Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MARSOC | Naudotinos komandos ginklų kopijos


Vytenis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Heder.jpg

Na kalbant apie ginklų kopijas galima būtų daug prirašyti ir pridiskutuoti, bet pasistengsiu kaip galima glausčiau. Pradėsim nuo to, kas tikrai neleistina ir netoleruotina.

 

Hmmm_series_01.jpg

Turbūt daug kam šis super ginklas sukels šypseną... Jei taip, visuomet prisimnkime šį momentą dėdami "bunkerinę" dėtuvę į savo AEG -_- Noriu pasakyti, kad komandoje bet kokio žaidimo metu yra draudžiamos naudoti bunkerinės dėtuvės. (išskyrus kulkosvaidžius). Taip yra dėl dviejų priežasčių. Visų pirma, negalima atimti iš žmogaus malonumo nešioti ne tuščią liemenę (tokiu atveju kapšeliai apkaboms naudojami pagal paskirtį). Visų antra, tai suteikia šiek tiek realumo pačiam žaidimui. Atsiranda prasmė šaudyti apgalvotai, išnaudoti priedangą pertaisymui ir t.t.

Hmmm_series.jpg

Na turbūt visiems aišku, kad čia nėra ginklas ar jo kopija, vien dėl to, kai ant jo užrašyta COLT M4 :) Tai M16/4 su "keušais" ar kulkosvaidžio dėtuve, ar priešlėktuvine raketa vietoje povamzdinio granatsvaidžio M203, ar dar koks sunkiai blaiviu protu suvokiamas "mišrūnas" mums atrodo lygiai taip pat. Komandoje neleistinos naudoti neegzistuojančių ginklų kopijos ar jų modifikacijos. "Kartą mačiau viename gerame filme" ar "draugas gryžo iš afganų, ten matė" nėra argumentas. Galimos naudoti visos, oficialiai priimtos į ginkluotę USMC ginklų kopijos, taip pat ginklų kopijos naudojamos SF (Special Forces). Taip pat visi priedai, RIS/RAS, optikos, rankenos ir t.t. ir pan. tik realiai gaminamų kopijos.

 

M4.jpg

M4 ir jo modifikacijos bene populiariausias tarp naudojamų mūsų komandoje

 

M16.jpg

Nemaziau populiari M klases ginklo kopija. Taip pat naudojamos ivairios modifikacijos (Su povamzdiniu granatsvaidziu M203, arba kaip Marksman ginklas)

 

M14.jpg

Šiuo metu komandoje niekas nenaudoja M14 klasės ginklų kopijos, bet tikrai galimas, ir pageidautinas variantas. Žinoma, reikėtų turėti galvoje, kad nežiūrint į tai, kad AEG gali šaudyti serijomis, naudojant M14 galima ugnis tik pavieniais šūviais. Atitinkamai, tokiam ginklui verta, švelniai tariant, padidinti FPS.

 

M249.jpg

Mūsų komandoje M249 sinonimas - Žvejys  :) Daug turbūt pasakot apie šį "aparatą" nereikia. Faktas, kad be jo mums būtų sunkoka kai kada. Ši ginklo kopija taip pat pageidautina su maksimaliai padidinta galia (kiek tai leidzia LSB taisyklės)

 

MP5.jpg

Plačiai paplitęs tarp "specų" ir USMC lengvas ginklas. Naudojamos įvairios modifikacijos. Gali buti naudojamas ir G36 C. Paprastai šie ginklai naudojami kaip "backup", kaip ir visa eilė GBB pistoletų, kurių manau nevardinsiu.

 

M24.jpg  AW388.jpg

Komandos snaiperiai naudoja šiuo metu dvi kovinių ginklų kopijas. Tai M24 ir AW338.

Tai tiek apie mūsų "arsenalą". Žinoma, jis nestovi vietoje, pastoviai "mutuoja", atsinaujina ir t.t. Taigi atitinkamai bus atnaujinta ir skiltis. Su derama pagarba, klubo PATRIOTAS vadovas Martas Ambraziūnas. 

PATRIOTAS_header_RGB.jpg

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...