Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Hopup ir gumos atitikimas


domukas00
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Turimas ginklas Dboys M4 su visomis originaliomis dalimis. Susidėvėjus hopup gumos lūpoms (bucking lips) užsisakiau SHS gumą iš gunfire. Bet naujoji visiškai netinka. Už originalią gumytę žymiai sunkiau lenda į hopup kamerą, o jai atsirėmus iki galo, vamzdelio įpjovos stovi netinkamoje padėtyje (https://imgur.com/6e7Y5QY ). Kai vamzdelis su guma nėra tarp hopupo, šratukas pro ją praeina įdealiai: tarp gumos lūpų įstačius šratuką, jį tereikia vos stumtelėti, kad šratukas įkristų į vamdelį, bet įstačius į hopupą, gumos lūpos kažkiek deformuojasi, iš apvalios formos tampa labiau ovalios, o šratuką tenka žymiai sunkiau spausti, kad jis įkristų į vamzdėlį (kas yra negerai), (turbūt dėl to, kad įstačius į hopupą ji yra per daug suspausta?).

Gal kam teko su tuo susidurti? Ar tai SHS gumos bėda ir reikėtų bandyti pirki kito gamintojo, ar kaltas originalus hopup'as, kuris galbūt yra pritaikytas tik originaliai gumai? Ar apskritai skirtingų gamintojų hopupai ir gumytės tarpusavyje skiriasi ir kiekvienam hopupui reikia atitaikyti būtent kokio gamintojo gumą į jį galima įsistatyti be problemų?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O kokių gamintojų bent į hopup kamerą tvarkingai įsistato?

sito as nepasakysiu (M serijos niekada neturejau, o ir gumele keiciau tik 1 karta, daugiau neeksperimentavau), taupus moka du kartus, pirk normalaus gamintojo, as po sito pigaus experimento isidejau r-hop. violetine prometheus visi giria, bent jau ant AK serijos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O kokių gamintojų bent į hopup kamerą tvarkingai įsistato?

Isidek macarona ir omega nub, praktiskai tas pats kas rhop.

https://www.ebay.co.uk/itm/Maple-Leaf-Macaron-Hop-Bucking-50-60-70-75-80-Omega-Nub-Airsoft-AEG-/322773517760?redirect=mobile

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...