Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rugsėjo šaukimas 09-02 Paskutinis pasiruošimas PAG-15 Operacijai Kopustėlių raketinėje bazėje


kariauk
 Share

Rekomenduojami pranešimai

38701208_494525267659164_389923761216605

 

Data: 2018-09-02

 

 

Vieta : Kopūstėlių raketinė bazė

545342, 6117124 (LKS)
55.187613, 24.712002 (WGS)
55° 11' 15.41", 24° 42' 43.21" (WGS)

 

Bendrosios taisyklės : LSB

 

Ginklų greičių limitai Mobilizacija.eu


Kariauk mokymų reikalavimai

 

Dalyvio mokestis:

 

 

Žaidėjams su savo įranga

 

 10 Eur   Apmokėjimas tik bankiniu pavedimu iki 2018-08-28 18:00 val. (Tūri būti jau gautas apmokėjimas)

15 Eur Apmokėjimas tik bankiniu pavedimu iki 2018-08-31 18:00 val.

 

Norite pigesnio apmokėjimo? Spausk dalyvausiu FACEBOOK renginyje ir žaidimo kaina su savo įranga 8 Eur, iki 2018-08-28.

 

 

Šauktinio (nuomininko) paketas  – 29 Eur

 

Į paketą įskaičiuota : ginklas G36C  Kariauk.lt uniformos komplektas (kelnės, švarkas, pošalmis, pirštinės) , 500 šovinių, amunicinis diržas, raudona ryški liemenė , apsauginė veido kaukė arba apsauginiai akiniai, dalyvio mokestis . Šauktiniui privalomi baziniai kariniai mokymai, kurie bus dvi valandos prieš žaidimą.


Dalyviui, neatvykus į žaidimą, mokestis negrąžinamas. Galimas keitimas į kitą dalyvį tik suderinus su organizatoriais,

 

Rezervisto paketas (skirtas dalyviams, atsarginis ginklas) : 10 Eur

 

Į paketą įskaičiuota : Ginklas G36C, lipo akumuliatorius .

 

 

Radijo stolelių  nuoma - 5 eur (su paprasta ausine ir mikrofonu) būtina rezervuoti iš anksto

 

 

Registracija:

 

Dalyviams su savo įranga Čia

 

Šauktiniams (nuomininkams) El. paštu: registracija@kariauk.lt nurodant vardą ir pavardę ir kelintą kartą dalyvauja

 

 

Registracijos metu būtinai nurodykit, kuriuose mokymuose dalyvausit:

 

Pradinis kovinis rengimas (būtina atitikti reikalavimus)

PKR tema - Pasala


 

Šaukimo programa:


08:00 - 09:00 - Dalyvių atvykimas
09:00 - 11:00 - Mokymai               

11.30 - Briefingas 
       12:00- Žaidimo pradžia
16.00 - Žaidimo pabaiga ir Kariauk.lt šefo kareiviška košė!

 

Visi žaidimo dalyviai privalo turėti raudoną (oranžinę) automobilinę liemenę.

 

Mediko taisyklė

 

Bintas ne mažiau 5 metrų , žaidėjai atsiveža savo bintus. ( elastinis ar timpos netinka )

Sužeistas žaidėjas , išsitraukia raudoną liemenę , deda ją ant galvos ir kviečiasi med pagalbos  10 min. jei po 10 min. niekas nepagydė , užsideda ryškią raudoną liemenę ant kūno, netrukdant žaidimo eigos juda į sutartą Mirties vietą. Sužeistas žaidėjas negali judėti toliau nei 1 m. nuo sužeidimo vietos, negali naudotis radijo ryšiu, negali pasakinėti kitiems žaidėjams apie žaidimo eigą . Tik žaidėjas turintis bintą gali gabenti sužeistą žaidėją į saugią vietą tvarstymui . Sužeisto žaidėjo gabenimas  - viena ranka turi visuomet liesti sužeistojo sprandą. Sužeistojo gydymas - binto vyniojimas ant galvos (šalmo, kepurės ) , bintas turi būti išvyniotas visas ir visu pločiu. Bintas vienkartinis.

Bintus galima perimti iš sužeisto žaidėjo , sužeistas žaidėjas privalo atiduoti savo turimus bintus,

draudžiama naudoti panaudotus bintus.

 

Žaidėjai pažeidę mediko taisyklę iškart bus varomi į sutartą "mirties" vietą 2 h., pakartotinai pažeidę šalinami iš žaidimo (jei komandos narys šalinama visa komanda)

 

Žaidimo metu draudžiama naudoti RF uniformas - gorka, flora, cifra ir t.t., skiriamuosius ženklus. Sovietinius bei nacistinius simbolius.

 

Žaidimo metu draudžiama naudoti LK naujo (multikam) ir seno eglutė) uniformas, jų dalis (kepurės, marškinėliai)  , LK uniformas galima naudoti dalyviams atvykusiems į žaidimą tarnybos metu.

 

 

Papildoma informacija tel. 869847778 arba el. paštu registracija@kariauk.lt

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dalyvavau kaip sauktinis ir pirma karta, man asmeniskai labai patiko, planuoju zaisti ir toliau. 

 

Keleta pastebejimu:

1. Mirtviakas buvo per ilgas, manau butu buve geriau kad kol nera 5 zmoniu laukiam 30 min. iki respawn. Jei ateina 5 ir daugiau zmoniu -> iskart respawninam.

2. Desreles su bulvem ir agurkais buvo zymiai geriau nei kose!

3. Gaila, bet tikrai atrode kad yra nemazai sukciaujanciu zmoniu priesu komandoje.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Taip pat turiu keletą pastebėjimų:

1) Kodėl snaiperiui negalima šaudyti iš pastatų?

