Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

LiPo akumas


MARTISdiver
 Share

Rekomenduojami pranešimai

sveiki

reikia pagalbos kranant lipo akuma su tam skirtu pakroveju mirksi zalia lempute, o kraunant kita akuma viskas gerai. kas cia kaltas? parejo akumas ar pakrovejas bludina ( beja tas "neveikiantis" akumas nesuka m249 o jo talpa 2200mAh) esu naujas sitam reikale tai jai reik kokios info truksta parasysiu.

dekui

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Tas video konkreckiai ne i tema cia...

 

Geriausia butu atsiversti vartotojo instrukcija. Ten turi buti nurodyta koks signalas ka reiskia, o per interneta nustatyti gedima (jei toks yra) ir kur jis, manau neimanoma... Gali tik pasisekti atspeti, bet tada Tavo spejimas yra toks pat geras kaip ir bet ko kito :/ Siaip jei vienas kraunasi normaliai o kitas ne, tada reiketu ziureti i akumuliatoriu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

LiPo akumuliatoriaus nepataria laikyti pilnai įkrauto ilgą laiką (maždaug nuo 3 mėn. skaitos ilgas laikas), norint palikti ilgesnį laiką nenaudojama patariama įkrauti akumuliatorių iki 40 proc. talpos arba apytiksliai iki 3,85V celei. Mano atveju turiu protingą pakrovėją, kuris turi storage funkciją. Kur dėti sugedusį tokį akumuliatorių nežinau, bet šiukšlių dėžė netinkama išeitis. Modelistų forume skaičiau jog reiktu iškrauti iki 3v celei ir pamerkti keliom savaitėm į kažkokį druskos tirpalą, tiksliai nebepamenu, tuomet gaunas, kad nebetampa toks agresyvus akumuliatorius. Bet vėlgi nepataria jungti tu liposkiu į kroviklį jei išsiputė jau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

reik pirkti normalias lipolkes o ne no name antraruses ir viskas bus ok. Kadangi skraidaus sezonais su modeliais, ziema liposkes guli nenaudojamos, kaikuriom liposkem jau antri metai ir problemu jokiu su putimusi. Galiu tiek pilnai pakrautas tiek dalinai laikyti. :P

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...