Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

NAUJOKŲ D.U.K.


Rekomenduojami pranešimai

Nesuk labai galvos del to. Svarbiausia poelgiai, žaidimas ir nebuvimas "maklaudu". Laikui bėgant, nuspręsi, kuo būsi užauges :)

Blem, koks jaunas pasijaučiau, nors dar ne senas ir taip, bet vis tiek... :D Maklaudus (aka Koščėjus http://anekdotai.heh.lt/anekdotas/puole-koscejus-nemirtingasis-po-kamazo.html) ir dažasvydį aptikdavom, ne visada trūksta kapsulė, ne visada ir matosi, kai jau ir taip margas, sunku nuteisti viešai... Pats blogiausias tipas, nuotaiką gadina, o man tokie žaidimai su draugais palakstyt, susižaist, "kariu" pabūt skirti. Bijau ir pats kada pamaklaudavau, bet ne iš pikto, kartais pro atlapą praeina, ale kliuvo, bet nei jautei nei matei veiksmų sukury, ypač jei salė maža kaip Vilniuje taksi parke. Šiaip jei jau gausiu ir pajausiu, pažadu tikrai niekada nemaklaudaut, net jei maklaudas ir nudės mane, aiškinsiuos po mertviako su juo. Pažadus tęsiu!

O šiaip dėkingas šio forumo nariams, jau ir per PM teko pabendrauti ir šiaip visai jauku, smagu. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Cia visi apie pokemonus desto.. blemba pasiziuriu.. pas mane aprangos rasto marginimas "woodland", zaidziu su AK klases ginklu, ir O Dieve, ant ginklo uzdeta teleskopine buoze (mkes tipo) ir dar kolimatorius vakarietisko tipo... kaip man dabar jaustis. chebra, prasau, neskriauskit manes :)

na o jeigu rimtai, tai is tikruju jei bendrauji normaliai, adekvaciai su kitais zaidejais, didele tikimybe, kad ir jie atsakys tuo paciu :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nepergyvenk, pas mane digital woodland ir vss vintorez su optika 40x9 ir samadielka ghillie su SL8 :) O "pokemonai", tai tik susireiksminusiu individu zargonas, kurie aprangai ir ekipuotei garsiais ir graziais pavadinimas isleidzia ne mazas sumas, kad atrodytu pranasesnis, grazus arba baisus, bet bijantys prisipazint, kad "mire" nuo prascioko :) Cia, suprask, kad per daug grazus, kad mirtu :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Shaulyz, jau grynai į pievas pezi.

Airsofterio karjerą pradėjau jau senai (žinoma yra ir seniau pradėjusių), tad pokemono savoka buvo naudojama prieš daug metų, kai airsoftas buvo tik pradžia ir nebuvo daug žmonių. Visi kurie ateidavo į šį hobį stengdavosi kažką rekonstruoti (ruoniai, marsokai, specai ir t.t.), nes airsoftas buvo brangus malonumas ir norėjosi būti panašiais į kažką. Todėl kažkoks žaidėjas su rusiška camo ir M-klasės ginklu atrodydavo keistai, ir įgaudavo POKEMONO pravarde.

Paskutinių kelių metų tendencija, kad airsoftas sparčiai plinta ir tarp naujų žmonių yra daug tokių, kurie nori pajusti tik malonumą iš šio hobio, todėl nesistengia nieko rekonstruoti, o tik susiperka aprangą, jam tinkanti ir patinkantį ginklą ir eina žaisti kaip LSK arba susiburia į komandą, kurios aprašyme parašyta "neatkurinėjame jokių dalinių ir pan. esame tik draugų burys norintis .... bla bla bla".

Todėl šiais laikais POKEMONO savoka yra atgyvenusi.

