Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Naujo airsoft lauko atidarymas


bocius
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, esu dar visai šviežias airsofto entuziastas, bet įsimylėjau šį žaidimą ir pradėjau galvoti apie airsofto arenos/lauko/klubo atidarymą. Turiu 2 hektarus žemės Kaune (Apleista vaiku vasaros stovykla). Norėjau pasiteirauti ar atsirastų žmonių norinčių žaisti reguliariai? Ir ar išvis apsimoka kažką atidarinėti su esamu konkurentų skaičiumi? Visas laukas susidėtu iš dviejų zonų:

 

Vidaus - 4 aukštų pastatas su rūsiu, daug kambarių. Galimybė žaisti Defuse the bomb, Hostage rescue, Team deathmatch scenarijus.

 

Lauko - Didžiulė dviguba krepšinio aikštelė, mini kalva, medžiai, krūmai. Galimybė jungti su vidaus aikštele ir pradidinti žaidimo plotą. Galimi scenarijai: Capture the flag, Defuse the bomb, Hostage rescue, Team deathmatch, Battle royale.

 

Taip pat galvoju atidaryti airsofto būrelį jaunimui. Ar jau tokių yra? Kur vaikai būtu mokomi dirbti kaip komanda, įvairių karinių taktikų ir užsispyrimo! :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Airsoft laukų niekada nebus per daug. Bet ne viską lemia laukas. Labai daug pasako orgai. Ne vien kaip sugeba paruošti žaidimą, bet ir darbas žaidimo metu. Stebėjimas, maklaudų baudimas ir panašiai. Taip pat turėtum pagalvot apie med pagalbą, nes maža ką. Žodžiu daug dalykų kurie lemia ar bus žaidžiančių pas tave. Bet jei tikrai sumąstysi atidaryt, aš būtinai išbandysiu per patį pirmą žaidimą.

 

Palaikau tavo įdėją 100 proc

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas labai super. 2ha yra mažokas plotas rimtesniems žaidimams su ilgais scenarijais.  Bet dar vienas laukas nepakenktų. Toks dydis labai neblogas treniruotėms renngti, tai jeigu pasiruošęs priimti komandas pasitreniruoti įgūdžius, manau tikrai atsirastų norinčių. Dabar visi komerciniai laukai arba užimti tratatuškėm arba bernvakariais.

 

Manau, kad jeigu tokios galimybės atsirastų - būtų entuziastų, kurie padėtų su kažkokiu įrengimu, patarimu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...