2) Kodėl snaiperiui negalima ant stogo?

 

Šiuos klausimus reikia apsvarstyti, nes kažkokia diskriminacija ir nelogiški apribojimai! Kur jus užsienyje matėte tokius apribojimus? Sakysite ant stogo nesaugu? Bet tai mano pasirinkimas ar kristi nuo stogo ar įkristi i šulinį miške ir už tai galiu pasirasyti, kad žaidimo organizatoriai neatsakytu už mano saugumą ir sveikatą.

 

Mano, kaip snaipėrio užduotis, rasti vietą iš kurios galiusaugiai ginti teritorija ir pozicija turi duoti pranašumą. Miške tarp lapų ir krumų, kur matomumas 5 metrai, visiškas absurdas žaidimas su optika. 

 

Su automatu reiškias galima iš pastato šaudyti, o snaiperis turi krumu ieškoti ar pievoje gulėti? Kad lengvai užmėtytu šratais?

 

Gal visai uždraudžiam vienašuvius spring tipo ginklus su optika arba aprybojame iki 130m/s, kad tokiu žaidėju visai neliktų. Galėsime visi pasiimti kulkosvaidžius ir drožti i visas puses ir per visus galus :)

 

P.S.: Esu vienas iš tų žmonių, kuris įžvelgia romatinką ir didelį pasitenkinimą šaudant iš spring tipo ginlo. GAL DUODAM GALIMYBE ŽAISTI BE ŠITŲ DVIEJŲ APRIBOJIMŲ? Kiekvienas suauges vyras, gali pats atsakyt ir pasirašyti už savo saugumą.

 

Atskira kalba apie maklaudus... iš 50 metrų girdžių pataikimus į priešą, bet jam nemotais... bet ppc kaip verkia kai krumuose is arti suvarai 4-is šuvius iš pistolėto, kad tikrai pajaustu. Aš naujokas, bet bl*, vyrai, jus verčiat pirkti kamerą ant optikos... kokie tuomet bus pasiteisinimai? Ar bus baudžiami maklaudai?... Siulau metams laiko šalinti iš visų žaidimų. 

 

Atskira padėka organizatoriams už gerą maistą  :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Atsakymas aukščiau užduotiems klausimams apie snaiperiu šaudymą iš pastatų. Čia.

Atsakymas, kodėl negalima lipti ant stogo - nes pastatai nesaugūs. Galite ir patys susižeisti bei sužeisti kitus nesusijusius asmenis. Nesugebate laikytis organizatoriaus taisyklių - nedalyvaukite, važiuokite pas kitus organizatorius. Žaidimo teritorijoje buvo bunkeriai, ant kurių viršaus galima lipti be apribojimų. Rekomenduoju naudotis jais. Gražios savaitės :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na va su iškištu vamzdžiu galima, o per brifingą buvo sakyta, kad negalima, pakartotinai paklausiau prie visu ar tikrai negalima šaudyti iš pastatų į ką buvo atsakyta, kad negalima :) Kas buvo, tas prisimena, kad tikrai buvau pasitikslines...

 

Galima būtų išgirsti, kodėl negalima šaudyti iš vidaus pastato nekisant ginklo? Pasikartosiu, užsienyje žaidžia be šitos taisyklės. Esu naujokas ir man idomu, kokia priežastis? Gal kare tarp palistinos ir Ezraelio irgi yra toks susitarimas, ar Afganistane buvo?  :unsure:  :ph34r:  :blink:  :blink:  :D  :D Aš suprasčiau dėl saugumo, bet kam išduoti savo pozicijas priešui? Laukių logiško atsakymo, o ne nos5 i taisykles. Vedame diskusija, o ne siunčiam na****! Jeigu šios taisyklės buvo aptariamos viešai, prašau atsiusti nuorodą. Ačiu.

 

P.S.: Suprantų, kad kas nors gali užšokti ant kulkos, bet jūsų naudojamos granatos daug pavojingesnes už snaiperini ginkla, net šovus iš arti. Neduok dieve kam nors užsikabins sprogmo uždrabužių... Kokios bus pasekmės :unsure:

Atsakymas aukščiau užduotiems klausimams apie snaiperiu šaudymą iš pastatų. Čia.

Atsakymas, kodėl negalima lipti ant stogo - nes pastatai nesaugūs. Galite ir patys susižeisti bei sužeisti kitus nesusijusius asmenis. Nesugebate laikytis organizatoriaus taisyklių - nedalyvaukite, važiuokite pas kitus organizatorius. Žaidimo teritorijoje buvo bunkeriai, ant kurių viršaus galima lipti be apribojimų. Rekomenduoju naudotis jais. Gražios savaitės :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Čia kur dėl maklaudų rašyta - tvarka paprasta - Jei TIKRAI pataikei, perspėji, o jei žmogus piktybiškai nesideda liemenės vis tiek - klausi niko ir perduodi organizatoriams. Žaidimas buvo įdomus ir gerai organizuotas, viskas patiko dešrelės išvis wow :-)

Šaudžiau iš 50 metrų, tiesiu keliuku ejo iš savo mirtviako apie 12 zuikių už rankučių susikybę. Padariau 6-s šuvius, po 6-o tik išgirdau: "snaipėris", teko nešt kudašių  :ph34r:  <_ mirusi nebuvo : pas prie nuominink g ka gaudyti mu fronte nematau prasm kam man tie barniai. pataupysi bapki ir bus i klausymas su tikiuosi u nusi pildomi juodi sara d maklaud daugelis mano draug renkasi paintbola tik>

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...