Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

O gal apseikim be subforumų. Padalint šiukšlyną į kelis mažesnius šiukšlynus - ne problemos sprendimas  :) Gal ir reiktų pradėt nuo temų pavadinimų? 

 

Taiklus pastebėjimas. Apskritai, didesnių internetinių forumų istorija byloja, kad subforumai prideda tik papildomo chaoso ir lieka kurkas rečiau lankomi, nei pagrindiniai. Juolab, ir šis forumas - ne koks "general bullshit" - o orientuotas į siauresnę ir specifiškesnę sritį.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 120
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

O gal apseikim be subforumų. Padalint šiukšlyną į kelis mažesnius šiukšlynus - ne problemos sprendimas  :) Gal ir reiktų pradėt nuo temų pavadinimų? 

cia tik vienas is varijantu, aisku reikia pradet nuo apsivalymo. O kaip zinia tobulejimui ribu nera  ;)

 

padares zmogus jums geresni dalyka:

http://market.6-mm.eu/

 

 

tik niekas nesinaudoja

kadangi as esu naujokas, tai apie naudojimasi net negali kilt kalbu kadangi JUS (senbuviai) juo nesinaudojat ir todel ten tuscia. Apie pardavimus man dar anksti kalbet, kol kas tik perku :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip idėja yra gera dėl subforumų konkrečiai PARDUODU skiltyje. Nes dabar problema, pas mane prisikaupė kalnai nenaudojamos įrangos - principe kažkada esu gavęs įspėjimą iš modero, kad turiu daugiau nei vieną skelbimą (?) ir turiu susitvarkyti. Dabar pasidariau juos į vieną, bet jiems neįmanoma nieko rasti pirkėjams. nes mūsų Search'as yra fucked up funkcija.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, sutinku su Simpson. Kai tenka ideti i ta pati skelbima kelis skirtingus daiktus, tai nei pavadinima eina tinkamai koreguot, nei kazkas veliau ta informacija randa.Buvau pora skelbimu sudejas i atskirus postus su atskirais pavadinimais, moderatorius suplake viska i viena, galvosi kad pavadninimas neatitiko turinio ir niekas net neskaite.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Baikit verkšlenti ir susitvarkykit savo skelbimus, tada kam reikės ko, tas lengviau susiras.

 

Nepatingėjau ir sujungiau foto tiems, kam sunku perprasti elementarius dalykus.

Jei norite lengviau surasti norimą daiktą, einate į parduodu skiltį [1 punktas]

ir tada vedate į paieškos laukelį [2 punktas] norimo daikto pavadinimą/raktinį žodį, taip išvengsite paieškos po visą forumą, bet.....

.....tai bus naudinga, jeigu pardavėjas tvarkingai susitvarkęs skelbimą.

 

Kaip susitvarkyti skelbimą padaryti parodyta nuotraukoje.

Jei dedate naują skelbimą 6 punktas jums duodamas iškarto, jei norite susitvarkyti jau įdėtą skelbimą, tada einate į savo skelbimo pirmą postą,

jo apačioje spaudžiate REDAGUOTI [4 punktas], tada redaguojamo posto apačioje spaudžiate PILNAS REDAGAVIMAS [5 punktas] ir

redaguojamo posto viršuje, lauke "Temos žymės" susivedate raktinius žodžius, kaip pvz.: LK kitelis, LK liemenė, šalmas ir t.t. ir pan. (gaila, kad limitas tik 10, todėl būkit konkretūs). Redaguojamo posto apačioje spaudžiate IŠSAUGOTI ir vualia.

Garantuoju, kad susitvarkę savo skelbimą būsite lengviau randami.

Jei vistiek neįtikinau, pažiūrėkit kada sukurtas mano postas [3 punktas-raudonai]. Ir pardaviau tikrai daug daiktų, net nežinau kur pinigus dėti... 

Sėkmės parduodantiems ir ieškantiems.

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  Del neistrintu skelbimu- Kai skalbimo autorius, kaip kad prasoma taisyklese, iraso skelbime ar pakeicia skalbimo pavadinima i "Trinam"- skelbiomas pasalinama dazniausiai iskarto. Perziureti visus senus skelbimus deja nevisada yra laiko (dekui zmonems, kurie prikuria begalia atskiru skalbimu, pardave daikta neparedaguoja skelbimo ir t.t.) Pasizadam artimiausiu metu perziureti ir praretinti skelbimu gretas  :) 

       

  Didziusia beda yra ne MODERATORIUS, kaip kad pastebejo gerb. Tankystas, o forumo VARTOTOJAI, kurie nesugeba perskaityti, suprasti, isisavinti, laikytis skilties „Peku/Parduodu“ taisykliu!