Tiesa pasakius, per savo karjerą nesu girdėjęs nei vieno žmogaus pavadinto POKEMONU, nors pats pradėjau su turgaus pasiuvimo DMP ir AK74.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nepergyvenk, pas mane digital woodland ir vss vintorez su optika 40x9 ir samadielka ghillie su SL8 :) O "pokemonai", tai tik susireiksminusiu individu zargonas, kurie aprangai ir ekipuotei garsiais ir graziais pavadinimas isleidzia ne mazas sumas, kad atrodytu pranasesnis, grazus arba baisus,

 

O pas mane no-cammo , uk faggot akiniai, rumuniškias kalašas su diržu nuo kompo tašės, glockas amerikoniškam dėkle, vokiški batai ir lenkų kinijoje siūta kepurė, kiniška garnitūra, amerikoniškas lifčikas. Buhuhu, aš labiau "nesusireikšminęs nei tamsta". Bet jūs bandydamas būti nesusireikšminęs, tik pažeminote kitus (kurie galbūt perka, išleidžia ar dar kažką daro kitaip nei JŪS Mr. LYDERIS nesusireikšminimo lygoje). Jūsų panieka yra puikus susireikšminimo pvz. airsofte.

 

Cia, suprask, kad per daug grazus, kad mirtu

Dar vienas jūsų "ilgametės airsofto tarnybos" perliukas. Turite statiskos pagrįsti savo mintis? Išsiliejote. Geriau? Istorinė rekonstrukcija yra daug senesnis hobis nei airsoftas. Keista, kad stumiate ant legit stuff. Jūs keistas.

Mano patirtis rodo, kad naujokai dažniau "nejaučia pataikymo" nei seniai, nes jie net nesupranta, kad gali "nejausti". Tai nepadaro jų maklaudais, nes jie dažnai nėra piktybiški, ir aišku, pokemonu niekas tokio naujoko nevadina dėl šios priežasties.

 

 

Visiems kas bijo būti apšauktas pokemonu, čia galime patarti vieną dalyką - neimkite į galvą. Bet supraskite kodėl kai kurios komandos tai daro ir gerbkite ir jų pasirinkimą tai daryti, kaip kiti geria jūsų pasirinkimą nedaryti.

Taip pat galiu pasakyti, kad kai žmonės yra su tam tikru unifikuotu aprangos kodu (nekalbu apie turniketus ir chemlightus visur kur telpa, šalmus su velcro lipdukais kiekvienama cm2), o tiesiog bendrą aprangos kodą (arba tvarką, jeigu eina kalba apie vieną žaidėją)- atsiranda daug didesnis pasitikėjimas jais net nenoromis iš kitų komandų, orgų vadų ir pan.. Čia būtų galima daug gilintis ir panašiai (ir ginčyti mano subjektyvią nuomonę), bet jeigu trumpai "sutinka pagal batus, o išlydi kažkaip tai kitaip".

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visiems kas bijo būti apšauktas pokemonu, čia galime patarti vieną dalyką - neimkite į galvą.

Kad mane kas apšauks pokemonu tai visai nebijau, baisiau tiesiog būti balta varna bendram tarpe, bet kaip matau iš diskusijos čia bėdų nebus. Tiesiog pasiskaičius kitus postus ir temas radau kiek griežtesnes pokemonų sąlygas, kur vos ne kas antras mano matytas (google ir youtube) gali būti vadinamas pokemonu.

Šiaip tiesiog kaip aš dabar matau yra "paprastesni" ir "užkietėję" ar tiesiog paraleliai ir rekreacija rimčiau besidomintys, už tai kaip visada kiek žmonių tiek nuomonių. O bendrą vaizdą susidariau, dėkingas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Klausymas. Gal kas galetu paaiskinti apie zaidimo lygius(Zaidimo lygis: 1,2,3,4..)? Apieskojau visa foruma, bet niekur nerandu reikalingos informacijos.

Kazkur pamenu tikrai buvo forume lygiu aprasymai, va tau pajurio regiono taisykles, daug maz gali orientuotis.

 

http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/6437-klaip%C4%97dos-%C5%BEaidim%C5%B3-lygiai/?hl=lygiai

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...