Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pirmasis Airsoft ginklas - Pistoletas, ar įmanoma pasiekti rezultatų?


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Klausimas - ar įmanoma kažko pasiekti (t.y. taip pat aktyviai dalyvauti kaip ir kiti dalyviai, kurie turi AEG rifle ginklus) žaidžiant vien su pistoletu (arba dviem...) ? Ar laukti ilgai ir nuobodžiai kol bus imanoma nusipirkti tarkim CA M15A4 SPC variantą... ? Didžiausia dilema - pinigai, šiuo metu jų ne itin turiu, o žaisti norėtųsi. Manau, kad tikrai neapsimoka pirkti pigaus Rifle šlamšto, o galbūt nusipirkti brangesnį ir kokybišką pistoletą (ar du) normaliam žaidimui.

 

Ačiū už atsakymus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pigus "Rifle slamstas" uz naujo pistoleto kaina bus tikrai geriau uz pistoleta :) Ir atstumas veikimo didesnis ir greitosauda ir t.t.

O pistoletai, beje, 99 proc. kad nesaudys jau tau iki pavasario. Net pas CO2 atstumas stipriai sumazeja. Su green gas - tiesiog nebeissaus. Ziema arteja - salta ;)

 

Atsakant tiesiogiai nors ir nelabai mandagiai i tavo klausima - nesvaik. Gero is to nieko nebus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

 

Klausimas - ar įmanoma kažko pasiekti (t.y. taip pat aktyviai dalyvauti kaip ir kiti dalyviai, kurie turi AEG rifle ginklus) žaidžiant vien su pistoletu (arba dviem...) ? ...

Skeptikas jau paminėjo, dujų principu veikiantys pistoletai žiemą nešaudo dėl fizikos dėsnių. Taigi, žaidimas žiemą lauke atkrenta. Vienintelė opcija, žaidimai viduje. Deja, tokių nebūna daug (kad būtų grynai viduje). O išėjęs į lauką būsi smarkiai permušamas net ir kiniško AEG. Du pistoletus užtaisyti - pain in the azz ;] Sumoje du pistoletai rimtesni (jei ketini juos rimtai naudoti vargu ar KJW tau tikrai sueis-turiu ir sakau, kad kartais tikra nelaimė) tau kainuos kokius 900 Lt, plius apkabos po 100 Lt, jei nori turėti bent vieną kiekvienam atsarginę. Vadinasi jau turi neblogo AEG kainą.

 

Yra variantas pirkti brangesnį bet naudotą, nunešti į servisą ir šiek tiek patvarkius turėsi visai padorų ginklą. Arba gali pirkti kinietį tik naują ir daryti tą patį ;] Kaina vistiek sieks apie 800-900 Lt. Tik tiek, kad būsi lygiavertiškai ginkluotas žaidėjas, o ir turėtum ginklą, kurį iki pavasario galėtum šiek tiek pasitobulinti valdyti ir prižiūrėti. Gal net mid-capų nusipirktum ar vamzdelį.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Bet nusiteik tam, jog per kiekviena žaidimą "šturmavykai" tave "valgys"...

Daug laiko praleisi nuleidęs galvą už priedangos.

 

Galiu pasakyti iš asmeninės patirties nes pats pradėjau su vienu pistoletu airsoftininko karjerą, tai su pistoletu labai nepakariausi nes tu šaudai, o bbs toli nelekia kaip norėtum ir jauti, kad į tave atlekia bbs ir skaudžiai kala iš žymiai toliau, taip, kad dažniau teko sėdėt mertviake ir nagrinėti dilema kaip greičiau nusipirkt aeg. Ir kaip kolegos minėjo artėja šaltasis metų periodas kai pistoletas taps beveik nenaudingas. Geriau pasinaudok patarimu ir įsigyk aeg :ph34r:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

na ir kainos atzvilgiu, padorus KWA ar KJW pistoletai kainuoja 300-400lt + su viena detuve nepazaisi, teks pirkti kita uz 100lt, dujos, deklas, bbs.... sumoje gausis >500 lietuvisku. Perkant kinietiska AEG, kaina bus tokia pati. O zodzio "Kinietiskas" neturetum bijoti, nes tokie kaip lietuviu pamegtieji JG G36* yra ganetinai patvarus ir problemu su jais retai pasitaiko.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...