         

  Patys juk burnojat, kad skelbimu yra daugybe. Jei kiekvienam atskiram daiktui bus kuriamas atskiras skelbimas- ju pus 5 ar 10 kartus daugiau ir rasti ka nors bus daug daug sunkiau. Daznai vartotojai, kad greiciau parduoti daikta, kuria naujus skelbimus tiems patiems daiktams,kas pora dienu ar savaiciu, nesusitvarko savo senu skelbimu, tema ivardina tiesiog “Parduodu” ir t.t.t.

 

 

  Moderatoriai blogai sujungia gerus to pacio pardavejo skelbimus? OK, yra kita iseitis: to pacio asmens visi antri ir paskesni skelbimai gali buti tiesiog trinami. Patikekite- taip tikrai patogiau ir lengviau, nei juos sujungineti, siuntineti skelbimo atoriui PM su taisykliu kopija bei prasyti susitvarkyti skelbimus. Tas pats liecia ir skelbimus, kuriuose nera visu privalomu punktu- daug paprasciau paspausti "Delete" ir viskas.

 

 Rasykite normalius temu pavadinimus, tvarkingai dekite naujai parduodamus daiktus i savo tvarkinga skelbima, laikykites konkrecios skilties bei bendruju forumo taisykliu- ir viskas bus gerai J

 

Pasikartokime:

 

Temos “SKELBIMAI” Taisyklės “PARDUODU ( LT SALES )“

Skyriuje "Parduodu" galima rašyti tik konkrečius pasiūlymus parduoti airsoft įrangą ar ekipuotę.

Pardavimo skelbime privalomi šie punktai:

1. Tikslus prekės pavadinimas, stovis bei aprašymas (modelis, “markė”, komplektacija, ir t.t.)
2. Kaina.
3. Nuotrauka ar internetinė nuoroda į analogišką daiktą.
4. Pardavėjo kontaktai, dislokacijos vieta, siuntimo į kitus miestus galimybės.

Visi klausimai pardavėjui, derybos ir kiti susirašinėjimai vykdomi PM (asmeninėmis žinutėmis) arba pardavėjo pateiktais “kontaktais”. 

Draudžiama pardavinėti pirotechniką, daiktus nesusijusius su airsoft'u pvz. dulkių siurblius, gyvūnus, ir t.t. Visi vertinimai pvz., "tu durnas, nes...", "nesąmonė" , "kaip gerai", "kaip blogai", "per brangu", "per pigu" ir t.t. šiuose skyriuose neskelbiami.
Draudžiamas prekių pardavimas aukciono būdu, bei variantas “Siūlykite kainą”!

Parduodant daugiau nei vieną prekę informaciją apie jas talpinkite į vieną temą, atitinkamai redaguojant temos pavadinimą bei turinį. 

Draudžiama rašyti "up" "atnaujinta" ir panašiai skelbime, siekiant, kad skelbimas atsidurtu sąrašo viršuje. Leidžiama tik tuo atveju jei buvo pridėta naujų prekių, pasikeitė kaina ar praėjo 30 dienų nuo skelbimo patalpinimo. Informacija apie prekės rezervacija rašoma pirmame temos pranešime (jį redaguojant). Kainų mažinimas po 0,5-1-2 litus- draudžiamas!!!

Profesionalūs ar neprofesionalūs airsoft įrangos ir ekipuotės pardavėjai, nuomotojai, su airsoftu susijusių pramogų organizatoriai, kurių aktyvumas apsiriboja tik pardavimo skiltimi, bei juridiniai asmenys forumo skyriuje "Parduodu" pardavinėti savo prekių ir/ar jas reklamuoti be forumą administruojancių asmenų sutikimo negali. Tokie skelbimai gali būti šalinami iš pardavimų skilties, o pardavėjai blokuoti.

Pardavę daiktą nepamirškite parašyti, jog jis parduotas arba “TRINAM TEMĄ”!!!

