Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Apatiniai


Svečias Xamiakas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Svečias Xamiakas

geram daiktui skirti galiu kiek reikes, BET del to ir noretusi isgirsti atsiliepimus nuo-iki, nes jei pranasumas daikto, brangesnio 200% bus tik keli proc., tai nematau prasmes leisti didelius pinigus, kai uz zymiai maziau gali gauti ta pati rezultata.

 

Daug kas naudoja http://www.thermowave.lt/

Aciu, reikes uzsukti prie progos, paziureti kas ten gero.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 years later...
  • 2 weeks later...

Pasisakysiu apie forume parduodamus "Termoswed analogus".

Jau gal kokie 2 metai turiu nusipirkęs tuos plonesnius nelabai šaltam orui. Jų medžiaga nei iš tolo neprimena normalios pirmo sluoksnio sintetikos, max. 50 proc sintetikos iš akies duočiau, o etikečių jokių su sudėtim nebuvo. Nuo prakaito sušlampa ir jo prisigeria, džiūva lėtai, sušlapę šaldo, ir net būdami sausi nelabai šildo.

Žodžiu tik analogas. Kasdien nešioti rudenį/žiemą tinka, aktyviam laisvalaikiui, sportui, ekstremalioms situacijoms - ne.

Dizainas normalus, prailginta nugarinė dalis kad neišsitraukytų lenkiantis ir pan., normalios kalconų gumos.

Šiaip nešiojasi gana neblogai kaip už tokią kainą, ta prasme siūlės per pora šaltųjų sezonų neiširo, kalconų klyne medžiaga (ne per siūlę) truputį jau skečiasi, bet nieko nėra amžino. Sakyčiau pusė b., jei nebūtų iš ko rinktis.

 

Palyginimui - toje pačioje kainų grupėje galima įsigyti analogiškus Thermowave "2-sluoksnių suaustų į vieną" termoapatinius, jie irgi kažkur ~60proc. sintetiniai. Bet lyginant su "Termoswed analogais" - šie žymiai šiltesni, oru nuo 0 iki 10 pilnai galima naudoti kaip pirmą ir antrą sluoksnį viename po striuke. Būtent tai, ką sako jų etiketė.

 

Normaliai "sluoksniuojant" netinka nei vieni, nei kiti - reikia normalaus 100 proc. sintetinio pirmo sluoksnio. Bet iš tokių "kasdieninių", galinčių kažkiek atstoti ir antrą sluoksnį - Thermowave geriau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...