Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

na zinai, zmonems ir action'o norisi, vadovavimo ir realiam gyvenime pakanka :D Siaip jo, Chapaevu USA puseje tikrai nera (na, isskyrus musu Klaus-o charizma, ypac per Restore Hope, kai somalieciai lakuno gelbejimo komanda atakavo ;) ), bet gal ir nereikia, "ne musu metodai" :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 89
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

manau reik zmogaus kuris suvaldytu komandas. ir jis yra tik dar pasislepes minioje tupi.

asmeniskai pritariu Warbeast nuomonei, reik daryti tai ka esate sumaste su visa komanda. is savo puses noreciau prideti, kad kai baigsis bandymas, zaidimas, padalinkite kad ir elementarias apklausos anketas su klausimasi:

kokie pliusai?

kokie minusai?

ka daryciau jei as tai organizuociau?

ko truko?

ko nereikejo?

ir t.t.

 

airsofteriai megsta rasyti, manau mielai atsakys i uzduotus klausimus. ;)

anketas padalinkite kiekvienam dalyvavusiam asmeniskai, bus matyti kas gerai, kas negerai ir galimi pakeitimai, nauju ideju papildymu inesimai i tai kas buvo sumastyta, padaryta, noreta padaryti, bet nepadaryta ir t.t.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

dar nepavargot ?

 

norejau rasyt ir as ne i tema, bet perskaiciau Kazako posta, su kuriuo visiskai sutinku ir prideti galiu nebent tik kelias eilutes antrindamas. yra Lietuvoj uztenkamai komandu, su kuriom galima susidirbt. pradedant kardo rinktine, sealsais, bad company, KKteam, specnaz, racoonais ir atskirais vienetais, kurie nesuinteresuoti vien individualybes puoselejime ("ble mes nenorim gulet visa laika", "ai krc vadas musu pusej blogas buvo", "ai priesai maklaudai"). taskas.

 

jei racoonai tures tiek entuziasto organizuot milsima, kiek klaviaturos ninzes rasyt forume, tada geimas tikrai bus pavykes. su tuo juos ir sveikinu

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sios Temos klausimas buvo ar reikia, ar norit.

Atsakymas:

Asmeniskai as noreciau sudalyvauti Raccon zaidime.

Noreciau padet ko galeciau.

 

Taip pat noreciau ir i Vismaliuksu nuvaziot. Nes ten kita aura ;) nei kitur.

 

 

P.S.

Kazkada senai paskyti mano zodizia yra tokie: Jus (orgai) padaret salygos zaidimui - Mes (zaidejai) padarem zaidima.

Organizatoriai sukuria erdve, o euforija - zaidejiai.

Tai tegul visi orgai daro zaidimus, o mes ten zaisim ir gausim gera poilsi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

galvoti realistiskumu galima iki isprotejimo ir plytos nieko nepades. pirmiausia reikia patiems pereiti i kita lygi, vaziuoti ne su minti kuo daugiau nukalti kas bebuti i atkineti uzduoti. as pritariu pradinei nminciai kad reikia riboti soviu skaiciu kiekiu, o ne svoriu. vistiek kas nenores MILSIMo tas ir toliau sekmingais sukciau, na nebent tie kas tokius pasiulymus duoda prisijung prie raccoonu i pagalba ir lakstys su svarstyklem. nematau problemos jei oragai paskys, kad galima pasiimti 300 ar 200 soviniu. kur problema? kad per lengva bus? nu neperlenkite kolegos lazdos tikro karo vistiek nebus.

dar vienas pastebejimas raccoonas imasi iniaciatyvos ir vietoj to kad padeti visi iesko problemu. kam? kam jums to reikia?

berods wearbeastas klause ar norite MILSIMo, o ne ka jus manote apie zaidimu organizavima. na jeigu manote, kad esate visapusiskai protingesni, maloniai prasom darykite atziuosiu ir as.

Raccoonai super ideja! reikia iniciatyvos, nes uzmigsime ziemos miegu. jei reikes pagalbos manau visas SS prisides kuo gales. (tikiuosi)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

daryti reik ir manau daroma, taip pat kaip esu isitikines, kad warbeast sulauke zinuciu i pm, skambuciu ir t.t. kas liecia zaidima, idejos palaikyma, pritarima, pasiulymu padeti ir pan., ir t.t.

rakinti nematau prasmes, jei leisime pasak vieno is musu bendruomenes atstovo pasysakymo klaviaturos nindzems reikstis, tarp tu pasireiskimu rasime ir geru ideju, bei minciu, svarbu tema karts nuo karto nukreipti reikiama linkme ir imesti zariju i begestancia diskusija, kad ji vystytusi ir gyvuotu, reikiama linkme. :) kaip pvz. diskusijos pratesimas po 1 - ojo bandymo.

kiek mes esame tam pasiruose, subrende, protingi ir lankstus, bei tolerantiski kitu nuomonei, leidimui jai pasireiksti, priklauso tik nuo musu paciu, cia rasanciu, skaitanciu pritarianciu, nepritarianciu. taika jums ir jusu namams. delta out, del siandienos savo zodziu limito isnaudojimo. :D

gero visiems likusio vakaro. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 5 months later...