* Galutinį sprendimą dėl skelbimų atitikimo taisyklėms, pačių taisyklių pakeitimo bei papildymo priima forumo Administratorius ar Moderatoriai!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O siaip kodel pats skelbimo autorius neturi galimybes issitrint savo skelbimo? Manau, tai irgi kazkiek prisidetu prie tvarkos, nes pvz gal vienas skelbimo gale padaro irasa "TRINAM", bet skelbimo nepervadina ir jei butu galimybe tiesiog paimtu ir pats istrintu kita karta

 

Tarkim parduodu šū...ą, iš manęs jį nuperki. Tik gaunu pinigus, aš tą skelbimą ištrinu. Tu gauni šū..ą, eini ieškoti skelbimo ir autoriaus, kad galėtum visiems pasakyti, kad nesažiningas ir nepirkit, o skelbimo nėra ir nėra kaip įrodyti, kad čia kažkas kažką pardavinėjo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tarkim parduodu šū...ą, iš manęs jį nuperki. Tik gaunu pinigus, aš tą skelbimą ištrinu. Tu gauni šū..ą, eini ieškoti skelbimo ir autoriaus, kad galėtum visiems pasakyti, kad nesažiningas ir nepirkit, o skelbimo nėra ir nėra kaip įrodyti, kad čia kažkas kažką pardavinėjo.

 

Teisingai pastebeta viena is priezasciu :)

Kita: idejau skelbima, niekas nesikreipia pora dienu ar savaite- trinu sena skelbima ir dedu ji is naujo. Vel skelbimas kaba virsuje. Kaip ir 30 dienu taisyke ivesta tam, kad pastoviai nekeltu savo skelbimo i pirmas gretas.

Del siu bei kitu priezasciu ir buvo panaikinta galimybe patiems skelbimo autoriams valdyti "Delete" mygtuka.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai uzdet ribojima, kad negalima skiltyje kurti dazniau nei kas 30 dienu topika. O del to irodymo, tai as parduodu ir istrinu ten visa info palikdamas tik taskus ir uzrasydamas TRINAM. Be to lieka susirasinejimas su pardaveju private. Bet kuriuo atveju, jei tai jau buvo bandyta daryt - bet nepasiteisino, turbut neverta tiketis, kad kazkas bus skirtingai siuo atveju. Nebent su tam tikrais apribojimais, jei imanoma

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vienas is pvz, kaip tersiama pardavimu tema "Parduodu" Jei kazkas pazims savo pranesimus- neisizeiskite! Nieko asmenisko! Tiesiog pradejau po biski valyti tema nuo senuju skelbimu ir pirmas pasitaikes pvz.

Manau rasiu ir daugiau pavizdziu (jei ka- pridesiu cia pat)

2014-05-08_22h06_02.jpg

2014-05-08_22h33_16.jpg

2014-05-08_23h00_09.jpg

2014-05-08_23h14_12.jpg

2014-05-08_23h18_57.jpg

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Postas dar ir kaip aktualus, tik as pamirsau issikelt i virsu...

 

Nepriimk asmeniskai :)Tiesiog vakar cia sudejau kazkiek pvz, kaip zmones patys tersia foruma, nesusitvarko senu skelbimu, kuria naujus ir t.t.

Musu gerb. Adminas zadejo ijungti pardavimo skilciai funkcija, kad daugiau nei metu (ar pusantru metu) senumo postai butu trinami automatiskai. Sutikite- jei skelbimas neatnaujintas metus- chren jis kam jau aktualus :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vienas iš paprastesnių būdų, tai Deimos siūlomą puslapį panaudoti http://market.6-mm.eu/, jis yra struktorizuotas iki smulkmenų (turi visko ką žmones prašo)

Pardavimų skiltyje iškelti jį į pati viršu (Dabar ten sausi maisto daviniai), dažnas manau apsilankytu ir įdėtu skelbimą. Aišku jeigu tas puslapis dar pasakytu kad atsirado kažkokiu naujų prekių pardavime į forumą, tai butu tiesiog labai gerai (žinoma jeigu tai nesudėtinga).

 

Nes forume be search funkcijos tiesiog brousinti per visus skelbimus, nepatogu ir užima daug laiko.

 

Arba jeigu nenaudoti kito puslapio o tik forumą, tai pritariu J.J. Simpson, + uždeti skelbimui galiojimo laiką, tai išvengiant senu ir pamirštu skelbimu manau 3mėn be atnaujinimo užtektu pilnai.

