Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Išparduodu nereikalingą ekipuotę.


Mikis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Foto turėtumėte čia rasti visas.
https://drive.google.com/open?id=1srTXR8J8VcukgSUbYINZhsE9sbNxUXiv
1. ASG STI Duty One GBB pistoletas, trys GBB berots 24 rnd talpos dėtuvės, dėklas ant kojos su priedais tvirtint ant kur patogu, dėtuvės dėklas juodas plastikinis ant diržo, prie dėklo dar bus dėkliukas žibintuvėliui ir dėtuvei, tai pat pridėsiu pora fast mag palstikinių dėkliukų dėtuvėms ( glock berots dėtuvėms) Ginklas nedaug naudotas, keliose vietose dažas atšokęs. Labiau naudojamas buvo dėl anturažo ir kaip secondary tipo ginklas, bet naudotas kelis kartus realiai. Viso komplekto kaina 110 Europinių.

2. ESS "googlai" su juodu stiklu. 33 Europinių

3. Apsauginė kaukė, naudota gal kartą. Woodland Marpat rašto. foto matos priekį atsikabinus šiektiek medžiaga, reiktų pasiklijuot. 7 Europiniai

4. SRC gamybos elektrinė AR sistemai skirta bunkerinio tipo dėtuvė, bbs'ai paduodami spaudžiant mygtuką, talpa 2000-2300 kažkas tam diapazone kiek pamenu. Veikia viskas. Kaina 20 Europiniai

5. Pakrovėjas https://hobbyking.com/en_us/hobbyking-eco6-50w-5a-balancer-charger-w-accessories.html 18 Europinių ( reiktų pasikeist laidą AC adapterio maitinimo( kaip pc laidas matinimo panašus ar toks pat net ).

6. Ant molle sistemos ar diržo tvirtinama standi atsegama kaip kilpa, galima karabiną įkišt ar pompinį, kad ir irklo galą, kad netabaluot. PARDUOTA

7. Dūmšaškė, iš kur ir kieno gamybos nežinau.. 6 Europiniai

8. juodas kelių taškų diržas, patrintas, bet dirba. 5 Europiniai

9. 6 smėlio spalvos su šovinių imitacija mechaninės dėtuvės PMAG stiliaus, dėl feedinimo negarantuotas, tvarkytos apdrožiant šonus, kad tilptų. 20 Europiniai už visas.

10. 1 bunkerinė CA beros dėtuvė, pagyvenus, aptrinta, bet paduoda ir veikia. 6 Europiniai

11. 2 užpildymo švirkštai, veikia kaip ir turi veikt. 6 už abu Europiniai

12. USMC ( Jungtinių Amerikos Valstijų Jūrų pėstininkų korpuso) originalus švarkas(kitelis) Dydis Medium- Regular stovis kaip naujo visiškai. 21 Europinis

13. Guarder akiniai su dėkliuku ir trim papildomais stiklais, ant stiklų yra vienas kitas minimalus įbrėžimas, naudot netrukdo. Nuotraukose matosi viena auselė įskilus, norint galima pasiklijuot nesunkiai. 18 Europinių.

14. USMC ILBE kuprinė, didžioji dalis, nėra stogelio ir viena sagtis trūkus kur per juosmenį eina, susega, bet dėl ramybės galima pasikeisti kita kokia pagal dydi galima. Neplyšus, raiščiai yra, nenusitrynus, gal išsivalyt reiktų tiesiog ir viskas. 100 Europinių

15. 2 pilni maišai bbs ir vienas apie pusę. 16 Europinių už visus. Kiek naudojau nestrigo, šaudė ir feedino. Tokių užsipirkę buvom kai naudojom airsoft ginklus kariuomenėj per šturmo pratybas.

16. Nuotraukoje kur matote dalis nuo AR sistemos suguldytos ant rankšluoščio. Suslenkama buožė, carrying handle ir apsodo lovelis (handguard'as) nuo CA m'kės. Vamzdis su duslintuvu ( nusisuka), pistol gripas ir vamzdelis su hop up nuo DBOYS M4 SD https://www.airsoftstation.com/dboys-m4-sd-cqb-ris-full-metal-airsoft-rifle/ varžtas buožės tvirtinimui prie korpuso ir laikiklis lazerio ar prožektoriaus. 15 Europinių už viską.

17. M4 ginklas. RAS apsodas nuo DBOYS M4 SD, RIS vertikali rankena, CA gearboxas, aftermarket pstol gripas, vamzdžio gale kažkuo priklijuotas galas prisukt trumpam USMC style slopintuvui, viskas kaip ir stock, reiktų prasivalyt ir pasiruošt. Baterija ant buožės pritvirtinta 11.1 v lipo, greitošauda velniška, išpučia mechanas per pora sekundžių ant full auto. m/s nežinau, bet pavargus spiruoklė jau 90 m/s gal bebus likę. Charging handle stovi bet nesifiksuoja, nes nuūžęs kampukas ( foto matosi) ir spyruoklės nėra jos tai juda kruta viduj. motoras berots keistas buvo, bet nepamenu. Lower receiverį reiktų taip pat pasikeist, nes foto matosi, kad prikabinta pritraukėju plastikiniu, nes buožės tvirtinimo vieta atlūžus nuo apatinio korpuso, tad šis prašosi keitimo, mačiau forume pigiai atiduoda žmonės.
Šiai baterijai 11.1 lipo puikiai tinka aukščiau esantis Nr 5. pakrovėjas. kaina.... ??? Nežinau, tikiuosi moderatoriai nesupyks ir leis jums man ją siųlyti jei susidomėsit, nes neįsivaizduoju.

18. Turiu ir daugiau šiektiek daiktų kaip pvz. USMC KABAR peilis, org. SUMC antkeliai, Camelback 3 L ( ne dišovas), Mich 2000 šalmas dažytas UN mėlynai, bet su marpat woodland coveriu ( stiklo pluošto panašiai jis, ne plastikas). šarvine liemenė CB spalvos su pouchais https://www.taiwangun.com/en/vests-rigs/combat-modular-armor-system-coyote-8fields plius mag drop pouchas, pora usa flagų ant jos ir fsio. Šie daiktai kolkas užrezervuoti, jei ką įmesiu vėliau ir juos.


Kainos mano, siuntimas Jūsų. Netinka kainos? Rašyk ir derink asmeniškai. Tel. nr. +3706249701 Lokacija- Druskininkai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...