Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

G36, G36K, G36C dienorastis


Pciolka
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,turiu G36C JG firmos,daiktas tikrai malonus ir akiai ir rankose gerai stovi,iskilo klausimas ar yra galimybe uzsidet duslintuva? Jei taip,koki? Kur galima isigyti? Kaip ji uzdeti? Dekoju

 

jokiu problemu uzsideti duslintuva, as buvau uzsidejas ant g36c, daba yra ant g36k. Atsuki ugnies slopintuva ir ant to paties sregio suki duseli. Nusipirkti gali Airsoftas.lt, ten tau pasakys koks tinka.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 136
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

norint galima susirasti visa reikiama info :)

 

Nuotrauka

 

Nuemus ugnies slopintuva (flash hider), sregis siek tiek kertasi su Hand Guard apacia ir uzmaut storesni duslintuva iki pat galo gali pritrukti poros mm (remsis i hand guard)

 

images.jpg

 

Su plonesniu duslintuvu problemu ne turetu kilt. G36C su duslintuvu

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Klysti ;)

Barrel length:

G36, G36V, MG36, MG36E: 480 mm (18.9 in)

G36K, G36KV: 318 mm (12.5 in)

G36C: 228 mm (9.0 in)

 

 

http://en.wikipedia....er_%26_Koch_G36

 

Cia kovinių ginklų vamzdžių ilgiai. Airsofte kalba dažniausiai eina apie vidinio (inner, tighbore barrel) vamzdelio a ka precizikos ilgį. PVZ SRC MG36 vidinis yra apie 500 mm.

 

 

PAPILDYMAS - ant SRC MG36 uždėjus viršutinį reilą nuo CA pastebėta, kad priekinė skylė nesueina

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...

Nupirktas ir isbandytas musyje SRC G36K, ispudziai:

pirkta pas lukashenka, kur po pradinio viens kito pratestavimo ant "krutumo" :), buvo pereita prie raikalu ir tikrai visu aptarnavimu likau patenkintas.

Is dezes spyruokle Klaipedoje rode 128m/s, kas buvo per karsta, bet visvien ginklas buvo pargabentas i Vilniu (pardavejo saskaita), kur po pakartotinio patikrinimo parode 124m/s ir buvo nupirktas, koks yra be jokio de-tunningo.

SRC Ginklas atsiejo kiek brangiau nei JJ analogas, plius atejo be baterijos - tai is principo gavosi apie 150-200Lt brangiau nei JJ. Ar verta? Na man out of the box 120m/s spyruokle ir fiber nylon apsodas VS 100-110m/s ir ABS pasirode - VERTI, plius baterija jau 7,4V LiPo.

Siaip overall ginklu tikrai patenkintas tiek pagaminimo kokybe, tiek ir veikimu, bet mestelsiu kelis pliusus ir minusus, kurie uzkliuvo:

PLIUSAI

High Torque variklis - nors greitasauda nera ispudinga, taciau jo sukimas aiskiai tolygus ir nekelia klausimu, plius lyginant su JJ varikliu magnetai aiskiai gerokai galingesni stovi - ne matrix, bet netoli.

Nylon fiberis - turi malonu siurkstu pavirsiu, kuris ir padrekes netampa slidus.

Papildomas apkabos paleidimo jungtukas - duoda daugiau laisves pasirinkti kaip keistis apkaba.

Taiklumas - po optikos (apie ja veliau) suvedimo is 7-10m metru buvo saudoma i alaus kamstelius ir panasaus dydzio taikinius praktiskai neprasaunantnors, nors pirkimo metu kaip didziausia SRC beda buvo pamineta sklaida, kuriai iveikti reik keisti hopupa + puse ginklo, nes SRC srato padavimui panaudojo ne visai compatible su kitais mechanizmais ... Toliau sureguliavus hop-up'a su 0.25 sratais buvo be problemu pataikoma i zmogaus dydzio taikini 40-50 metru atstumu, man to per akis pakanka. Ilgiausias srato lekimas, apie 60m.