Planuose zhaidimas.

 

Ypatybes (mazha dalis ju) :

 

1) Minimum 4 mid cap detuves, jokiu detuviu neshiojimosi uniformos kishenese (turi buti chest rig'as, armor'as, amunicijos dirzhai, tactical vest'as)

2) Vienai detuvei (nesvarbu ar tai 60 - 130 talpos detuve) uzhpildyti naudojama tik puse standartinio shvirkshto talpos (apie 45-50 bb)

3) Dalyviai - griezhtai komandos. laisvai samdomu dalyvavimas turi buti suderintas su komandomis , bei patvirtintas organizatoriu.

4) Kulkosvaidzhiu detuves amunicijos ribojimas iki 1000 (apytiksliai 11 standartiniu shvirkshtu po 90bb)

5) labiau milsim, orientuotas zhaidimas (nusiteike padaryti kuo daugiau frag'u nepageidaujami)

6) ishtvermes ir kantrybes reikalaujantis zhaidimas, jei jums liepta saugoti objekta, patruliuot, gulet stebejimo poste - jus ta ir vykdote.

7) Radijo ryshio proceduros, raportai butini.

 

Badomasis bus 5-7 val zhaidimas, data ir vieta dar konkrechiai nenuspresta

butu idomu suzhinot komandu nuomone apie tai, ar yra entuziastu ir ar verta RACCOON eikvoti savo laika, bei finansus del shito tikslo

Esu isitikines musu komandai viskas, kas cia isvardinta - tynka.

Priklausomai nuo datos dalyvausime maximaliu sastatu

 

Vytenis

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 months later...

Vilku komanda pasiraso ir gali padeti del organizacijos

 

p.s bet tik kolegos mes visi pamirstam ,kad pas mus pagal atstumus tai tik tikras pistoletinis karas ir mano galva tikra karine taktika yra sunku pritaikiti ,bet tai tik mano nuomone

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Vilku komanda pasiraso ir gali padeti del organizacijos

 

p.s bet tik kolegos mes visi pamirstam ,kad pas mus pagal atstumus tai tik tikras pistoletinis karas ir mano galva tikra karine taktika yra sunku pritaikiti ,bet tai tik mano nuomone

 

viskas yra pritaikoma, tik sumazinami atstumai :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

K-K TEAM abiem už!!!!!!!!!! Jai reikia pagalbos padėsim kuo galėsim. Ir su mielu noru sudalyvausim. Reikia galu gale gi (aš apie MILSIM žaidimus) išmokt žaist kartu, suderint veiksmus, prisišlifuot, kad važiojant i užsienį ir sudarant Lietuvos rinktine pavyzdžiui, turėtume iš kuo rinktis, galėtume veikt kaip vienas neišardomas vienetas, o ne tik gražiai atrodyt ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

"Ypatybes (mazha dalis ju) :

 

1) Minimum 4 mid cap detuves, jokiu detuviu neshiojimosi uniformos kishenese (turi buti chest rig'as, armor'as, amunicijos dirzhai, tactical vest'as)...

6) ishtvermes ir kantrybes reikalaujantis zhaidimas, jei jums liepta saugoti objekta, patruliuot, gulet stebejimo poste - jus ta ir vykdote."

 

As vis tiek nesuprantu, kame cia "MILSIM", kad as ne kiseneje detuves nesioju? Jei bus patogu, nors ir izoliacija prie salmo prisitvirtinciau ;) P.S.: kaip manote, kur pvz. galima nesioti G36 detuves, jei standartines LK sistemos pritaikyti krepseliai arba AKMS, arba AK4 detuvems? :D

 

Kas del objekto saugojimo - pas mus jau "afigienas MILSIM" kokiuose 8 Lukashenkos paskutiniuose organizuotuose zaidimuose gaunasi kazkuriai pusei :D

 

P.S.: klaipedoje, rukloje (gal ir dar kitur) MILSIM tipo pratybos ir zaidimai JAU vyksta.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...