad jis jau mires. Taigi mano manimu cia biski nesusieina galai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisidesiu ir as. Zaidimas buvo neblogas duociau 6/10.

Visi trukumai jau isvardinti ir pilnai su visais sutinku. Tobulejimui yra dar kur.

Ir kaip gali kalbeti suzeistieji kol daktaras nepasake koks suzeidimas, nes jei neklystu daktaras gali pasakyti kad jis jau mires. Taigi mano manimu cia biski nesusieina galai.

 

Jei nepataikei i galva ir neatjungei CNS arba NNS net tikrame kare, karys yra pajėgus atsišaudyti, o ką jau kalbėt apie kalbėjimą. Viskas čia susieina, tik gal būtų teisinga palaikyti hallow nuomonę: kad gavęs papildomą serija - miršta. vat tada tikrai jau priartėjama prie realybės. Kas nebijo būt sušaudytas - kalba, kas bijo - laukia mediko. Ir viskas.

Šiaip, grajus patiko. Mintis buvo tikrai gera. Nebuvo tos mėsos, kurios jau net nebesinori. Buvo tikrai geras žaidimas, kur reikėjo ir pagalvot ir padirbėt. Tačiau viską apkartino jau išsakytos pastabos. Duočiau 7/10 ( -1 už nepateiktą informaciją priešininkams, ką galimą daryt ko ne, -1 už žemėlapius ( nugi yra tos vietos atnaujintų sportinių žemėlapių, tikrai yra, o dabar eini eini žiūri kelias, žiūri į žemėlapį - kelias, nu tai vadinasi čia.. pasirodo dar kokius 200 metrų į priekį reik eit, nes tas kelias padarytas prieš du metus... Plius, kopijuoti žemėlapiai... Nu nepykit, bet esu spitras ir reljiefo bei augmenijos išbraižimų nemačiau. Žymiai smagiau būtų buve dirbti su normaliu spalvotu žemėlapiu ( bet čia smulkmena, kuri krito tik man manau, nes teko pavargti su orientavimusi nedaugeliui. ;) )) ir -1 už mertviakų nebuvimą. Šita taisyklė man nelabai patiko. Nuolat turi galvot kur čia tau dabar eit ir t.t. Gal tiesiog dėl to taip, kad pirmą kart taip buvo, tad keista, dar kart taip pažaidūs manau bus geriau. :D ) Visumoje, laukiu kitos žaidimo serijos ir būtinai dalyvausiu. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Del kalbanciu suzeistuju sutinku ,mintis buvo nepati geriausia, su zemelapiais taip pat musu klaida, bet kas liecia mertviaku tai Fog of War zaidimose ju NEBUNA, zaidimas vyksta etapais, kuris kiekvienas vyksta ribota laika ir turi konkretu uzduoti, ir vaiksciojimas i mertviaka ir atgal tik dadetu jum nereikalingu kilometru ir prarasto laiko. Gal but taip gavosi del to kad buvo planuota daug judesio, nes po praeitu zaidimu daug kas skundesi kad atsibodo sedeti bazese.

Del vadovavimo stokos, tai ne visi gime vadais, bet galimybe pabandyti buvo suteikta si karta tiems zmonems ir nereikia ju labai teisti, kita karta bus kiti vadai ir tai nereiskia kad jie bus profesionalai nes taip butu lengviausia visiem, GM turi tik stebeti ir tik matant kad situacija darosi beviltiska isikisti ir padeti. Per praeitus zaidimus buvo tas pats, ir net turint "geresnius" zemelapius ir "technikos stebuklus" hebra sugebedavo sukti ratais kilometrus nors budavo visai salia tikslo, tikslas nera nuvaryti visus nuo koju is isgasdinti atstumais, tikslas isbandyti save ir ismokti elgtis sudetingose situacijose, kai neatbegs "DEDE" su zalia liemene ir nesustabdys zaidimo nes kazkam kazkas nepavyko. Kaip pavizdys Perkunai,jie dalyvavo visuose ankstesniose etapose, ir patirdavo ir pergaliu ir nusivilimu, bet vistiek kiekviena karta vel "pasiraso" listi i "pelkes" ir "dziungles" ir su kiekvienu kartu jiems tai sekasi vis geriau,del ko jiems didele pagarba ;) .

Jusu kritika ir pastabos labai svarbi ir pro ausis mums nepraeis, darysim namu darbus kad isvengti klaidu ateitije :rolleyes:

Aciu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...