Uzlenkiama buoze - kai kuriose situacijose tikrai duoda daugiau laisvumo laipsniu ir leidzia saudyti is daugiau padeciu

MINUSAI

Labai silpnai besifiksuojanti buoze uzlenktame rezime... manau, kad problema tik su mano ginklu (buvo paskutinis tuo metu LT, tad nebuvo is ko rinktis), ir gali skirtis kituose SRC vienetuose/modeliuose.

Sujungimo siules kai kur buvo aiskiai jauciamos naujame ginkle - is vienos puses nemalonu, is kitos puses jas graziai apdirbant atsiranda tam tikras "bond'as" su ginklu.

KITI YPATUMAI

Optika - realiai tai tik taikiklis - traukimas kazkur iki 1,5x, tad kaip monoklio nepanaudosi, CQB irgi nepanaudosi nes "akute" ir apzvalgos kampai nedideli. Realiai tinka tik pavieniu suviu taikymui i netolimus objektus iki 20-30m judancius letai arba aiskai linija, arba 40-50m stacionarius, kas prie kai kuriu zaidimo stiliu gali veikti neblogai, daugiau is jo naudos neispesi. Tiesa, rankena kuri gaunasi del optikos ant ginklo virsaus yra visai patogi ne kovinem salygom, tad man tai kaip ir pliusas, taip pat kadangi yra ant jo begelis - nors ir nelabai ilgas, galimybes ka nors keisti nera apribotos. Juolab toks jausmas, kad optikos tvirtinimas ant paaukstinimo turetu visai patogiai veikti, nes nereikes taip spaustis prie buozes - su realiu ginklu gal ir butu minusas, o su beatatrankiniu AEG pats tas.

Vamzdelis gerokai ilgesnis nei G36C versijoje (apie 400 VS 280mm) ir nors jo diamteras 6,05 kai kurie saitai ji vadina precision vamzdeliu - gal ir nesamone lyginant su 6,02 ar pan, bet matyt lyginant su kitomis bazemis, jo kokybe geresne nei vidurkis

 

Suderinamumas su detuvemis:

Bunkeris kartu su ginklu limpa kuo puikiausiai - per bunkeri kol kas praleidau tik koki 800 suviu, skustis neturiu kuo.

D-BOYS mechanos 100bb - 2vnt is pradziu i ginkla statesi lyg ir sunkokai, bet dabar vertinu kaip itin gera match'a, plius ir pati detuve atiduoda visus bbs'u ir dirba super, gal tik kiek smugiams per jautri - nulauzta dalis sujungimo su kita detuve

G&P mechanos 130bb - 2vnt i ginkla fiksuojasi gerai, bet paciu detuviu darbo nelabai galiu pagirti - del keletos missfeed'u ir vieno itin nemalonaus bbs'u "isvemimo" ja perdedant po missfeed'o.

 

FINALLY

kaip jau minejau ginklu labai patenkintas ir pakabinus ji ant vienataskio dirzo jauciuosi "saugiai" - super atidirbo Guantanamo 2 (prie ivaziavimo prachronavo 118m/s su 0,2 sratais - matyt reiktu chronavimo prietaisus kalibruoti :D ir 108 su 0,25). Iki dabar yra paleides apie 2000bbs ir veikia puikiai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Nezinau ar klausimas buvo ar ne, bet noreciau paklaust kokia paskirtimi naudojamas sis G36? NuotraukaAr kaip automatas ar kaip kulkosvaidis? :) Aciu uz atsakyma :)

 

Kaip taikliojo šaulio ginklas. T.y. +/- skyriaus/būrio/kuopos mastu duodamas keliems taikliausiems kariams, kad nesant šalia snaiperių bent kažkiek galėtų vykdyti jiems taikomas funkcijas. Realiai - +/- 200m toliau tailiai kuklą numeta. Čia iš asmeninių pastebėjimų.

 

Atitinkamai - ir šaudoma iš jo pavieniais, rečiau - papliūpomis po 2-3 šovinius. Žinoma, bent kokią optiką (ne kolimatorių) toks ginkals irgi turėtų turėti.

 

MG36 turi ne tik ilgesnį, bet ir STORESNĮ vamzdį, kad ne taip greitai užkaistų šaudant automatine ugnimi.

Ir dar - MG36 buvo tik eksperimentinis, praktiškai (oficialiai) niekur nenaudojamas ginklas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...