Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

COLT XM177 ar M4 WELL R7


Rekomenduojami pranešimai

Na bet zmogus kad ir bande, ir nori savo, bet minejo kad dar nezino ar uzkabins, tai kazkaip pirkt bele pirkt nesvarbu ka iki 300lt, tai cia juokingas sprendimas ,ens su tokiu ginklu bedu bus apsciai, o malonumo jis jokio neatnes :) tad kolegos TomTom pasiulymas nuomuotis dar kuri laika, kol supras ko jis nori tikrai, visai neblogas pasiulymas.

 

Gringo, ten kaina ginklo 1750 zlotu, o zlotas nepamirsk ~0.8lt, tad gaunas ~1400lt :) taip kad tas ant to :winkwink:

Na as jau tikrai zinau, kad noriu, taciau pinigeliu daug kist siuo metu nenoriu ir nelabai galimybes yra :) Krize :):D:D:D

 

Zaisti jau zaidziau, taip, kad uzsikalbleves esu tai........ :)

 

Jau triju zmoniu kompanija jau turiu kurie bendrai mastom pirkti pasiziureti kaip ten kas :) Pasimokyti, pasitreniruoti :) Ir kai jau normaliai busim pasiruose visam tam reikalui normalius ginklus susipirkti, nes zinot, geriau pigesni dalyka per nezinojima sugadinti, negu per durna galva geri uz 1200 lauzyt :)

 

Ner cia ko is karto daug pinigu leisti :)

 

P.s. O temai reikia pakeisti pav. Patarkim Shmykiui :):D:D

 

Saunu, kad cia visi draugiski :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dar vienas naujoko klausimas :winkwink:

 

Kaip atsikirt ar prie ginklo tvirtinasi priedai ar ne ? pvz prozektorius, laz ir pan ?

 

Is foto pasakykit prasau ant kurio galima be papildomu modifikaciju, prie kurio ne...

 

Aciu,

 

NuotraukaNuotrauka

 

 

Ir kuris is ju geresnis ? :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visada naujoka galima atskirti pagal norus "lazeriai, prozektoriai", megina sukrauti viska, kas tik imanoma ant ginklo :winkwink: visa tai juk sveria, ir praktiskai nenaudojama, tad apsvarsty ar verta, ir ar tau tu priedu tikrai reikia :)

 

Del ginklo, tai as asmeniskai turiu su RIS'u (taip vadinamais begeliais), patarciau irgi imti su RIS'u, jei ateity mastai prisitvirtinti ar rankenele, u kurios bent jau man patogiau laikyti ginkla, ar detis povamzdini granasvaidi, kuriam tikrai atsiranda momentu panaudoti daug dazniau nei taktini prozektoriu, ar lazeri :)

Bet cia tik mano as menine nuomone, kurios tikrai nebandau iteigti :)

 

O del ginklo, tai gal visdelto vertetu pasitaupyt biskyti, kad ir krize, nei pirkti pradzioje paprasta "plasmasini" ginkla, o poto ji atiduoti pusvelciui ir pirkti "profesionalu", as asmeniskai gailejausi kad pirma investavau i CA M15A4 SP(SportLine) 450lt, kuri teko taisyti del pabirusiu dantraciu, kas atsejo ~200lt, o tai jau puse normalaus aeg'o, ir potopusvelciui pardaviau, ir gailejausi kad iskarto nepasitaupiau, ir nepirkau brangesnio "profesionalaus" :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

tu tiesiog pirk AEG.

 

nes cia jau prasideda hipotetiniai svarstymai, kurie praktikoje nenaudingi.

visi AEG turi savo silpnu vietu ir neprognuozuojamu gedimu. ICS gaminaims genda vienas. kitur dega laidai. kitu silpnas korpusas, kiti siaip pigus. kitur nusidroziai dantracio dantys, kitur kepa kontaktai ir tt.

 

kaina nebutinai suponuoja kokybe. cia didely vaidmeny vaidina randomas.

 

va tau pavyzdys. pas mus 4 zmones pirko SYSTEMA PTW (kaina su visais priedais atsakanti) . visi vienodai laiko ir vienodu lygiu tuos ginklus "droze", vienam pirmi gedimai atsirado greitai, kitiems ne. kur kokybe ? sumokejus 5000lt issvajotos kokybes vistiek negauni.

 

tai jei taip yra su high endiniais dalykais, tai ko noret is paprastesniu kontoru... ka jau kalbeti apie low budget variantus po 400 ?

 

todel apie isankstine kokybe kalbeti realiai yra bergzdzia, nes gali imti "kalasha" uz 400 deveta ir jis tau veiks ir neges, o gali pirkti nedeveta uz 600 ir po kiekvieno geimo nesi taisyt. cia tiek daug randomo, kad nelabai verta ilgai sukti galva

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...