Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Reikia nuomones apie laringofona-ausine


bushius
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas naudojate toki dalyka, kai mikrofonas tvirtinasi ant kaklo: http://www.gps-shop.lt/radijo-iranga/radij...ine.html?lang=2 ? Mano nuomone turetu buti patogu, butu geresne garso kokybe, nes i mikrofona nepustu vejas, nebutu krebzdejimo ar kvepavimo i mikrofona. O gal as klystu? Noreciau isgirsti nuomone is tu, kas yra su tokiais susidure :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Anksciau naudojau toki pigesni varianta (~50 lt is ebay ar musu vietiniu reselleriu), tai kokybe nebuvo stebuklas, detales atmestinai padarytos... Dabar virs metu turiu kita, toki kaip paveiksliuek zemiau uz 100+ lt panasiai is eBay, tai labai patenkintas. Gerai kad visa moduline sistema - galima prijungti ar atjungti ant pirsto isvedama PTT knopke, keisti fyskes (papildomai dasipirkus reikaimiems modeliams), tarkim naudoti ta pati su Kenwood / PX-888 ar su Cobra ir t.t.

Zodziu jei tau rysiai ne visvien ir nenori lakstyti per visa zaidima nuspaudes kiseneje laikomos racijos tangentes ir taip visiems kitiems trumpindamas gyvenima :D tada sis dalykas tikrai vertas demesio, pirk.

 

Nuotrauka

 

O siaip kiek teko su kitais kalbeti, kas bande, tai sake geriausia kazkokie "Sniper bla bla kažkas" pavadinimo dabar nepamenu. Tie kastuoja apie 100 eur...

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Naudoju kolegu racoonu parupinta iASUS sniper pro. Kaina buvo siek tiek virs 100 LTL bet manau daiktas to vertas.

 

Pirmiausia pasibandyk, pasiziurek ar tau tinka, patinka. Kaip minejo - verzia kakla, ne kiekvienom balso stygom tinka.

 

iAsus man patiko tuo kad tiek garsiai kalbant tiek tyliai kai pavojus yra arti pranesimas praeina ir garso kokybe visai nebloga. Sitos apykakles yra funkcionalus (jei nusiperki geros kokybes) ir nebutinai pats patogiausias variantas.

 

Paziurek pas Miaska. Geriau geras naudotas negu levas naujas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...