Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Dujiniai airsofto ginklai


welside
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Kiek teko skaityt kituose forumuose:

Jei kalbam apie dujinius ginklus su dujomis detuvese, yra 4 versijos: WA, WE, Inokatsu M4 ir RA AK74u.

Pirmas isejo WA bet dauguma atsiliepimu nera geri. Saudyt malonu, bet labai nekoks hopupas, gerit atsala detuves. Pats veikimo mechanizmas panasus i tikro ginklo, bet turi del to problemu. Brangus ir brangios detuves.

Inokatsu, dabar jau isleistas. Kolkas apie galutine versija atsiliepimu lygtais nemaciau. Manoma kad padarytas panasiai kaip WA, labai brangus (lygtais ~$800 uz lieta isorini korpusa, ~$1000 uz frezuota).

Trecias yra WE, neseniai isejo, is pradziu niekas per daug nesitikejo, nes WE reputacija gaminant dujinius pistoletus nelabai kokia. Keli zmones is Arniesairsoft uzsisake ir gana issamiai aprase cia:

http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/inde...howtopic=152411

Trumpai - yra 2 versijos, viena saudo ~350 fps su Green Gas, kita ~480fps bei tiekiama su 2 ilgiu isoriniais ir vidiniais vamzdziais, normalus m4 ir cqb. Turi smulkiu problemu, bet vienas pardavejas is HK ir WE klausosi vartotoju ir gana aktyviai dirba tobulindami. Kaip atsiliepia turintys abu, zymiai padoresne versija nei WA, nebloga kaina ($360 HK parduotuvese) ir palyginus pigios detuves (~$25).

Apie RA AK74u beveik nieko nezinau, tai gal papildys kiti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

o i dujinius pistoletus galima kaipnors padaryti kad jie sauditu su metelinem kulkom bet ne su bb's ?

Jei tu del tokiu pistoletu perdarymo ir naudojimo arisofte- Na tuojau sulauksi lavinos "geru" bei "svelniu" postu ir po to ar as, ar kas kitas istrinsim sita tavo posta.

Jei del saudymo i taikinius, katinus, skarbonkes ar bobutes kieme- ziurek atsakyma auksciau :winkwink: Cia airsofto o ne airganeriu forumas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Apie RA AK74u beveik nieko nezinau, tai gal papildys kiti.

Atsiliepimai generaliai paemus labai teigiami. Realiai paemus tai yra Dboys RK01 modelis su duju sistema viduj. Kam idomu - google... Apzvalgu ir nuomoniu apie si daikta yra daugiau nei daug, tik spekit skaityt.

Plius ganetinai nesunku permesti internal'us i tarkim kokio 74'uko korpusa. :winkwink:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Sveiki,

 

As kazkodel manau, kad Welside norejo pasiklausti apie airsofto ginklus "varomus" co2 ar suspausto oro dujomis?

Nes pas mus sakyciau yra per "vesu" naudoti green gazus ir etc..

Kas mokate rusiskai yra keletas ju atradimu. kai paintbolo balionas kuprineje, slanga (kaip camelbecko) ateina i ranketa (kur normaliam aege buna variklis) ir saudai su standartinem mechanom..

Yra isleides Madbull 2ra gearboxa varoma co2, minusas: nera full auto, tik pavieniai. teko ismeginti (sukasi 12gr balionelis i rankena), pirmi suviai yra apie 100m/s, paskui iki 60m/s pakrenta. Uzteko vieno balionelelio apie 140 suviu, bet realiai apie 50 tik buvo baziniai (90-100m/s).. tad reikia tobulinimu..

nesunku perdaryti jungti isoriniui balionui.. Kai ka nors pavyks padaryti, parasysiu butinai i atskira tema!

Tiek ziniu..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 9 months later...

As wat turiu WE SCAR-L GBB eina ant abieju tiek Green Gas tiek Co2 nznau problemu neturiu tik tiesa vat zmogus sako detuves lb brangios apie 50 doleriu viena bet siaip saudyt malonu, tik vat jei realiame musyje jei nepatyres su tikrais ginklais pastebesi kad daznai detuves reikia keisti. O siaip as manau cia nuomones reikalas man patinka kuo tikroviskiau AEG turi pranasumu nes telpa daugiau i detuve, be to dujiniai airsoft automatai yra brangus europoj...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Wachout We Scar turi beda nuo atatrankos ishmusha buozes laikyklius ir sulauzo.

As ir Warbeast turime We M4 Co2 tai dydziause beda detuviu leidimas duju.

 

Nu as tai is armijos parsiveziau ta dali tipo back plate for stock... Ji is stipraus aliuminio padaryta tai veikia ok... tiesa Generation 3 maziau turi ta beda.. O as ji zadu naudot db and green gas and green gas has no problems :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Sveiki, gal kas gali padėt vienu klausimu? Žodžiu ketinu pirkt dujinį airsoft WE. tačiau niekaip neapsisprendžiu tarp dviejų ginklu. cold 1911 http://gunfire.pl/product-eng-1152193735-1911-MEU-STYLE-FULL-METAL-BLOWBACK.html ir lugerio http://gunfire.pl/product-eng-1152193042-Pistol-08-L-Parabellum-gas-blow-back-gun.html . Tai vat, žodžiu gal kam teko susidurt su šiais ginklais, Jei taip, tai gal galėtumėt pasakyt kurio spyna tvirtesnė ir patvaresnė bei šių ginklų silpnasias vietas?

Dėkui.

P.S dėdamas internetinį puslapį NEREKLAMINAU!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

Parabelum - jei kas suges, dalių gali nebūti, šiaip patvarus, visas iš metalo , bet šis modelis labiau skirtas kolekcijai ;)

1911 MEU - pilnai metalinis, gerai rankose laikosi .

 

Spynos lūžta rečiausiai, daugiau būna reikalų su vožtuvėliais, bet tei ne bėda.

 

Pirkite , žaiskite ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...