 

Dar jeigu search'a padaryt gerai forume, daug klausimų išnyktu tiesiog.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Skelbimo galiojimas- cia geris. Neatnaujintas 20-60 ar kiek dienu- trinamas.

Kas liecia forumo skaidyma i subforumus... Zinant musu zmoniu pomegi skaityti taisykles ir ju laikytis- bus dar daugiau painiavos. Pvz. Zmogus parduoda AEG, taktines pirstines ir pakroveja. As laaaaaabai abejojiu, kad jis sukurs 2 ar 3 atskirus skelbimus atitinkamose temose. Labiausiai tiketina- viska sudes i viena skelbima subforume "AEG" ar panasiai

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tokiems atvejams yra naudojami "Bundle sales ir panašiai". Arniesairsoft.co.uk įsitenka UK, USA ir Worldwide pardavimai. Ir ten išskirstymas gerokai didesnis ir forumas daug didesnis. Manau, kad bet kuriuo atveju Moderatoriams darbo nesumažės,  bet atsiras aiškumo žmonėms, kurie naudojasi forumu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

o kodel moderatoriai nenorit pabandyt padarit subforumus kaip cia dauguma siulo? Blogiau gi tikrai nebus, o jei ir pabloges tai visada galima grizt prie seno varianto, tai pat noreciau pasiulyt paskyrt daugiau forumo priziuretoju (moderatoriu) kurie reikalui esant galetu kazkaip paredagot netaisiklingai uzpildyta skelbima, o netaip kaip dabar bet kas raso svetimuose skelbimuose ir primena apie taisykles.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

OK, manau visi pasiulymai, argumentai "uz" ir "pries" isgirtsti- Adminas pamedituos sia tema :)

 

P.S. o tokia "subforumu" ivedimo tvarka Jums tiktu: Trinami visi skelbimai nachren ir sukuriama nauja tema su subforumais? O ten jau susikelkite viska kur priklauso is naujo. Oi triuksmo kils.... :) Ar siulote moderatoriams visus cia esancius skelbimus sukilnoti, suskirstyti, surusiuoti?  :ph34r:

P.P.S. del neteisingai uzpildytu skelbimu redagavimo ir beleko rasinejimo trenai. Iseitis paprasta- nesugebi persiskaityti taisykliu ir ideti normalaus skelbimo- trinam. Tie patys zmones, kuria geranoriskai primena skelbimo autoriui apie trukumus ar taisykles, daro tai viesai, o ne kaip kad nurodyta taisyklese- PM

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

dabartini visa skilti parduodu imest i atskirai padaryta tema ”siuksliadeze” o toliau jau zmones is ten istraukia ir pakuria tema atitinkmoi vietoi, i siukliadeze gali but metami netinkamai uzpildyti skelbimai, siaksliadeze gali but pravaloma kiekviena menesi 1 diena

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai siūlyčiau tokią sistemą:

 

1. visus senus gerus skelbimus pravalyti pagal tinkamas taisykles (parduotas/Trinam + 90 dienu neaktyvus) - tai būtų normalus moderų darbas. Pakeisti iš PARUODU į 'SENĄ TURGAVIETĘ' (šiukšledėžė liūdnai skamba ir neatitinka paskirties)

2 .Pakurti subforumus

3. Duoti 90 dienų per kuriuos skelbimai turi būti perkelti ir išskaidyti į atitinkamas temas. Jeigu per 90 dienų skelbimas nesutvarkomas nejuda - tiesiog ištrinamas paga 90 dienų taisyklę.

4. Norintiems parduoti GINKLĄ + DĖTUVES + KAUKĘ rekomenduočiau atsakyti sau į klausimą, ką nori parduoti. Jeigu pirmiausiai ginklą - tada GINKLU tema. Užsienį priimta susidėti į savo parašą skelbimus pardavimo, arba savo skelbimuose sudėti skelbimus į kitus subforumus - dėl tvarkos ir lengvesnio pardavimo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Blin, Simpsai, gausis skelbiu.lt... kuom netinkama esama tvarka? mano kioske vienu momentu buvo nuo aegų iki pirštinių ir taip ~50 daiktų, skirstyt juos po sub'us? mažų mažiausiai gemaras gaunasi. 

kas ieško tas randa, tai puikiai galioja dabar esamai tvarkai ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...