Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

VFC H&K MP5SD3 GBB V2


Arnas37
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

gal kas domejosi apie VFC H&K MP5SD3 GBB V2 (antra versija 2019)? Girdejau senosios mp5 versijos buvo problematiskos. Zinau, kad mp5 WE APACHE GBB serija lb isgirta del patikimumo, bet naujas vfc ankstyvos isvaizdos modelis ziauriai gerai atrodo tad idomu kokia situacija po atnaujinimo. Kiek domejausi per kitus forumus nieko konkretaus, kaip ir nedarau. Gal kas netycia turi ar sidure su WE ar VFC mp5 GBB modeliais is anksciau. Labai dekingas uz informacija. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Atsiprasau, negalejau praeiti pro sali. "Nedaryk klaidos ir nepirk zaidimam GBB ginklo", is kur toks negatyvas link gbb ?

 

Visu pirma: ne musu klimatui zaisti su GBB naudojant kaip main ginkla. Turejau GHK AKM GBB ir visgi teko greitai ji parduot (beje, nupirko zmogus is Vengrijos), jei lauke

 

Kitas dalykas detuves tik real capai dazniausiai (telpa ~30 sratu), tai praktiskai visad gausi saudyt tik ant semi rezimo kai i tave tuo tarpu priesas pils automatiniu rezimu su 150 sratu midcap detuve... Detuves palyginti brangios, o su pora real capu nepazaisi reikes daug detuviu, turesi jas priziuret kad nepradetu leist duju (o jos megsta tai daryti).

 

Suzavejo ir mane GBB pojutis ir t.t, bet realybe visgi kitokia. Realiai kaip main ginklo ir ypac jeigu esi naujokas kuris neturejes savo ginklo, jo neardes, tikrai nerekomenduoju. Tureti toki kaip antrini kokiem LARP zaidimam pvz gal ir visai nieko. Bet cia tik mano nuomone :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...